Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@18:25:26 GMT

تضمین آینده هپکو نیازمند ارایه برنامه مشخص است

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۹۳۴۴

تضمین آینده هپکو نیازمند ارایه برنامه مشخص است

علی اکبر کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مشکل درباره شرکت هپکو این است که متأسفانه در سال‌های اخیر مراجع و جایگاه‌هایی که برای واگذاری تعیین شدند از جمله سازمان خصوصی، هیچ‌کدام برنامه شفاف و روشنی برای اداره هپکو ارائه نکردند.

وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی در ۲ سال گذشته هیچ گاه برنامه شفاف و روشنی برای خصوصی سازی نداشت و آن زمان نیز که شرکت هپکو را به بخش خصوصی واگذار کرد، نظارت مؤثری را به‌عمل نیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مطرح شدن واگذاری هپکو به ایمیدرو در سال گذشته بیان کرد: این مساله نزدیک به یکسال به طول انجامید و هیچ برنامه مشخصی نیز در این زمینه لحاظ نشد. پیام نامه‌ای که توسط ۶۸ نماینده مجلس نوشته شد مبنی بر این بود که اگر قرار است شرکت هپکو به ایمیدرو واگذار شود باید برنامه شفاف و روشنی توسط ایمیدرو ارائه شود.

کریمی افزود: در حال حاضر دولت به‌طور ناگهانی از واگذاری به ایمیدرو و وزارت صنایع به سمت سازمان تأمین اجتماعی سوق پیدا کرد حال این پرسش مطرح است آیا سازمان تأمین اجتماعی برنامه روشن و مشخصی برای آینده شرکت هپکو دارد و حاضر است تضمین بدهد تیم مدیریت سالم، پاکدست و آشنا به این صنعت را در این شرکت مستقر سازد؟

به گفته وی، در حال حاضر شرکت هپکو یک شرکت بحران‌زده است، چند سالی از متوقف شدن چرخ تولید در آن می‌گذرد و باید فردی که مالک و مدیر آن است برای هپکو برنامه داشته باشد و آینده هپکو را برای کارگران، مردم و نمایندگان مشخص کند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتظار می‌رود دولت، سازمان تأمین اجتماعی یا هر فردی که درصدد اداره این شرکت است، شفاف و روشن برنامه ارائه کند و به افکار عمومی، کارکنان شرکت این تضمین را بدهد که چه اتفاقی قرار است در این شرکت به‌وجود آید و آینده شغلی کارکنان و کارگران چه خواهد شد.

کریمی تصریح کرد: در شرایط کنونی مهم‌ترین دغدغه در خصوص شرکت هپکو بحث رونق تولید و حفظ امنیت شغلی کارگران و کارکنان استد و تفاوتی نمی‌کند مالک شرکت چه کسی است؛ مهم خارج شدن شرکت از وضعیت رکود و به جریان افتادن چرخ تولید است و باید در کارگران نسبت به آینده روشن این شرکت اطمینان خاطر به‌وجود آید.

کد خبر 4980146

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اکبر کریمی نمایندگان مجلس هپکو اراک دولت دوازدهم سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا شهرکرد قزوین گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند بهزیستی شهرستان کرج مسکن شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۹۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور