Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:24:24 GMT

بومگردی در انتظار مدارس بدون استفاده دودانگه ساری

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۷۰۱۰

بومگردی در انتظار مدارس بدون استفاده دودانگه ساری

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش وپرورش مازندران گفت: مدارس بدون استفاده منطقه دودانگه ظرفیت مناسبی برای بومگردی است.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، علیرضا سعدی‌پور در بازدید از منطقه دودانگه رسیدگی به مناطق کمتر توسعه یافته را اصلی‌ترین رسالت کاری خود دانست و گفت: نگاه ویژه به دانش آموزان مناطق محروم که در دورترین نقاط تحصیل می کنند در دستور کار اصلی ما قرار دارد تا عدالت آموزشی به بهترین نحو برای آینده سازان جامعه فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش زیربنای توسعه است، تصریح کرد: نقشه راه آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است که در آن به مناطق محروم توجه ویژه ای می شود. ما نیز در این راستا از بهمن ۹۸تاکنون مبلغ ۴میلیارد تومان به ۵۲ مدرسه شبانه روزی استان سرانه پرداخت کردیم که بخش زیادی از مشکلات این مدارس حل شد، تمام دغدغه ما کمک به این مناطق و رفع نگرانی خانواده و دانش‌آموزان است.

سعدی پور در بخش دیگری از سخنان خود آموزش و پرورش را نهادی اجتماعی دانسته و تاکید کرد: برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش باید از هم افزایی همه دستگاهها استفاده کرد. آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند اهداف خود را به سرمنزل مقصود برساند. در تمام دنیا بحث تعلیم و تربیت با همراهی و همدلی همه ذینفعان و دلسوزان صورت می گیرد و ما نیز در این راستا باید از ظرفیت شورای آموزش و پرورش و کمک دیگر دستگاهها استفاده کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه حل مشکلات در آموزش و پرورش نیازمند بررسی های عالمانه و تلاش جهادی است، گفت: با مشکلات شهرستان ها و مناطق آشنایی تقریبا جامعی دارم. هنر ما باید این باشد که چگونه بتوانیم مشکلات را اولویت بندی کرده و برای حل آنها برنامه ریزی درستی صورت دهیم. هیچ مجموعه ای بدون برنامه موفق نخواهد شد.

مدیرکل آموزش وپرورش مازندران در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در استراتژی راهبری آموزشی مدیر خود پیشاپیش نیروها پیشقدم است و مسائل را به صورت مشارکتی حل می کند. یکی از راه های خوب برای حل مشکلات آموزش و پرورش ایجاد منابع پایدار برای آموزش و پرورش است که در این زمینه منطقه دودانگه با دارا بودن ۲۷مدرسه بلااستفاده می تواند در زمینه تبدیل این مدارس به مراکز بومگردی و گردشگری گام های بلندی بردارد.

رئیس آموزش و پرورش منطقه دودانگه نیز در این جلسه گفت: اصلی ترین مشکل این منطقه بحث ایاب و ذهاب دانش آموزان و همکاران است که با توجه به گستردگی منطقه مشکلات عدیده ای ایجاد کرده است. به دلیل دوری از مناطق شهری بسیاری از خانواده ها اقدام با مهاجرت به شهر کرده و تراکم دانش آموزان در مقطع متوسطه کاهش چشمگیری یافته است.

جانعلی امیری با بیان اینکه اغلب همکاران منطقه غیر بومی هستند، افزود: به همین دلیل آنها ساعات عصر در منطقه حضور نداشته و به این خاطر نمی توانیم کلاس‌های جبرانی و کمکی برای دانش آموزان برگزار کنیم. همچنین در زمینه کمبود تجهیزات هنرستانی و پایین بودن سرانه آموزشی مدارس کم جمعیت با مشکل مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه نگاه ویژه مدیرکل آموزش وپرورش مازندران به مناطق محروم شایسته تقدیر است، تصریح کرد: با چاره اندیشی جناب سعدی پور از بهمن ۹۸تا کنون بیش از ۱۴۰میلیون تومان به ۵مدرسه شبانه روزی منطقه دودانگه اختصاص داده شد که بخش زیادی از مشکلات این مدارس مرتفع شد.

شایان ذکر است منطقه دودانگه در مجموع ۶۴۳ دانش آموز دارد که در ۲۴ مدرسه تحصیل می کنند، ۱۸۰ نفر از فرهنگیان در این منطقه مشغول خدمت هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوم گردی استانی اجتماعی پرورش مازندران منطقه دودانگه آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان   در نشست خبری با اصحاب رسانه  گفت: باهدف تأمین نیروی موردنیاز در سال تحصیلی آینده در تابستان امسال شاهد افزایش آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی به تعداد ۳ هزار و ۳۷۰ نفر آموزگار ابتدایی و استثنایی، یک هزار و ۴۹ نفر دبیر و هنرآموز هستیم.

 وی افزود: در سال تحصیلی جاری شاهد موفقیت‌های چشمگیر دانش آموزان استان در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف بودیم که از آن جمله می‌توان به کسب یک مدال نقره در المپیاد آسیایی ریاضی سنگاپور، کسب ۶ مدال طلا و چهار مدال نقره در المپیادهای علمی و یک مدال طلا در مسابقات ملی مهارت اشاره کرد.

 حسن بروشکی   اظهار کرد: مهمترین اولویت دستگاه تعلیم و تربیت، تغییر رویکرد فعالیت مدارس و حرکت در مسیر تحول است که در این راستا تقویت مدارس دولتی و توانمندسازی معلمان را به جدّ دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: همه مردم جامعه به نوعی وامدار و مدیون قشر فرهیخته فرهنگی بوده و خواهند بود؛ چرا که تحصیل علم و تربیت حاصل شده، مرهون نگاه بلند و زحمات مشفقانه و مهر معلمان است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به فرآیند انتخاب معلمان نمونه در استان و فعالیت ستاد هفته بزرگداشت مقام معلم عنوان کرد: پس از فراخوان عمومی ۱۳ نفر معلم نمونه استانی و ۹۳ نفر معلم نمونه منطقه ای شناسایی که در ایام هفته معلم از آنان تجلیل می‌شود همچنین پیش بینی می‌شود بیش از ۸ هزار برنامه در سطح ادارات و مدارس استان در ایام هفته بزرگداشت مقام معلم برگزار شود.

وی به تبیین وضعیت موجود و ترسیم نقشه راه در راستای تغییر شاخص‌ها اشاره کرد و افزود: سند پنج ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، تربیتی، فضاها، تجهیزات و نیروی انسانی تدوین و پس از تصویب شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در همایش خیرین مدرسه یار استان رونمایی و عملاً در دستور کار حوزه‌های مختلف قرار گرفت.

بروشکی بیان کرد: براساس منشور تعریف شده و تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت توجه ویژه به ظرفیت‌های حوزه جنوب کشور سند توسعه سواحل مکران در حوزه آموزش و پرورش با مشارکت استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان تدوین که به زودی این سند وارد مرحله عملیاتی می‌شود.

وی خاطرنشان کردد: با هدف تامین نیروی مورد نیاز در سال تحصیلی آینده در تابستان امسال شاهد افزایش آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی به تعداد ۳ هزار و ۳۷۰ نفر آموزگار ابتدایی و استثنایی، یک هزار و ۴۹ نفر دبیر و هنرآموز، ۸۷۱ نفر مربی پرورشی و مراقب سلامت و مشاور، ۲ هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان و هزار و ۲۹۶ نفر در حوزه سرایداری و متصدی خدمات هستیم که این رقم رشد بیش از ۴ برابری نسبت به آمار سال گذشته را نشان می دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در حوزه تربیت بدنی و توسعه فضاهای ورزشی و سلامت دانش‌آموزان در استان، ۴۵ باب اتاق بهداشت و ۶۰ باب زمین چمن مصنوعی در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.

وی از ارتقاء ۵۰ درصدی نرخ سرانه فضاهای ورزشی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون نسبت به سنوات گذشته در استان خبر داد و گفت: با هدف ترمیم ناوگان خودرویی آموزش و پرورش در سطح مدارس، از محل فروش وسایط نقلیه مستعمل تعداد ۱۴ دستگاه خودروی زامیاد خرید و در اختیار شهرستان‌ها و مناطق قرار گرفته است.

بروشکی بیان داشت: توسعه فضاهای آموزشی مهارتی از دیگر برنامه‌ها و اولویت‌های کاری مجموعه آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بوده و خواهد بود که در این بین ایجاد پنج باب هنرستان فنی و حرفه‌ای و کار دانش و تجهیز کارگاه‌های ۴۵ باب هنرستان در ۱۷ منطقه آموزشی در قالب طرح شهید طرح چی با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال در سال تحصیلی جاری صورت گرفت و شاهد افزایش سهم ۲ درصدی دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کاردانش نسبت به سال گذشته هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تقویت مدارس عادی دولتی با هدف ارتقاء توانمندی مدارس کم برخوردار و حاشیه شهر در قالب بهره‌گیری از ظرفیت پویش جهادی البرز برای تمامی دانش آموزان شبانه روزی استان، رایگان کردن اجرای طرح سنجش دستاوردهای یادگیری ویژه دانش آموزان متوسطه اول استان برای ۱۰۰ هزار دانش آموز و اجرای طرح برادر خواندگی و خواهر خواندگی مدارس حاشیه شهر با مدارس خاص از برنامه تحقق یافته سال تحصیلی جاری بود.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال تحصیلی جاری طرح احیا پنجشنبه‌های آموزشی با هدف ارتقاء معدل کتبی نهایی مدارس متوسطه دوم در ۴۵۶ پایگاه آموزشی با حضور ۱۶۷۵ معلم جهادی و تحت پوشش بردن ۷۵ هزار دانش آموز متوسطه نظری و اجرای طرح اعتکاف علمی نوروزی در ۳۱۳ پایگاه و تحت پوشش بردن ۱۳ هزار دانش آموز متوسطه دوم استان نیز عملیاتی شد.

وی اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری شاهد موفقیت‌های چشمگیر دانش آموزان مستعد و ساعی سیستان و بلوچستان در حوزه‌ها و بخش های مختلف بودیم که از آن جمله می‌توان به کسب یک مدال نقره در المپیاد آسیایی ریاضی سنگاپور، کسب ۶ مدال طلا و ۴ مدال نقره در المپیادهای علمی، کسب ۱۳ رتبه برتر کشوری در کنگره سراسری قرآن کریم، کسب یک مدال طلا در مسابقات ملی مهارت، کسب ۸۳ رتبه کشوری و ۴ رتبه برتر کشوری در جشنواره نوجوان خوارزمی و کسب ۴ رتبه برتر کشوری توسط سرگروه‌های آموزشی متوسطه استان تاکنون نام برد.

بروشکی گفت: در راستای تولیدی کردن رشته‌های دایر در هنرستان‌های استان، فروش محصولات کشاورزی دانش آموزی با رقمی بیش از ۲۲۷ میلیون تومان حاصل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای