Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@11:48:04 GMT

مدرک‌گرایی کارایی اقتصادی ما را کاهش داده است

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۸۱۰۳

مدرک‌گرایی کارایی اقتصادی ما را کاهش داده است

استاندار گلستان به فارغ التحصیلان دانشگاهی بدون مهارت اشاره کرد و گفت: مدرک‌گرایی باعث شده است که کارایی اقتصادی ما کاهش پیدا کند چرا که نتوانستیم از منابع و نیروی انسانی استفاده بهینه داشته باشیم.

استاندار گلستان اظهار کرد :استفاده از مهارت ها می تواند تولید را تقویت نماید و  موجب ارتقا بهره‌وری بنگاه‌های اقتصادی دولتی و خصوصی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، هادی حق‌شناس در جلسه شورای مهارت استان که به مناسبت هفته ملی مهارت برگزار شد ضمن تبریک این هفته به تمامی فعالان عرصه مهارت‌آموزی و فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: در حال حاضر ۴۳۳ آموزشگاه مهارتی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند و جویندگان کار می‌توانند با ارتقای سطح مهارت‌های خود در این آموزشگاه‌ها زمینه شغلی لازم را در بنگاه‌های اقتصادی فراهم کنند.
 وی افزود : مقرر شد بنگاه‌های اقتصادی پس از بهره‌برداری یکی از شروط‌شان به کارگیری نیروهایی در محیط کار باشد که دارای گواهینامه مهارت فنی و حرفه‌ای هستند که البته این به معنای مانعی برای فعالیت بنگاه‌ها نیست بلکه تلاش ما استفاده از نیروهای ماهر است که می‌توانند موجب افزایش تولید، کاهش هزینه‌ها و افزایش رفاه جامعه شوند.
استاندار گلستان یادآور شد: در سال جاری تلاش ما ایجاد ۳۰ هزار فرصت شغلی است و بی‌شک مبنای ایجاد شغل در بنگاه‌های اقتصادی افزایش بهره‌وری است و بهره‌وری یقیناً به همراه مهارت ایجاد خواهد شد.
 حق‌شناس خاطرنشان کرد: هر چه مهارت شاغلان یک بنگاه اقتصادی ارتقا یابد میزان تولید و کیفیت تولید آن افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: مهارت منجر به افزایش بهره‌بری می‌شود و وظیفه داریم مهارت را گسترش دهیم و به نهضت مهارت‌آموزی بپردازیم.
استاندار گلستان به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بدون مهارت اشاره کرد و افزود: مدرک‌گرایی باعث شده است که کارایی اقتصادی ما کاهش پیدا کند چرا که نتوانستیم از منابع و نیروی انسانی استفاده بهینه داشته باشیم.

 

همچنین در این جلسه مدیر کل فنی و حرفه‌ای گلستان گفت: براساس مصوبه شورای مهارت خرید خدمات آموزشی از آموزشگاه‌ها در تولید لوازم بهداشتی ستاد کرونا فعال بودند به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.
علیرضا حسینی‌طلب اظهار کرد: سند مهارت در سال ۱۳۹۶ تدوین و طراحی شد و برای بروز رسانی آن از سال ۱۴۰۰ نیاز است اقدام شود و کار کارشناسی آن در دست اجرا است
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان به تهیه و تدوین اطلس مشاغل مهارتی در استان اشاره کرد و افزود: تفاهم‌نامه‌ای را در این راستا با میراث فرهنگی و صنایع دستی استان گلستان منعقد شده است.
به گفته مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان در سال گذشته ۳۲ هزار و ۴۴۶ نفر در قالب ۲ هزار و ۵۵۲ دوره آموزشی مهارت آموختند و در سه ماهه امسال با وجود کرونا نیز ۵ هزار و ۸۷۱ نفر در ۶۵۳ دوره آموزشی مهارت را فرا گرفتند.

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهارت گلستان کارایی اقتصادی نیروی انسانی بنگاه های اقتصادی استاندار گلستان فنی و حرفه ای بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی با کمک مجمع خیرین به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدحسین درویشی شامگاه _یک‌شنبه، نهم اردیبهشت_ در جلسه شورای مهارت واقع در سالن ششم بهمن فرمانداری ویژه آمل با اشاره به فعالیت دو هزار و ۵۰۰ آموزشگاه در سراسر استان اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۰ آموزشگاه در این شهرستان وجود دارد که ۲۰۰ آموزشگاه آن به آمایش نیاز دارد.

وی افزود: در جهت جذب سرمایه‌گذار در ۲ حوزه گردشگری و صنایع‌دستی فراخوان عمومی داده شود و این باید بر مبنی عنوان سال آن هم مشارکت مردمی باشد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه در این استان ۷۰ درصد آموزش در آموزشگاه‌های آزاد انجام می‌شود، گفت: بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی در استان فعال هستند، بنابراین برای ارتقای مهارت و جذب کارگر باید در سامانه عضو شوند.

درویشی با تاکید بر اینکه در جهت مهارت‌آموزی واحدهای اصناف باید وارد کار بیاید، اظهار داشت: با وجود اینکه ایجاد اشتغال در سطح کشور جایگاه بالایی قرار داریم، اما در زمینه دانش‌آموختگان در تراز پایین قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۷۰ درصد کارآموز یا دانشجوی در حال تحصیل یا دانش‌آموز هستند و این مناسب نیست، عنوان کرد: با توجه به تشکیل مجمع خیرین فنی و حرفه‌ای در این استان نیاز به فعالیت گسترده در سراسر مازندران دارد؛ تشکیل بانک اطلاعاتی در این مجمع ضروری به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای است.

این مسئول افزود: پنجشنبه مهارتی به نام مهر راه انداخته شد که در این اصناف دهیاران و بخشداران برای توانمندسازی روستا به کمک سفیران مهارت آموزی بیایند، با توجه به این‌که پایلوت آن در ۵۰۰ روستا دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 748904

دیگر خبرها

  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی