Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@09:52:30 GMT

طرح ملی کشت مکانیزه گیاهان دارویی اجرا شد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۱۶۱۱

طرح ملی کشت مکانیزه گیاهان دارویی اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری،برای نخستین بار در کشور طرح مکانیزه ریز کاشت، گیاهان دارویی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا شد. در مرحله اول از این طرح، حدود نیمی از ظرفیت زیر کشت زیره سبز کشور به صورت ریز کاشت و مکانیزه، کشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات مدرن در کشاورزی می‌تواند باعث ارتقاء کمی و کیفی محصول شود و برای هر تولیدات حوزه کشاورزی، مزیت رقابتی ایجاد کند.

بر این اساس، ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با حمایت از طرح ملی کاشت مکانیزه گیاهان دارویی، قصد دارد تا روش کاشت و برداشت در این حوزه را دگرگون سازد. در مرحله اول از این طرح ملی، حدود ۱۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت زیر سبز به صورت مکانیزه و به روش ریز کاشت، انجام گرفت.

در ۲۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور زیره سبز کاشت می‌شود. در مرحله دوم از این طرح، حدود ۸۰ درصد از کل سطح زیر کشت زیره سبز در کشور به صورت مکانیزه و ریز کاشت انجام خواهد شد.

کاشت مکانیزه گیاهان دارویی می‌تواند هزینه‌های کاشت را به شکل قابل توجهی کاهش دهد. این مسئله باعث ایجاد مزیت رقابی در صادرات محصول می‌شود و تجار و صادرکنندگان می‌تواند اجناس را با قیمت رقابتی در بازارهای جهانی عرضه کند و در مقابل رقبا حرفی برای گفتن داشته باشد. کاشت به صورت مکانیزه و ریز کاشت، همچنین کیفیت محصول را افزایش می دهد و باعث اصلاح تراکم کاشت می‌شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش است تا با همکاری نهادهای متولی مانند وزارت جهاد کشاورزی این طرح را به دیگر گیاهان دارویی نیز تعمیم دهد.

در مرحله بعدی، گیاهان دارویی مانند زعفران و سیاه‌دانه نیز به صورت مکانیزه کشت خواهند شد. عبور از روش‌های سنتی و کاشت و برداشت با استفاده از روش‌های مدرن و مکانیزه، می‌تواند باعث افزایش کمی و کیفی محصول شود و هزینه‌های تولید را به شکل محسوسی کاهش دهد.

کد خبر 4980628 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: گیاهان دارویی طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو امنیت سایبری امنیت اطلاعات فناوری فضایی اینترنت واکسن کرونا گوگل ماهواره نوآوری ایالات متحده آمریکا معاونت علمی و فناوری صورت مکانیزه گیاهان دارویی ریز کاشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فضای کار اشتراکی برای کسانی است که ایده جدید یا مهارت مناسبی دارند و می‌توانند به‌صورت فریلنسری یا دورکاری، فعالیت کنند.

به بیان دقیق‌تر، «Coworking Space»، فضا‌های بزرگی هستند که افراد می‌توانند به‌عنوان محل کار از آنجا استفاده کنند. افراد دراین مکان‌ها، میز و قسمت مخصوص به خود را دارند و از امکانات استفاده می‌کنند.

افراد در کنار یکدیگر و دیگر گروه‌های مستقر مشغول به فعالیت می‌شوند برای همین به آن‌ها فضار کار اشتراکی می‌گویند و همین نکته موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

اجاره چنین فضاهایی معمولا ماهیانه و بر اساس تعداد افراد یا میز محاسبه می‌شود. میانگین هزینه ‌ها برای هر نفر بین ۷۵ تا ۲۵۰ هزار تومان است.

این میزان هزینه در مقایسه با  شرایط اجاره فضای کار سنتی، به‌صرفه‌تر است. به همبن دلیل، اغلب افرادی که به‌صورت آزاد پروژه دریافت می‌کنند، به دنبال فعالیت در فضاهای کار اشتراکی هستند.

همیچنین مدیران و کارفرمایانی که پس از راه‌اندازی کسب وکار خود به‌دنبال همکاری با افراد فریلنسر هستند، از فضاهای کار اشتراکی استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی