Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@16:59:37 GMT

ادوات راهداری رشتخوار دچار فرسودگی است

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۹۸۸۶

ادوات راهداری رشتخوار دچار فرسودگی است

نظام با تاکید بر اینکه تجهیزات و امکانات اداره راهداری رشتخوار دچار فرسودگی است، گفت: بهره‌مندی از تجهیزات مناسب و روکش آسفالت به طول حداقل 50 کیلومتر در محورهای اصلی شهرستان،و توجه به محور جنگل رشتخوار جهت ارتقاء از راه روستایی به مسیر بین شهری از جمله موارد ضروری و مورد نیاز در حوزه راهداری رشتخوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ مهدی نظام رئیس اداره راهداری رشتخوار صبح امروز در دیدار با مسئول دفتر نماینده مردم رشتخوار در مجلس شورای اسلامی، گفت: عدم سالن یا سوله جهت سولش نمک با عنایت به وقوع یخبندان در فصل زمستان، ضرورت روکش آسفالت جاده های اصلی بصورت نیاز فوری به‌طول حداقل 50 کیلومتور از ورودی تا خروجی شهرستان ولزوم روکش آسفالت جاده های روستایی کمک مجلس جهت افزایش اعتبارات این و اداره را می طلبد.

 

وی با اشاره به اینکه تجهیزات و امکانات اداره راهداری رشتخوار، دارای فرسودگی بالاست،  گفت: فرسودگی وسایل، ادوات، تجهیزات و ماشین آلات راهداری رشتخوار و بهرمند نبودن از یک دستگاه تریلی کشنده یا حمل و نقل کننده سایر ادوات و تجهیزات در صورت وقوع حوادث غیر مترقبه بصورت همزمان با عنایت به گستردگی جغرافیایی شهرستان به‌عنوان یک چالش مهم در ارائه سریع خدمات و پروژه‌های راهسازی است.

 

رئیس اداره راهداری رشنخوار با درخواست رسیدگی در رابطه با محور روستایی جنگل به طول ۶۶ کیلومتر و قرار گرفتن این جاده در  لیست جاده های بین شهری، گفت: با توجه به قرار گرفتن 19 روستا در بخش جنگل و راه ارتباطی رشتخوار به گناباد و خواف  و همچنین تردد خودروهای سنگین و سبک در این مسیر نیازمند توجه ویژه نماینده شهرستان در این رابطه هستیم.
 

وی همچنین، با درخواست تامین اعتبار جاده سرآسیاب به شعبه بطول ۱۸ کیلومتر، گفت: با احداث این محور  شاهد کاهش فاصله 50 کیلومتری مرکز بخش جنگل به مرکز شهرستان خواهیم بود.

نظام بهرمندی از روکش آسفالت مناسب را یکی از اولویت های مهم اداره راهداری رشتخوار بیان کرد و در ادامه اذعان داشت: روزانه تا 16 هزار انواع خودروهای سبک و سنگین در مسیر جاده اصلی، تربت حیدریه، رشتخوار، خواف در حال تردد هستند، که حدود 800 تا 1200 خودروی عبوری کامیون را در مسیر شامل می‌شود، و این میزان بارترافیکی از میزان بار ترافیکی در مسیر تربت جیدریه به مراتب بیشتر است.

محمد چوپی رئیس دفتر نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی  با تقدیر و سپاس ویژه از تلاش ریاست و پرسنل زحمتکش راهداری گفت: عزیزان راهداری بعضا در ایام سال خارج از وقت اداری در حوادث غیرمترقبه، وقوع سیلاب‌ها، برف روبی و بازگشایی جاده های اصلی و روستایی در شرایط نامناسب جوی ارائه خدمت می‌کند.

چوپی احداث باند دوم مسیر رشتخوار تا تربت حیدریه را به عنوان یکی از مهمترین و اصلی ترین مطالبات مردم در رشتخوار عنوان کرد و افزود: اجرایی شدن باند دوم محور رشتخوار به تربت حیدریه از خواسته به حق و دیرینه مردم شهرستان رشتخوار است، که این موضوع همتی بلند را می‌طلبد تا هرچه زودتر شاهد آغاز و بهرمنده ای از نعمت باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: روکش آسفالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت:سرعت متوسط ناوگان خودرویی سالانه در حال افزایش است و این زنگ خطری برای بالارفتن آمار تصادفات محسوب می شود که باید برای کاهش آن برنامه داشت و اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، معید ذهبیون امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل، اظهار کرد: اولین عامل به عنوان شاخصه تصادفات به دلیل عامل انسانی، موضوع سرعت است.

وی افزود: سرعت متوسط وسائل نقلیه سالانه در حال افزایش است، به طوری‌که حدود پنج کیلومتر بر ساعت، نسبت به سال گذشته در استان اصفهان افزایش نشان می‌دهد و حتی این عدد در ایام نوروز امسال ۱۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: همین عامل باعث تصادفات بیشتری شده که ضروری است با اتخاذ تدابیر و برنامه‌هایی از تبعات این افزایش سرعت جلوگیری کرد.

وی تاکید کرد: اگر این روند میانگین رشد سرعت ادامه‌دار باشد سال آینده باز هم شاهد افزایش تعداد تصادف‌های جاده ای خواهیم بود اما اگر این سرعت کمتر شود، به همین نسبت شمار تصادفات هم کاهش خواهد یافت.

ذهبیون با اشاره به اینکه در موضوع عامل انسانی و ارتباط آن با تصادف شاخص‌های متعددی نقش دارند، اطهار کرد: سن و سال راننده، نوع وسیله نقلیه، نوع کار و حتی نشستن سرنشین جلو در کنار راننده را باید در این رابطه در نظر گرفت و در امتداد همین عوامل، انتخاب مسیر و سرعت خودرو را هم لحاظ کرد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از کمربند و کلاه ایمنی، اظهار کرد: نزدیک به یک‌صد نفر از راکبان موتور سیکلت هر ساله در تصادفات جاده های برون شهری فوت می‌کنند و حدود یک‌هزار نفر نیز مجروح می‌شوند.

به گفته وی، به منظور کاهش آمار تلفات راکبان موتورسیکلت اداره کل راهداری اقدام به اجرای طرح چهره به چهره و شناسایی محل‌های حادثه خیز در معابر مختلف کرده است.

ذهبیون گفت: محورهای شرق اصفهان و کوهپایه، فلاورجان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر چهار منطقه‌ای هستند که حدود ۸۰ درصد تصادفات موتوری استان در آن‌ها رخ می‌دهد که در شماری از آن‌ها راکبان موتور جانشان را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به تعمیر رایگان سیستم روشنایی موتورسیکلت بیش از دوهزار موتورسیکلت در سال گذشته، خاطر نشان کرد: در مجموع حدود پنج هزار موتور سیکلت در چند سال گذشته با کمک اداره کل راهداری تعمیر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۹۰ درصد جان باختگان خودرویی کمربند ایمنی نبسته‌اند، ادامه داد: ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند.

آموزش ایمنی و ترافیک به دانش‌آموزان

محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در ادامه، اظهار کرد: ۲۵ هزار دانش‌آموز در سال گذشته آموزش‌های ویژه در موضوع ایمنی و ترافیک را سپری کردند و علاوه بر این پنج هزار راننده روستایی نیز آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند، اظهار کرد: رسانه‌ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می‌توانند در کاهش تلفات جاده‌ای، آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی موثر باشند.

اهمیت مقوله خواب و تغذیه در رانندگی

حسین حسین‌زاده، مدیر جدید جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها نیز در ادامه گفت: «خواب‌آلودگی» راننده عامل ۷۷ درصد از تصادفات جاده ای است که همین عامل نشان از اهمین موضوع خواب و شناخت ابعاد و زوایای مختلف این عنصر حیاتی در رانندگی دارد.

به گفته وی، تغذیه نیز عامل دیگری است که با توجه به تغییر سبک زندگی و الگوهای غذایی در رانندگی نقش مهمی دارد، اما کمتر به آن پرداخته شده است.

مدیر جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها افزود: کشورهای توسعه‌یافته روی مسئله آموزش شهروندان به طور خاص کار می کنند، اما سمت و سوی رسانه‌های ما بیشتر در مسیر اطلاع‌رسانی است.

حسین‌زاده تاکید کرد: رسانه‌ای موفق و تاثیرگذار است که آموزش را به صورت جدی مدنظر قرار دهد و در کنار کار اطلاع‌رسانی دنبال کند.

کد خبر 749132

دیگر خبرها

  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • احتمال ریزش سنگ ریزه در جاده گنجنامه-تویسرکان
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد