Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه آموزش و پرورش مهمترین و موثرترین نهاد فرهنگ ساز در بهترین دوران زندگی انسان هاست، تاکید کرد: هر دانش آموز بایدحداقل یک مهارت را بیاموزد.

به گزارش ایمنا، محسن حاجی میرزایی عصر امروز چهارشنبه در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تبریک هفته مهارت آموزی گفت: اصل تقسیم و تمایزکارها در دستگاه ها که موجب تفکیک و جدایی نهادهای مختلف شده است، ضرورتی اجتناب ناپذیر است اما این موضوع ما را از اهداف اصلی جامعه دور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی کارها بین دستگاه ها توزیع می شود جمع کردنش بسیار دشوار خواهد بود، امیدواریم همکاری بین دو وزارتخانه برای استفاده از ظرفیت های موجود  موثرتر از قبل باشد.

حاجی میرزایی تصریح کرد: هدف نهایی داشتن مهارت ، زندگی بهتر است جدای از تاثیر توسعه مهارت در کاهش فقر،  هویت پیدا کردن افراد و تبدیل فرد به شخصیت مطلوب از مزایای آموزش مهارت ها خواهد بود.

وی توسعه مهارت ها را از اهداف این همکاری ها عنوان کرد و افزود: باید از دانش محوری و حافظه محوری به سمت مهارت محوری حرکت کنیم دانش آموز بیش از دانش، نیازمند مهارت های اجتماعی است.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آماده کردن افراد برای یک زندگی خوب از مهارت های آموزش و پرورش است وما بر اساس برنامه ششم توسعه ماموریت داریم۵۰درصد دانش آموزان را به سمت رشته های مهارتی هدایت کنیم این در حالی است که هم اکنون ۳۵درصد دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش به تحصیل مشغول هستند لذا با آنچه در سند تحول و برنامه ششم توسعه وجود دارد۱۵درصد فاصله داریم بنابراین باید در این زمینه تلاش کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر توسعه رشته های مهارتی دانش آموزان در رشته های نظری نیز باید هر دانش آموز حداقل یک مهارت را بیاموزد.

حاجی میرزایی افزود: نوع مهارت ها با توجه به تغییرات علم وتکنولوزی نیز تغییر می کند لذا ما شاهد آن هستیم که به مرور بسیاری از شغل ها از بین می رورد بنابراین در مراکز فنی و حرفه ای نیز باید رشته های جدید جایگزین شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: مجموعه همکاری های بین دستگاهی، زمینه ترکیب هوشمند مجموعه اجزاری منفک شده از هم را در یک ترکیب سنجیده و ساختارمند موجب می شود که این یک اتفاق بسیار مهمی است و سبب افزایش ظرفیت های موجود هر دو دستگاه خواهد شد.

وی اضافه کرد: با هر منطقی که بخواهیم موضوعات کشور را تحلیل کنیم اگر سه راه حل را انتخاب کنیم مهم ترین راه حل، یادگیری است زیرا این یادگیری است که به کارآمدی جامعه کمک می کند بنابراین هر چقدر مهارت ها مطلوب تر باشد نهادهای جامعه کارآمدتر خواهد بود و جامعه بهتری خواهیم داشت.

حاجی میرزایی افزود: در راستای توسعه مهارت ها همه نوع همکاری با سازمان فنی و حرفه ای خواهیم داشت باید تلاش کنیم در حوزه مهارت ها یک جهش اتفاق بیفتد.

وی گفت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب فراهم شدن دسترسی کودکان به تحصیل است به طوری که تنها ۱.۴ درصد ترک تحصیلی ها به عدم دسترسی به آموزش ها مربوط می شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: هرچند جمعیت بازمانده از تحصیل تعدادشان زیاد نیست اما به دلیل شرایط جمعیتی و فرهنگی کار سختی پیش روی ما است لذا باید یکی یکی به سراغشان رفت و آنها را به مدرسه آورد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش مهمترین نهاد فرهنگ ساز در بهترین دوران زندگی انسان هاست که بیشترین تاثیرگذاری را در زندگی انسان ها دارد.

حاجی میرزایی گفت: همان‌طور که در آموزه ها دینی تایید شده است باید فرهنگ تعاون را در جامعه گسترش دهیم. لذا بسته هایی در این خصوص آماده کردیم.

وی افزود: بیشترین بازنشستگان در کشور مربوط به جامعه فرهنگیان است لذا این موضوع نشان از نقاط مشترک فراوان بین دو وزارتخانه است و امیدوارم این توافق نامه باعث پیشرفت های خوبی در حوزه مهارت آموزی شود.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط کرونا ما را به سمت فعالیت آموزشی در بستر مجازی برد که کمی متفاوت از آموزش های حضوری مدرسه است لذا باید برای آموزش های مهارتی در فضای مجازی تدابیری اتخاذ شود.

وی در پایان گفت: مدارس غیردولتی دراثر کرونا خساراتی دیده اند که باید در بحث تسهیلات کرونایی دیده شوند.

منبع: پورتال وزارت آموزش و پرورش

کد خبر 435146

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش مهارت آموزی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی دانش آموزان مهارت های اجتماعی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموز مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد