Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@09:06:21 GMT

تقویت زنجیره ارزش اولویت جهاد کشاورزی کردستان است

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۷۲۹۷

تقویت زنجیره ارزش اولویت جهاد کشاورزی کردستان است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تقویت زنجیره ارزش توسط تشکل‌های بخش کشاورزی از اولویت‌های مجموعه سازمان جهاد کشاورزی است و در این راستا به جد از تعاونی‌ها و تشکل‌های بخش حمایت می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمدفرید سپری صبح امروز در اولین جلسه کارگروه تخصصی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی کردستان در سال جاری که با حضور معاونین ومدیران سازمان، مدیر تعاون روستایی و مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: تعاونی‌های عضو صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کردستان باید با ایجاد اتحاد، همدلی و همراهی نسبت به اجرای اهداف و برنامه‌های تعاونی‌ها  اقدام کنند و با این شرایط می‌توان به موفقیت این تعاونی‌ها امیدوار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بر توسعه و فعالیت‌های مشارکتی در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود، ضروریست تشکل‌های بخش کشاورزی فعالیت‌های تولیدی را از تامین مواد اولیه تا تولید، بازاریابی و فروش محصول به انجام برسانند و تمام منافع اقتصادی این فعالیت‌ها به تعاونی بازگردد.

وی با تاکید بر این که هدف ما حمایت از زنجیره‌های ارزش است، تصریح کرد: باید فعالیت‌های ما در بخش کشاورزی در راستای حمایت و توسعه زنجیره‌های ارزش باشد.

سپری یادآور شد: تعاونی‌ها باید حول یک هدف مشترک به منظور رفع نیاز اعضا با تجمیع سرمایه‌های اندک تشکیل شود تا تحولی در کسب و کار خود ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: لازم است هدایت تعاونی‌ها به سمت بازار و محصولات صادرات‌محور باشد و به عنوان یک اولویت مهم بسترهای لازم  برای توسعه و تقویت تعاونی‌ها را فراهم نماید.

وی افزود: بازار به عنوان حلقه مهم زنجیره ارزش با بکارگیری ظرفیت‌های استان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نباید از این مهم غافل شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اهمیت صادرات محصولات کشاورزی استان گفت: ما نباید تنها به اقلیم کردستان عراق برای صادرات اکتفا کنیم بلکه باید با تقویت این بخش و استفاده از دیگر ظرفیت های مانند بازار اوراسیا و با رعایت ملزومات آن بخش صادرات محصولات کشاورزی استان را تقویت نماییم.

سپری اظهار داشت: صندوق خرد زنان نیازمند یک تقویت اساسی برای ایجاد زنجیره ارزشی با اولویت تامین بازار است  و این مهم می‌تواند علاوه بر ایجاد انگیزه تولید، افزایش درآمد در روستاها را ارتقا دهد. 

وی یادآور شد: مشکلات صندوق‌های خرد زنان روستایی باید شناسایی شود و تحرکی اساسی با بکارگیری زنان در فعالیت‌های صندوق ایجاد کرد. 

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان بخش کشاورزی کشاورزی کردستان سازمان جهاد کشاورزی کشاورزی استان زنجیره ارزش بخش کشاورزی تعاونی ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۷۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد