Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حمید چوبینه، مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران با اعلام این خبر گفت: بیش از ۶ ماه است که خدمات پزشک خانواده شهر سالم فعال است و ارتباطات خوبی با کارکنان بویژه با بازنشستگان برقرار شده است. این پزشکان در اوضاع کرونایی وضعیت بیماران را رصد می‌کنند و از طریق تماس‌های تلفنی و یا مراجعاتی که همکاران به منازل دارند از حضور و تردد آنها در سطح شهر هم به نوعی جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه‌های مختلفی در بحث پزشک خانواده تشکیل و در مناطق مختلف تقسیم شده‌اند.

او با بیان اینکه مبنای کار ما این است که تعداد دو هزار تا دو هزار و ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری تحت پوشش یک پایگاه پزشک خانواده قرار بگیرند، یادآور شد: هم‌اکنون ۱۴ پایگاه پزشک خانواده شامل یک پزشک و یک ماما در هر کدام در سطح تهران فعال هستند که در نخستین مرحله، ۵۸ هزار نفر از خانواده بزرگ شهرداری تهران را تحت پوشش خود دارند.

چوبینه ادامه داد: همچنین پایگاه‌های پنج‌گانه اورژانس شهر سالم ضمن معاینه ۵ هزار و ۱۳۶ مراجعه‌کنندگان مشکوک به کرونا، از طریق سامانه تلفنی ۱۸۴۲ تاکنون ۶۶۱۶ مورد به درخواست‌ها و سوالات درباره بیماری کرونا پاسخ داده‌اند و ۲۰۶۲ مشاوره بهداشتی و درمانی به بیماران داشتند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در توضیح دیگر فعالیت‌های اورژانس شرکت شهر سالم در دوره بحران کرونا، افزود: ۶۰۰ بسته بهداشتی نیز به در منازل کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران مبتلا به کرونا ارسال شده و ۵۷۱ مورد خدمت در محل و در صورت لزوم انتقال به مراکز درمانی ثبت شده است.

او در ادامه با بیان اینکه ۶۵۰ نفر از کارکنان شهرداری تهران از ابتدای شروع کرونا تاکنون به این ویروس مبتلا شدند، گفت: در بحث سوگ و دردمندی، در شرایطی که خانواده‌های شهرداری یکی از افراد خانواده را از دست داده باشند، پزشکان خانواده و مرکز جامع سلامت روان با آنها ارتباط می‌گیرند و موضوعات افسردگی، ناراحتی و دیگر ابعاد روانشناسی و روانشناختی آن را در این افراد دنبال می‌کنند.

چوبینه با اشاره به آمادگی شرکت شهر سالم برای افتتاح مرکز جامع سلامت روان در منطقه ۲، افزود: ساختمان این مرکز آماده شده و به زودی افتتاح می‌شود. هر چند در حال حاضر نیز از این ساختمان بهره‌برداری می‌شود ولی افتتاح رسمی آن همزمان با آماده شدن مرکز بهداشتی درمانی منطقه ۹ که در حوزه‌های درمانگاهی، کلینیکی و پاراکلینیکی فعالیت می‌کند انجام خواهد شد.

او در پایان یادآور شد: فعالیت‌های مرکز جامع سلامت روان قبل از کرونا با حضور اساتید و افراد صاحب نظر در بحث‌های روانشناسی و روانپزشکی در ستاد شهر سالم آغاز شده بود و بعد از آن به دلیل اهمیت این مرکز در زمان بحران کرونا، ساختمانی در محدوده ستارخان توسط شهرداری منطقه برای این کار در نظر گرفته شد.

کد خبر 533243 برچسب‌ها شهرداری كرونا در ايران تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری كرونا در ايران تهران شهرداری تهران شرکت شهر سالم پزشک خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم

ایسنا/لرستان استاندار لرستان از بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی استان در دولت سیزدهم خبر داد.

ابوطالب شفقت روز دوشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم‌آباد با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره برداری شده است، افزود: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۶.۵ برابر قبل بوده که این روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار، شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی لرستان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رئیس جمهور به استان شاهد کلنگ‌زنی بیمارستانی در سطح این شهرستان با حضور رئیس جمهور یا نمایندگان آیت‌الله رئیسی باشیم.

استاندار لرستان افزود: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت افزود: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش بینی نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • نجات جان جوان قمی در حادثه سقوط از ارتفاع
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • تصادف کامیون و تیبا در محور گرمسار به سرخه ۶ مصدوم داشت
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • تصادف دو خودروی سواری با ۷مصدوم