Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@11:05:01 GMT

کاهش ۵۶ درصدی واردات مقاطع تخت فولادی در بهار ۹۹

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۰۰۰۵

کاهش ۵۶ درصدی واردات مقاطع تخت فولادی در بهار ۹۹

خبرنگار اقتصادی ایرنا روز چهارشنبه به استناد جداول آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آورده است، فصل بهار امسال بطور متوسط ۶۴.۶ درصد کاهش واردات در زمینه تیرآهن، میلگرد و نبشی، ناودانی و سایر مقاطع داشته‌ایم.

سه ماهه نخست سال گذشته چهار هزار تن تیرآهن، ۹ هزار تن میلگرد و ۱۴ هزار تن نبشی، ناودانی و سایر مقاطع انجام شده، اما امسال در دوره این گزارش واردات تیرآهن صفر بود، میلگرد با واردات پنج هزار تن نسبت به پارسال ۴۴ درصد کاهش نشان می‌دهد و نبشی، ناودانی و سایر مقاطع فولادی با واردات هفت هزار تنی نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته ۵۶ درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ۱۶۳ درصدی واردات مقاطع تخت

فصل بهار امسال واردات مقاطع تخت فولادی برخلاف مقاطع طویل با افزایش ۱۶۳ درصدی نسبت به بهار ۹۸ روبرو شد که این امر ناشی از نابرابری میزان تولید با بازار مصرف است.

آمار سه ماهه نخست امسال گویای واردات ۱۷۹ هزار تن مقاطع تخت فولادی است که در مقایسه با ۶۸ هزار تن عملکرد سال گذشته افزایش ۱۶۳ درصدی دارد.

بیشترین میزان واردات در دوره سه ماهه امسال مربوط به ورق گرم می شود که با رقم ۸۷ هزار تن نسبت به ۲۱ هزار تن در سه ماهه ابتدایی پارسال افزایش ۳۱۴ درصدی دارد.

ضمن اینکه واردات ۴۴ هزار تنی ورق سرد در بهار امسال در مقایسه با ۱۵ هزار تن در دوره مشابه سال گذشته ۱۹۳ درصد افزایش یافته است.

همچنین ورق پوششدار نیز در فصل بهار ۹۹ به میزان ۴۸ هزار تن واردات انجام شد که در مقایسه با ۳۲ هزار تن سه ماهه ۹۸ رشد ۵۰ درصدی دارد.

واردات تولیدات فولادی با رشد ۱۰۱ درصدی

کل واردات تولیدات فولادی در سه ماهه نخست امسال به رقم ۱۹۱ هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۰۱ درصدی را ثبت کرد.

میزان واردات تولیدات فولادی در سه ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۸ برابر با ۹۵ هزار تن اعلام شده بود.

آمار مورد بررسی گویای آن است که در فصل بهار باوجود رونق ساختمان‌سازی نسبت به سه ماهه قبل از آن(زمستان) نیازی به واردات مقاطع طویل نبوده، اما بدلیل ضعف تولید در بخش مقاطع تخت، ناگزیر از واردات بوده‌ایم ودر عین حال صادرات مقاطع تخت فولادی هم در سه ماهه نخست امسال بطور متوسط ۷۰.۶ درصد کاهش ثبت شد.

به گزارش ایرنا، سال ۹۷ بالغ بر دو میلیون ۱۱۰ هزار تن صادرات مقاطع طویل فولادی انجام شد و نسبت به سال ۹۶ که ۸۴۶ هزار تن بود، رشد ۱۴۹ درصدی را ثبت کرد.

ضمن اینکه مجموع صادرات مقاطع تخت فولادی در سال ۹۷  به رقم ۸۷۷ هزار تن رسید و در مقایسه با ۷۷۷ هزار تن عملکرد سال ۹۶ رشد ۱۳ درصدی را نشان داد.

میزان واردات شمش فولادی (بیلت و بلوم) در سه ماهه نخست امسال یک هزار تن بود که با عملکرد فصل بهار پارسال یکسان است و تفاوتی ندارد ، در عین حال واردات اسلب برای سال گذشته و امسال ثبت نشده است، علاوه براین واردات آهن اسفنجی هم صفربود.

برچسب‌ها فولاد مبارکه اصفهان انجمن تولید کنندگان فولاد ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان فولاد مبارکه اصفهان سه ماهه نخست امسال واردات مقاطع سه ماهه سال گذشته درصد کاهش فصل بهار هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد

به گزارش صدای ایران از تجارت‌نیوز، قیمت طلا و سکه در شروع نخستین روز هفته با روند کاهشی بازگشایی شد. روند قیمت در بازار طلا با کاهش قابل توجه قیمت دلار همراه شد و افت میلیونی قیمت‌ها را برای بازار فلز زرد به همراه داشت.

روز شنبه افت قیمت دلار به همراه کاهش محدود اونس جهانی طلا، بازار طلا و سکه را یکدست نزولی کرد. این کاهش قیمت، مثقال طلا را بعد از گذشت بیش از یک ماه به کانال ۱۴ میلیونی برگرداند.

فعالان بازار طلا با توجه به تعطیلی بازار‌های جهانی در دو روز آینده، انتظار تغییر قیمتی خاصی را در طلای جهانی ندارند، اما معتقدند اگر مدیریت بانک مرکزی در بازار ارز ادامه داشته باشد، باید شاهد کاهش بیشتر قیمت‌ها در بازار طلا، سکه و ارز باشیم.


قیمت نقره همپای طلا ارزان شد
گفتنی است انس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۲۳۳۸ دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۷ دلار و ۲۲ سنت ایستاده است. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ با رقم ۵۴ هزار و ۱۲۰ تومان معامله می‌شود و کاهش هزار و ۵۹۰ تومانی داشته است.


سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
قیمت سکه امامی روز شنبه ۸ اردیبهشت بیشترین کاهش قیمت در قطعات سکه را داشت. این قطعه با کاهش یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی، به کانال ۴۱ میلیونی برگشت و روی رقم ۴۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی بسته شد. سکه بهار با افت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی در کف کانال ۳۸ میلیونی معامله شد.


گفتنی است قیمت نیم سکه با کاهش ۶۰۰ هزار تومانی با رقم ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی معامله و قیمت ربع سکه با افت ۷۰۰ هزار تومانی روی رقم ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه گرمی روز شنبه ۴۰۰ هزار تومان کاهش داشت و با قیمت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه با افت قیمت همراه شد
قیمت طلا در اولین روز معاملاتی هفته کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۳۷۸ هزار تومان کاهش داشت و یک کانال عقب‌نشینی کرد و با قیمت ۱۴ میلیون و ۸۹۳ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۸۵ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۳۸ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز روی رقم سه میلیون و ۳۹۲ هزار تومان ایستاد.

حباب سکه روز شنبه در تمام قطعات کاهش داشت. حباب سکه امامی ۵۴۵ هزارتومان، سکه بهار ۴۷۲ هزار تومان، نیم‌سکه ۲۲۳ هزار تومان، ربع سکه ۵۱۲ هزار تومان و سکه گرمی ۳۰۸ هزار تومان کاهش داشت.

دیگر خبرها

  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
  • قلک پورشه خالی شد
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز