Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@18:42:46 GMT

شهر آمل رکورد دار شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۹۶۹۰

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه به مازندران سفر نکنید چرا که میزان احتمال ابتلا به کرونا بسیار بالا است، گفت: با رفتار مناسب و فاصله گذاری اجتماعی، برگزار نکردن مراسمی مانند دورهمی‌های خانوادگی، عروسی‌ها و مراسم ترحیم، به پزشکان در مبارزه با این بیماری کمک کنید. ناطقان: ایرج حریرچی در حاشیه بازدید از بیمارستان امام خمینی آمل و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مازندران و به ویژه شهرستان آمل از لحاظ میزان ابتلا به ویروس کرونا در وضعیت مناسبی قرار ندارند و تقریبا جزء شهرستان‌های محدودی است که به ازای هر یک بیمار، دو نفر مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه برای مقابله با شیوع این ویروس در مازندران و آمل، تصمیم‌های مناسبی گرفته شده است، تصریح کرد: در کنار تعطیلی برخی دورهمی‌ها، مراسم عروسی و عزا، بازاریان این شهرستان به صورت داوطلبانه، از روز شنبه تا سه شنبه، محل کسب خود را تعطیل می‌کنند هر چند باید این مهم افزایش پیدا کند.

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه مازندرانی‌ها باید به کمک یکدیگر برسند، خاطرنشان کرد: به مردم توصیه می کنم مسافرت به مازندران به حداقل برسد چرا که احتمال ابتلا بسیار بالا است.

حریرچی تاکید کرد: با رفتار مناسب و فاصله گذاری اجتماعی، برگزار نکردن مراسمی مانند دورهمی‌های خانوادگی، عروسی‌ها و مراسم ترحیم، به پزشکان در مبارزه با این بیماری کمک کنید.

وی با بیان اینکه بیماری در بیمارستان‌های کشور و آمل نداریم که به دلیل نبود دستگاه اکسیژن‌ساز با مشکل رو به رو شود، گفت: 10 تا 15 درصد بستری‌ها به اکسیژن نیاز دارند و طراحی بیمارستان ها بر این مبنا است.

قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تمام دنیا در تامین نیاز خود به اکسیژن با مشکل رو به رو شده‌اند، اظهار کرد: دو دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان آمل نصب شده و اگر نیازی دیگرهم باشد رفع خواهد شد.
منبع: ایسنا برچسب ها: رونا ، مازندران ، ناطقان ، سفر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رونا مازندران ناطقان سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت