Web Analytics Made Easy - Statcounter

استادیان گفت: امروز همه کانون های دینی نیازمند بازآفرینی در ساحت های مختلف هنری، معرفتی و مدیرتی هستند و باید آن فقر تئوریک در حوزه اخلاق و فقه رسانه تحت نظر و بررسی دقیق عالمانه قرار بگیرد.

«علیرضا استادیان» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با بیان این که اهمیت موضوع رسانه دینی ذیل مفهوم تبلیغ قرار می گیرد، گفت: طبق آیات صریحه قرآن و روایات معصومین، عالمان دین وظیفه دارند رسالت های الهی را در جامعه و در بین مردم تبلیغ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدرس دانشگاه و پژوهشگر رسانه دینی افزود: مفهوم ابلاغ و تبلیغ در طول های مختلف، اشکال مختلفی به خود دیده است؛ گاهی منبر و خطابه در صدر قرار داشته تا جایی که در آثار اندیشمندان گذشته حوزی در کتب مختلف از صناعت خطابه سخن گفته و تفاوت آن را با جدل و مباحث مشابه مطرح کرده اند، اما امروز امر سیال رسانه و فضای مجازی به جایگاه بزرگی در بحث تبلیغ رسیده است.

 

وی با بیان این که در موضوع رسالت رسانه دینی چند موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است، ابراز داشت: نخست آن که یک رسانه دینی باید دین اسلام را به عنوان دین برتر و خاتم معرفی کرده و ایده و آرمان آن را بسان مبلغان و علمای دغدغه مند دین به سطح جهان برسانند، همچنانکه امام رضا(ع) فرمودند: «اگر مردم محاسن و زیبایی های کلام ما را بدانند حتما از ما تبعیت خواهند کرد».

 

استادیان افزود: شاید امروز در جهان هیچ قالب تبلیغی بهتر و مناسبت تر از رسانه نباشد، از این رو رسانه دینی نه تنها در بیان اصول فقهی و اخلاقی دین بلکه حتی باید در صدد رسیدن به اهداف متعالی دین باشد که یکی از کارکردهای اصلی آن پاسخ گویی به شبهات و رسیدگی به معضلات فکری جامعه است.

 

وی با بیان اینکه باید مبانی اندیشه غربی از جمله سکولاریسم و لیبرالیسم در رسانه دینی مورد نقد و ارزیابی قرار بگیرد، اظهار کرد: ما در کنار این نقد می توانیم اندیشه ناب محمدی و فکر متعالی اسلامی را ترویج کرده و به اذهان مردم برسانیم.

 

سردبیر پایگاه فقه حکومتی وسائل تأکید کرد: امروزه رسانه دینی با توجه به فعالیت هایی که معاندین و ضد انقلاب در فضای مجازی به حد اعلی خود رسانده، واجب تر و لازم تر از گذشته به نظر می رسد، همچناکه رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر من رهبر نبودم مسؤولیت رسیدگی به فضای مجازی را برعهده می گرفتم.

 

وی بیان داشت: امروزه مطالب مختلف رسانه ای در قالب های متنی، صوتی، تصویری و هنرهای مختلف به ذهن و جان مردم القا می‌شود، از این رو متولیان امور دینی و فرهنگی کشور از جمله حوزه های علمیه و به ویژه کانون های مساجد و خبرگزاری شبستان با توجه به ظرفیت خوبی که دارند می‌توانند از این طریق، پیام دین را به مردم برسانند.

 

استادیان با تأکید بر این که خبرگزاری شبستان در کنار کانون های مسجد ظرفیت خوبی برای تبلیغ امر دین دارند، گفت: امروز البته معتقد هستیم که همه کانون های دینی نیازمند بازآفرینی در ساحت های مختلف هنری، معرفتی و مدیرتی هستند و باید آن فقر تئوریک در حوزه اخلاق و فقه رسانه تحت نظر و بررسی دقیق عالمانه قرار بگیرد.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبلیغ دین خبرگزاری شبستان خبرگزاری شبستان رسانه دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین امیدی در اولین نشست کارگروه استانی برنامه‌های تابستانی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در استان فارس هدف از برگزاری این نشست را غنی سازی و هماهنگی برنامه‌های اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان برشمرد و گفت: در این نشست‌ها می‌توان با استفاده از تجربه‌های خوب کانون‌های فرهنگی هنری موفق، چگونگی حمایت از برنامه‌های سایر کانون‌ها را نیز مورد بررسی قرار داد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فارس در ادامه از پیگیری بیش از یک‌صد خدمت برای ارائه به کانون‌ها در فصل اوقات فراغت تابستان سال جاری خبر داد و افزود: این خدمات در زمینه استفاده از استخر، سینما، اردوگاه‌ها و زمین چمن فوتبال است که مراحل انعقاد تفاهم‌نامه در حال پیگیری است و برای استفاده از آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

او بر ارسال گزارش برنامه‌های اوقات فراغت برای انعکاس در کانال‌ها و سایت‌های خبری از سوی کانون‌ها تأکید کرد و افزود: برخی از برنامه‌های کانون‌ها پس از اطلاع‌رسانی می‌تواند الگوی مناسبی برای اجرا در دیگر کانون‌های مساجد استان باشد.

امیدی همچنین تاکید کرد: کانون‌ها پس از دریافت مجوز برنامه‌های مختلف و متعددی را با توجه به ظرفیت‌های موجود برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند، اما لازم است که رشته‌های تخصصی مورد علاقه نسل نوجوان و جوان امروز را نیز مدنظر قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است