Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست فرمانداری ویژه دزفول ظهر امروز چهارشنبه در جریان راه‌اندازی دستگاه پلاسمافرز در مرکز انتقال خون دزفول، اظهار کرد: دستگاه پلاسمافرز با تلاش‌های فراوان مسئولان شهرستان از چند هفته پیش وارد دزفول شد و پس از تأمین تجهیزات از امروز آغاز به کار کرد و نمونه‌گیری از افراد بهبود یافته را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی فرهمندپور افزود: در حال حاضر فقط سه دستگاه پلاسمافرز در استان خوزستان وجود دارد که در شهرستان‌های اهواز، آبادان و دزفول نصب شده‌اند.

وی تصریح کرد: با آغاز به کار این دستگاه، شهرستان دزفول از نظر تولید پلاسما در رتبه دوم استان خوزستان قرار گرفت و اکنون می‌تواند علاوه بر تأمین پلاسمای موردنیاز خود، پلاسمای شهرهای شمال خوزستان را نیز تأمین کند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول یادآور شد: پلاسمای مورد نیاز شهرستان دزفول پیش از این از اهواز تأمین می‌شد که با نصب این دستگاه، از این پس در دزفول تولید می‌شود.

فرهمندپور با بیان اینکه پلاسمای افراد بهبود یافته مانند پادزهر است و به بیماران حیات دوباره می بخشد، گفت: افرادی که در ابتدای درگیری با بیماری کووید – ۱۹ هستند، می‌توانند با تزریق پلاسما بهبودی کامل پیدا کنند و از مشکلات بعدی رها شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ فرد بهبود یافته از کرونا در شهرستان دزفول شرایط اهدای پلاسما را دارند، افزود: به افرادی که شرایط اهدای پلاسما را دارند پیامک ارسال می‌شود تا با اهدای پلاسما جان مردم را نجات دهند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول گفت: از افراد واجد شرایط اهدای پلاسما که دچار کرونا شده‌اند و دو ماه از بهبودی آنها می‌گذرد، تقاضا داریم پس از دریافت پیامک طبق زمان‌بندی اعلام شده و یا به صورت داوطلبانه نسبت به اهدای پلاسما اقدام کنند.

فرهمندپور بیان کرد: با راه‌اندازی دستگاه پلاسمافرز از این پس به صورت روزانه هفت مورد پلاسما در سازمان انتقال خون دزفول تولید می‌شود که پنج مورد برای دزفول استفاده و دو مورد برای استفاده سایر هم استانی‌ها به اهواز ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه پلاسما درمانی حالت پیشگیرانه ندارد، اضافه کرد: پلاسما باید در زمان مناسب و شرایط خاص تزریق شود.

فرهمندپور گفت: وضعیت بیماری کووید – ۱۹ و آمار مبتلایان و بستری‌ها در دزفول رو به کاهش است که علت آن رعایت اصول و موازین بهداشتی توسط مردم است. لذا اهتمام مردم نسبت به رعایت پروتکل‌ها باید با شدت بیشتری ادامه یابد چرا که در غیر این صورت شرایط به اوضاع قبل بر می‌گردد.

کد خبر 4980943

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری دزفول پلاسما ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا شهرکرد قزوین گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند مسکن بهزیستی مجلس شورای اسلامی دستگاه پلاسمافرز اهدای پلاسما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۵۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول