Web Analytics Made Easy - Statcounter

تردیدی نیست که ادعای رسانه های اصلاح طلب مبنی بر اینکه واردات گندم نه توسط حجاریان معروف بلکه توسط پسرش انجام می شود، شبهات جدیدی را برای افکار عمومی ایجاد می کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از افشای خبر واگذاری رانت واردات گندم به سعید حجاریان چهره سیاسی و تئوری پرداز جریان اصلاحات، علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اصل 90 این مسئله را علت طرح سوال از وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفت و گو با دانا عنوان کرد: متاسفانه دولت از سال 94 تا کنون اقدام به حذف بودجه خودکفایی گندم کرده است. این مسئله باعث شده است که علاوه بر وارد شدن آسیب جدی به مقوله خودکفایی کشور در گندم، امنیت غذایی مردم نیز مورد مخاطره قرار گیرد از همین رو وزیر کشاورزی باید ضمن ارائه توضیح درباره علت این تصمیم پاسخگوی رانت واردات برای افراد خاص باشد.

این نماینده مجلس که در افشای اولیه خود نامی از حجاریان نبرد و تنها به عنوان «سیاسی به نام» بسنده کرد، متن سوال خود از کاظم خاوازی را هم در اختیار دانا قرار داد. اما چند روز پس از آن در یک پست توییتری به افشای نام این سیاست باز اصلاحات پرداخت و گفت « در سوال از وزیر جهاد کشاورزی پیرامون حذف بودجه خودکفایی گندم از یک شخصیت پرنفوذ سیاسی گفتم که با استفاده از فضای تضعیف شده تولید داخلی اقدام به واردات محموله‌های گندم از خارج از کشور نموده است؛ این شخص کسی نیست جز جناب «سعید حجاریان» از تئوریسین‌های جریان اصلاحات!

در این پیام توئیتری به شرکت خانوادگی سعید حجاریان اشاره شد که در این پوشش چندین محموله محصولات زراعی اعم از گندم را به کشور وارد کرده است؛ تا حذف بودجه خودکفایی گندم توسط دولت و ادامه روند واردات گندم، ضربه محکمی به تولید این کالای استراتژیک بزند.

پس از انتشار این خبر، دانا در گزارشی به بررسی ابعاد ماجرا پرداخت و شرکت خانوادگی حجاریان را معرفی کرد.

در این گزارش نوشت:  شرکت «راشا تندیس پارسیان»، با سهامداری سعید حجاریان، تئوریسین جریان اصلاحات سالهاست که مبادرت به واردات گندم نموده است.

این شرکت در سال 92 همزمان با آغاز دوره ریاست جمهوری حسن روحانی، با هدف  واردات کلیه کالاهای اساسی و اولیه مجاز بازرگانی, خرید و فروش, واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی, شرکت در مناقصات و مزایدات داخلی و خارجی, ایجاد شعب داخلی و خارجی, اخذ و اعطای نمایندگی در داخل و یا خارج از کشور, اخذ وام و تسهیلات از بانکها و موسسات مالی و اعتباری داخلی و خارجی به صورت ارزی و ریالی, برپایی و شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی پس از اخذ مجوزهای لازم بنا به ضرورت مجوز اخذ کرده و ثبت رسمی شد.

در این گزارش اما از نقش محسن حجاریان پسر سعید هم پرده برداری شد. وی که نامش به عنوان سهامدار و مدیر عامل شرکت راشا تندیس در مدارک ثبتی این شرکت به چشم خورد. این شرکت خانوادگی تنها به  نقش آفرینی پدر و پسر بسنده نکرد به طوری که در اسناد منتشر شده  نام افرادی همچون وجیهه مرصوصی همسر سعید حجاریان هم به عنوان سهامدار به چشم می خورد.

انتشار این گزارش به همراه اسناد ثبت شرکت اما واکنش هایی را به دنبال داشت یعنی همان روز پایگاه خبری «دیده بان ایران» در مطلبی به نقل از یک سایت نزدیک به جریان اصلاحات در مطلبی با عنوان «دعوت فرزند حجاریان از نماینده مجلس برای راستی آزمایی یک ادعا نوشت: هدف از انتشار این خبر نیات خاص نسبت به پدر این جانب است که تازگی ندارد.»

این واکنش ها اما به اینحا ختم نشد و سایت «جماران» در مطلبی به نقل از روزنامه «اعتماد» نوشت: طرح این اتهام علیه سعید حجاریان که در پی ترور مقابل ساختمان شورای شهر پایتخت حالا به ‌سختی روزگار می‌گذراند، خود ابهامی بزرگ در این پرونده است و سوالاتی را به ذهن متبادر می‌کرد که مگر حجاریان در کار واردات گندم است و مواردی از این دست. ادعای توییتری این نماینده جوان عضو جبهه پایداری صرفا بر فعالیت اقتصادی حجاریان به ‌نحوی مطرح شده که انگار واردات محصولات کشاورزی به‌ خودی خود تخلف است!

 جماران در بخش دیگری از این مطلب نوشت: اگرچه واردات گندم تخلف نیست اما حجاریانی که ظاهرا در این حوزه فعالیت می‌کند نه آن سعید حجاریان معروف و چنانکه خضریان عنوان کرده «تئوریسن اصلاحات» بلکه محسن حجاریان، فرزند این تحلیلگر سیاسی است.

اگرچه واکنش حجاریان پسر در حالی که هیچ صدایی از حجاریان پدر به گوش نمی رسد جای تامل و طرح سوالات بسیار است اما تحلیل رسانه های اصلاح طلب از ماجرای رانت واردات گندم این را به ذهن متباتر می کند برخی در تلاش هستند تا امتیازات اعطا شده در این مساله به فراموشی سپرده شود.

تردیدی نیست که ادعای رسانه های اصلاح طلب مبنی بر اینکه واردات گندم توسط حجاریان پسر انجام می شود نه پدر معروفش، یک رد گم کنی برای دور کردن رسانه ها از فعالیت های اقتصادی حجاریان است.

تلاش های رسانه های اصلاح طلب برای  دفاع از چهره تئوریسین اصلاحات اگرچه دور از انتظار نیست اما برخی اخبار حاکی از آن است که فعالیت منتسبین سیاسیون نام دار اصلاحات تنها به موضوع واردات گندم محدود نیست و این روزها برخی آقازاده های این جریان، در حال برداشت از معادن ارزشمند در استان های شرقی کشور هستند.

سوال اینجاست که چرا رسانه های به ظاهر دغدغه مند جریان اصلاحات که این روزها در تلاش برای حمایت از چهره حجاریان هستند چرا  درباره استخراج برخی فلزات ارزشمند و کانی ها از معادن شرق کشور به دست برخی آقازاده ها سکوت کرده اند؛ البته احتمالا پس از انتشار اطلاعات حضور آقازاده های سیاسیون در فعالیت های مختلف اقتصادی، احتمالا شاهد حضور مجدد این رسان ها در عرصه، برای پوشش و حمایت از آقازاده های اصلاح طلب، خواهیم بود.

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: رسانه های اصلاح طلب جریان اصلاحات داخلی و خارجی سعید حجاریان واردات گندم آقازاده ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۸۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است. دلداده با بیان اینکه در حال حاضر عملیات خرید تضمینی گندم در استان‌های کرمان، خوزستان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: مدیران کل غله استان‌های مذکور برای راه‌اندازی و بارگذاری اطلاعات خرید در سامانه جامع فناوری، همکاری خوبی با این اداره کل و اداره کل خرید داخلی داشته‌اند.   وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی سامانه مذکور در معاونت برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، کار کارشناسی و تلاش‌های بسیاری انجام شده است تا مأموریت تحویل گندم از کشاورزان گندمکار به خوبی به پیش برود، اظهار کرد: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل کرده و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.   مدیرکل فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • عکس| ماجرای مصدومیت شدید سعید آقاخانی چیست؟/ حال کارگردان نون خ خوب است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • تجارت آزاد با پاکستان در انتظار پاسخ طرف پاکستانی/ واردات گوشت گرم از آفریقا