Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@20:36:46 GMT

ماسک استفاده شده را سوراخ یا پاره کنید

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۸۷۱۷

کیومرث پوررستمی روز چهارشنبه یکم مرداد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بر خلاف تصور عموم شدت ویروس کرونا کمتر نشده اظهار کرد: سرعت شیوع این ویروس از موج اول بیشتر است.

وی ادامه داد: این ویروس همه گروه‌های سنی را درگیر می‌کند بنابراین همه به عنوان یک الزام اجتماعی مکلف به استفاده از  ماسک هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز، با تاکید بر خانه ماندن مردم توضیح داد: شهروندان صرفاً باید در صورت نیاز از منزل خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  ادامه داد: حضور در تجمعات اشتباه است و افراد تا حد امکان باید از این امر دوری کنند.

پوررستمی با بیان اینکه افراد مبتلا  باید خود را تا پایان  علائم کرونا قرنطینه کنند، افزود:  این افراد مبتلا حق ورود به محل کار و اجتماع را ندارند و در صورت مشاهده تخلف کرده‌اند.

وی با بیان اینکه باید زدن ماسک به صورت جدی در دستورکار قرار بگیرد، اضافه کرد: توصیه می‌کنیم مردم  ماسک‌ها را دفن و قبل از آن از حال اولیه خارج کنند تا مورد استفاده افراد سودجو قرار نگیرد.

به گفته معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استفاده از دستکش لازم نیست و کمکی هم به مقابله با کرونا نمی‌کند.

پوررستمی در رابطه با کشف واکسن کرونا در کشورهای خارجی، اظهار کرد: مطالعه و بررسی بر روی واکسن کرونا در کشور نیز در حال انجام است و خوشبختانه تا کنون نتایج موفقی نیز به دست آمده است که امیدواریم هرچه سریعتر این تحقیقات به نتیجه برسد.

وی در پایان تصریح کرد: دارو و اقلام پزشکی در حوزه مقابله با شیوع کرونا در استان البرز به اندازه کافی وجود دارد و در این زمینه تاکنون به مشکلی برنخورده‌ایم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویروس ماسک دانشگاه علوم پزشکی دارو علوم پزشکی استان البرز استان البرز دارو دانشگاه علوم پزشکی ماسک معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • جزییات جدید از پرونده مهسا امینی
  • فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟