Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

ویروس کرونا این روز‌ها آنقدر با سرعت پیش می‌رود که دیگر کسی به گرد پایش نمی‌رسد. افزایش شمار مبتلایان و جان باختگان این ویروس این روزها، نگرانی‌ها را در مورد این مهمان ناخوشایند تشدید کرده است. گرچه تلاش دانشمندان برای کشف واکسن به طور شبانه روزی ادامه دارد، اما با این حال هنوز راه درمانی برای آن یافت نشده و مردم با این دشمن میکروسکوپی دست به گریبانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی-  به گفته متخصصان و به ویژه سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر تنها راه پیشگیری از شیوع این بیماری استفاده از ماسک و شستشوی مرتب دست‌هاست. گرچه هنوز برخی از افراد اهتمامی به رعایت بهداشت و استفاده از ماسک ندارند.

در همین رابطه دانشمندان دانشگاه آکسفورد در آخرین تحقیقات خود اذعان کردند استفاده از ماسک می‌تواند تا درصد قابل توجهی به محافظت از فرد در برابر ویروس کرونا کمک کرده و مانع از انتشار آن شود.

استفاده از ماسک در کاهش شیب ابتلا موثر است 

مقامات انگلیس و متخصصان این کشور تأکید می‌کنند مهمترین فایده استفاده از ماسک جلوگیری از انتشار ویروس هنگام عطسه و سرفه است؛ همچنین استفاده از ماسک سبب می‌شود فرد ویروس کمتری را استنشاق کند این امر تاثیر بسیاری در کاهش شیب ابتلا دارد و حتی می‌تواند از مرگ و میر نیز جلوگیری کند.

قوانین مربوط به استفاده اجباری از ماسک در سراسر جهان متفاوت است، زیرا دولت‌ها در مورد اینکه آیا این کار واقعاً مفید است یا خیر تردید دارند؛ اما شواهد نشان داده است که ماسک‌ها تاثیر بسزایی در کنترل شیوع بیماری دارند.

به گفته دانشمندان افرادی که ماسک دارند کمتر در معرض ابتلا به بیماری کووید ۱۹ قرار دارند، در نتیجه به احتمال زیاد در صورت ابتلا علائم خفیفی را تجربه می‌کنند و یا بدون علامت خواهند بود.

تحقیقات مختلفی در مورد انواع مناسب ماسک انجام شده است، اما اخیرا با توجه به شیوع گسترده کووید ۱۹، متخصصان به طور فزاینده‌ای به این تصور متکی هستند که هر نوع ماسکی بهتر از استفاده نکردن از آن است.

در مطالعه‌ای که دانشمندان دانشگاه آکسفورد در این باره انجام دادند، مشخص شد ماسک‌های جراحی به اندازه ماسک‌های N۹۵ برای کادر درمان موثر هستند و تنها تفاوت آن‌ها در ذرات نهفته‌ای است که قادر به فیلتر آن‌ها نیستند.

ماسک‌های N۹۵ از ماده‌ای ضخیم ساخته شده‌اند که محکم روی صورت قرار می‌گیرند و می‌توانند ۹۵ درصد از کل ذرات موجود در هوا را فیلتر کنند؛ این در حالی است که ماسک‌های جراحی برای تنفس و کار بسیار آسان‌تر هستند، اما در جلوگیری از ورود ذرات ریز کارآمدی ماسک‌های N۹۵ را ندارند؛ این ذرات ۲۰ برابر کوچکتر از باکتری‌ها هستند از این رو یک مطالعه در این زمینه همچنان ادعا می‌کند افراد بدون علائم نباید به ماسک‌های جراحی اعتماد کنند.

و اما در مورد کارآیی ماسک‌های پارچه‌ای، به گفته بابک جاوید محقق اصلی بیمارستان‌های دانشگاه کمبریج، با وجود داشتن شواهد کافی، برخی از داده‌ها حاکی از آن است که ماسک‌های پارچه‌ای نسبت به ماسک‌های جراحی تنها ۱۵ درصد در جلوگیری از انتشار ذرات موثر هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: واکسن بهداشت ماسک ماسک بهداشت کرونا استفاده از ماسک ماسک های جراحی ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تنفس هوای مطلوب در تهران

آفتاب‌‌نیوز :

آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۷  بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۵ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول(سالم) یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • تداوم تنفس هوای مطلوب در تهران
  • کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس