Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@16:34:31 GMT

​ هر دانش آموز حداقل یک مهارت را بیاموزد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۶۰۶۷

​ هر دانش آموز حداقل یک مهارت را بیاموزد

خبرگزاری آریا - وزیر آموزش و پرورش در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مجموعه همکاری های بین دستگاهی زمینه هوشمندی ‌استفاده از ظرفیت های موجود را افزایش می دهد، گفت: آموزش و پرورش مهمترین و موثرترین نهاد فرهنگ ساز در بهترین دوران زندگی انسان هاست.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به نقل از آموزش و پرورش، عصر امروز محسن حاجی میرزایی در آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تبریک هفته مهارت آموزی اظهار کرد: اصل تقسیم و تمایزکارها در دستگاه ها که موجب تفکیک و جدایی نهادهای مختلف شده است، ضرورتی اجتناب ناپذیر است اما این موضوع ما را از اهداف اصلی جامعه دور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: وقتی کارها بین دستگاه ها توزیع می شود جمع کردنش بسیار دشوار خواهد بودامیدواریم همکاری بین دو وزارتخانه برای استفاده از ظرفیت های موجود موثرتر از قبل باشد.
حاجی میرزایی تصریح کرد: هدف نهایی داشتن مهارت افراد زندگی بهتر است جدای از تاثیر توسعه مهارت در کاهش فقر، هویت پیدا کردن افراد و تبدیل فرد به شخصیت مطلوب از مزایای آموزش مهارت ها خواهد بود.
وی توسعه مهارت ها را از اهداف این همکاری ها عنوان کرد و افزود: باید از دانش محوری و حافظه محوری به سمت مهارت محوری حرکت کنیم دانش آموز بیش از دانش، نیازمند مهارت های اجتماعی است.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آماده کردن افراد برای یک زندگی خوب از مهارت های آموزش و پرورش است وما بر اساس برنامه ششم توسعه ماموریت داریم50درصد دانش آموزان را به سمت رشته های مهارتی هدایت کنیم این در حالی است که هم اکنون 35درصد دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش به تحصیل مشغول هستند لذا با آنچه در سند تحول و برنامه ششم توسعه وجود دارد15درصد فاصله داریم بنابراین باید در این زمینه تلاش کنیم.
وی ادامه داد: علاوه بر توسعه رشته های مهارتی دانش آموزان در رشته های نظری نیز باید هر دانش آموز حداقل یک مهارت را بیاموزد.
حاجی میرزایی افزود: نوع مهارت ها با توجه به تغییرات علم وتکنولوزی نیز تغییر می کند لذا ما شاهد آن هستیم که به مرور بسیاری از شغل ها از بین می رورد بنابراین در مراکز فنی و حرفه ای نیز باید رشته های جدید جایگزین شود.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: مجموعه همکاری های بین دستگاهی، زمینه ترکیب هوشمند مجموعه اجزاری منفک شده از هم را در یک ترکیب سنجیده و ساختارمند موجب می شود که این یک اتفاق بسیار مهمی است و سبب افزایش ظرفیت های موجود هر دو دستگاه خواهد شد.
وی اضافه کرد:با هر منطقی که بخواهیم موضوعات کشور را تحلیل کنیم اگر سه راه حل را انتخاب کنیم مهم ترین راه حل، یادگیری است زیرا این یادگیری است که به کارآمدی جامعه کمک می کند بنابراین هر چقدر مهارت ها مطلوب تر باشد نهادهای جامعه کارآمدتر خواهد بود و جامعه بهتری خواهیم داشت.
حاجی میرزایی افزود: در راستای توسعه مهارت ها همه نوع همکاری با سازمان فنی و حرفه ای خواهیم داشت باید تلاش کنیم در حوزه مهارت ها یک جهش اتفاق بیفتد.
وی گفت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب فراهم شدن دسترسی کودکان به تحصیل است به طوری که تنها 1.4 درصد ترک تحصیلی ها به عدم دسترسی به آموزش ها مربوط می شود.
وزیر آموزش و پرورش افزود: هرچند جمعیت بازمانده از تحصیل تعدادشان زیاد نیست اما به دلیل شرایط جمعیتی و فرهنگی کار سختی پیش روی ما است لذا باید یکی یکی به سراغشان رفت و آنها را به مدرسه آورد.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش مهمترین نهاد فرهنگ ساز در بهترین دوران زندگی انسان هاست که بیشترین تاثیرگذاری را در زندگی انسان ها دارد.
حاجی میرزایی گفت: همان‌طور که در آموزه ها دینی تایید شده است باید فرهنگ تعاون را در جامعه گسترش دهیم. لذا بسته هایی در این خصوص آماده کردیم.
وی افزود: بیشترین بازنشستگان در کشور مربوط به جامعه فرهنگیان است لذا این موضوع نشان از نقاط مشترک فراوان بین دو وزارتخانه است و امیدوارم این توافق نامه باعث پیشرفت های خوبی در حوزه مهارت آموزی شود.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط کرونا ما را به سمت فعالیت آموزشی در بستر مجازی برد که کمی متفاوت از آموزش های حضوری مدرسه است لذا باید برای آموزش های مهارتی در فضای مجازی تدابیری اتخاذ شود.
وی در پایان گفت: مدارس غیردولتی دراثر کرونا خساراتی دیده اند که باید در بحث تسهیلات کرونایی دیده شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری

مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ علی درویشی امروز- پنجشنبه ششم اردیبهشت‌ماه- در بازدید از روند برگزاری کنکور در شهرستان‌های بدره و ملکشاهی اظهار کرد: حدود ۱۵ هزار نفر داوطلب برای پذیرش در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در استان ایلام با هم به رقابت پرداختند که از این تعداد آموزش و پرورش استان متولی برگزاری آزمون پنج هزار و ۹۹۰ داوطلب است.

وی ادامه داد: نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان‌های خارجی در روزهای پنجشنبه ششم و جمعه هفتم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام اضافه کرد: در شهرستان‌های آبدانان، دهلران، چرداول، ملکشاهی، ایوان و بدره و در ۴۸ حوزه امتحانی دیگر آموزش و پرورش مجری برگزاری این آزمون است.

درویشی افزود: از پنج هزار و ۹۹۰ نفری که آموزش و پرورش متولی برگزاری آزمون آنها است سه هزار و ۷۲۵ نفر آنها دختر و دو هزار ۲۶۵ پسر هستند.

کد خبر 747983

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد