Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم رحیمی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، با اشاره به آسیب جدی و زیان مستقیم و غیرمستقیم بسیاری از مشاغل در استان اردبیل در پی شیوع کرونا گفت: تاکنون بیش از ۲۰ هزار کسب و کار متاثر از کرونا جهت پرداخت تسهیلات شناسایی شده است.

وی برقراری بیمه بیکاری برای ۹ هزار نفر کارگر بیمه شده و اختصاص پنج هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای پرداخت به بنگاه‌ها و کسب و کارهای اسیب دیده از کرونا را از اقدامات مهم اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از کووید۱۹ ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل همچنین گفت: همزمان با شیوع کرونا برای ۲۶ هزار نفر از شهروندان این استان که دارای شغل ثابت نبوده و تراکنش مالی بسیار اندکی داشتند، پس از شناسایی با استفاده از ظرفیت سامانه رفاه ایرانیان، مبلغ ۲ تا ۶ میلیون ریال به صورت ماهانه و بلاعوض پرداخت شد.

وی ادامه داد: مرحله نخست وام وام ۱۰ میلیون ریالی کمکی نیز برای ۴۰۹ هزار خانوار یارانه بگیر حائز شرایط استان اردبیل پرداخت شد و دور دوم آن نیز برای خانوارهای بیش از پنج نفر عضو پرداخت خواهد شد.

رحیمی جذب به موقع و صد درصدی تسهیلات اشتغال‌زا یکی از اهداف اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در جهت اشتغال‌زایی و تثبیت اشتغال موجود ذکر کرد و افزود: در این راستا تاکنون سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شده است.

وی همچنین جذب و پرداخت ۵۵ میلیارد ریال وام مشاغل خانگی را از جمله موفقیت‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل برای کاهش نرخ بیکاری در استان ذکر کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، خواستار تطبیق سیستم آموزشی با نیازهای بازار کار برای موفقیت برنامه‌های کارآفرینی و اشتغال شد و افزود: عوامل مهم دیگر نظیر شرایط اقتصادی داخلی، کیفیت روابط خارجی نیز در بهبود فضای کسب و کار و رونق اشتغال تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: اشتغال تابعی از فرایندهای به هم پیوسته بوده و به جای اعمال سیاست‌های مستقیم برای گشایش اشتغال، باید به دنبال تغییر سایر موارد دخیل از قبیل وضع و اصلاح قوانین مربوط به سرمایه‌گذاری، سیستم بانکی و توسعه تجارت بود.

رحیمی یکی از رسالت‌های مهم دستگاه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی را صیانت از نیروی کار و رسیدگی به شکایت‌های مربوط به این حوزه عنوان کرد و ادامه داد: استان اردبیل به لحاظ عدم بروز تنش‌های کارگری و نیز بررسی و رصد مستمر مشکلات کارگری، کارفرمایی و پیمانکاران از استان‌های دارای رتبه مطلوب در سطح کشور به شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا، در پی شیوع بیماری کرونا در استان اردبیل از اواخر سال گذشته، برخی از واحدهای تولیدی و کارگاهی فعالیت خود را متوقف و تعطیل کردند و در پی این اقدام ناخواسته تعدادی از فعالان مشاغل آزاد و کارگاهی، شغل خود را از دست دادند.

هنوز برآورد دقیقی از میزان بیکاری ناخواسته شیوع بیماری کرونا در استان اردبیل انجام نشده است.

نرخ بیکاری رسمی اعلام شده در استان اردبیل حدود ۱۶ درصد و ۶۵ هزار نفر است ولی برخی مراجع که آمارهای کشوری بیکاری را اعلام می‌کنند، نرخ بیکاری در این استان را حدود ۱۰ درصد اعلام کرده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بیکاری استان اردبیل اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیکاری استان اردبیل اشتغال زایی ویروس کرونا بیکاری استان اردبیل اشتغال زایی کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل استان اردبیل اداره کل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف