Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روزنامه گاردین، بولتون گفت که این موضوع به دفعات در زمانی که وی از آوریل ۲۰۱۸ تا سپتامبر ۲۰۱۹ میلادی مشاور امنیت ملی دولت آمریکا بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

وی در عین حال یادآور شد که این مباحث، «عملیاتی» نشد، زیرا اولویت وی خروج آمریکا از معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی میان‌برد (INF) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد در سال ۱۹۸۷ میان میخائیل گورباچف آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی (سابق) و رونالد ریگان رئیس‌جمهوری وقت آمریکا امضا شد. این پیمان تولید موشک‌های میان‌برد هسته‌ای و غیرهسته‌ای با برد بین ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۵۰۰ کیلومتر را منع کرده است. آمریکا از این پیمان خارج شده است.

بولتون تاکید کرد اگر در کاخ سفید می ماند، قصد داشت امضای آمریکا را از زیر پیمان منع جامع آزمایش هسته ای (CTBT) بردارد تا راه برای انجام آزمایش هسته ای در آمریکا هموار شود.

وی گفت: چندین بار در مورد این مساله بحث های کلی داشتیم اما به نقطه تصمیم گیری نرسید. من شخصا اهداف دیگری همچون خروج از معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی میان‌برد را دنبال می کردم. منظور این است که نمی توانم همه کارها را همزمان با هم انجام داد.

در همین حال، یک مقام ارشد آمریکا به روزنامه واشنگتن پست گفت که انگیزه انجام این آزمایش ها، تحت فشار قراردادن روسیه و چین برای وارد شدن به مذاکرات سه‌جانبه کنترل تسلیحاتی بود.

اما بولتون گفت: من هرگز این بحث را مطرح نکردم و تردید دارم  که این مساله، اهرم فشار موثری فراهم کند.

وی افزود: به طور کامل نمی دانیم گذر زمان چه تاثیری بر قابلیت اتکا یا امنیت و ایمنی دستگاه های هسته ای دارد. بنابراین این چیزی است که برای قابلیت بازدارندگی نیاز داریم.

وی ادامه داد: از آزمایش های گسترده حرف نمی زنم. قطعا در مورد آزمایش های جوی سخن نمی گویم، اما همانطور که یک فرمانده نظامی به من گفت، داشتن ۵ هزار کلاهک هسته ای شبیه داشتن ۵ هزار تویوتا در پارکینگ است. می خواهی بدانی وقتی سوئیچ را می چرخانی، در وهله نخست کار می کند یا نه. زیرا اگر کار نکند، هرگز کار نمی کند.

بولتون با اشاره به اینکه از طرف دیگر مقام های دولت ترامپ، در برابر این آزمایش ها مقاومت وجود داشت، گفت: فکر می کنم افراد متفاوت، دیدگاه های متفاوت دارند.

وی افزود: تصور می کنم گزینه های بسیاری درمورد محل انجام آزمایش وجود دارد اما یادمان باشد که اینها آزمایش های زیرزمینی هستند که درموردشان صحبت می کنیم. شما درمورد قدم زدن در لاس وگاس حرف نمی زنید که ناگهان احساس کنید زیرپایتان می لرزد.

بولتون با تکرار ادعای آمریکا مبنی بر انجام آزمایش های مخفیانه در چین و روسیه، افزود: انجام این آزمایش ها می تواند سطح ما در زمین بازی با دیگر قدرت های هسته ای را بالاتر آورد.

مشاور امنیت ملی سابق دولت آمریکا اصرار داشت که واشنگتن نباید معاهده تسلیحاتی «نیواستارت» با روسیه را در سال ۲۰۲۰ تمدید کند. این معاهده تعداد کلاهک های راهبردی مستقر و سیستم های انتقال دو کشور آمریکا و روسیه را محدود می کند.

وی در عین حال از موضع دولت ترامپ مبنی بر مشارکت چین در دور جدید مذاکرات کنترل تسلیحاتی دفاع کرد و گفت: می توانم برگزاری مباحث مربوط به محدود کردن تسلیحات راهبردی را تجسم کنم که همه پنچ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و همه پنج کشور مسلح هسته ای قانونی به موجب ان پی تی، در آن شرکت داشته باشند.

بولتون در ادامه سخنان خود، ضمن ابراز خرسندی از انفجار در تاسیسات هسته ای ایران، گمانه زنی کرد که یک کشور دیگر خاورمیانه ای ممکن است در این حملات دست داشته باشد.

وی گفت: فکر می کنم قطعا پتانسیل وجود عوامل خارجی وجود دارد، کشوری در حاشیه خلیج فارس، (رژیم) اسرائیل که با مخالفان داخل ایران همکاری دارد. باور اینکه این طور نبوده، سخت است.

وی ادعا کرد: بسیار مهم است که گاه به گاه به ایرانی ها ثابت شود که حتی مهمترین تاسیساتشان، آسیب پذیر است. این همان چیزی است که به نظر من در کیسه ابزار آمریکایی ها، غایب بوده است.

وی در مورد احتمال دست داشتن آمریکا در این خرابکاری ها گفت: نمی گویم که اطلاعات خاصی در این مورد دارم، اما اگر ما در آن دست داشتیم، مرا نگران نمی کرد. این را با اطمینان می گویم.

برچسب‌ها جان بولتون ایالات متحده آمریکا کاخ سفید خاورمیانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جان بولتون ایالات متحده آمریکا کاخ سفید خاورمیانه جان بولتون ایالات متحده آمریکا کاخ سفید خاورمیانه آزمایش ها میان برد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران درباره مبارزه با آفت سفیدبالک توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا،‌ علی محمد مختاری اظهار کرد: افزایش شهرنشینی و رشد جمعیت در کلان شهرهایی نظیر تهران و وجود آلودگی‌های زیست محیطی در این کلان شهرها، نیاز به فضای سبز و گسترش آن را به عنوان یکی از مهمترین عوامل موثر در کاهش آلاینده ها مطرح می کند.

وی افزود:  آفات و بیماریها یکی از عوامل خسارت برای فضای سبز شهری هستند که در صورت عدم کنترل می توانند سالانه خسارت جبران ناپذیری را وارد سازند. از این رو یکی از مسائل پر اهمیت در حوزه نگهداری و حفظ فضای سبز شهری حفاظت از گیاهان در برابر خسارت آفات و بیماریها است که یکی از چالش های حائز اهمیت برای دست اندرکاران فضای سبز شهری است. سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران در راستای حفاظت از محیط زیست و درختان در برابر آفات و بیماریهای موجود ، اقدام به انجام مدیریت تلفیقی با آفات و بیماریها (IPM) نموده که مقابله با آفات و بیماری‌ها تنها از طریق مبارزه تلفیقی و مکانیکی و بیولوژیکی انجام می پذیرد و در موارد حساس از سموم گیاهی استفاده می‌شود که برای عموم شهروندان و محیط زیست مضر نباشد.

وی با تاکید بر اینکه سال های اخیر به دلیل افزایش بیماریهای ناشی از آلودگی‌ها، گرم شدن کره زمین، نبود زمستان های سرد تا حد زیادی بیماری های موجود در فضای سبز را افزایش داده است، ادامه داد: بیماری‌های مهمی همچون سفیدک ها، شانکرها و آفاتی همانند سفید بالک، سوسک برگ خوار نارون پسیل، زیتون سوسک چوبخوار و پوستخوار، شته و.... در این کلان شهر شیوع یافته اند که با انجام اقدامات تلفیقی مهار و تحت کنترل قرار میگیرند.

مختاری در ادامه برخی از آفات و بیماریهای شایع در فضای سبز شهر تهران را معرفی کرد و گفت: سفید بالک ها علائمی در زیر برگها و اطراف رگبرگها گیاه میزبان (توت زیتون) هستند و از شیره گیاه مکیده و از خود ماده چسبناک عسلک بجا می گذارند.

بنا براعلام سایت شهر، وی درخصوص روش‌های مبارزه با سفید بالک‌ها هم تصریح کرد: این کار دو روش دارد؛ مکانیکی و زراعی و از طریق پایش مستمر با نصب کارت و نوارهای زرد، آبشویی مستمر و منظم، روغن پاشی بهاره، حذف و امحاء پاجوش‌ها و تنه جوش ها و سرشاخه های آلوده، تغذیه و کوددهی و مواردی از این دست انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • ۱۴۸ گاف بایدن در سال جاری میلادی
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • واکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان
  • اولین قهرمانی چلسی در لیگ برتر انگلیس با برتری 2-0 مقابل بولتون (30 آوریل، 2005) / فیلم