Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیلوند گفت: فعالیت های آموزشی باید بر اساس نیاز روز جامعه و هر منطقه باشد.

خبرگزاری شبستان: اراک/ مهارت آموزی و آموزش های مهارتی امری مهم است که باید همه افراد جامعه در راستای کار و تحصیل خود به آن بپردازند تا توانایی انجام هر چه بهتر کارها را داشته باشند.

 

آموزش های مهارتی از طریق فنی و حرفه ای در جامعه ارایه می گرد و این آموزش ها در بخش های مختلف منشا اثر بوده و سبب رشد و شکوفایی و بالندگی در هر منطقه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهارت، یک توانایی است که برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید آن را کسب کرده و آموزش های لازم را دید.

 

مهارت آموزی نقش مهمی در رونق اشتغال و کارآفرینی دارد، به همین علت سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور فصلنامه مهارت آموزی را در زمینه‌های مختلف، برای بهبود مهارت ‌آموزی و ارتقا جایگاه علمی و پژوهشی کشور منتشر می‌کند.

 

در تقویم کشور از ۳۱تیرماه تا ۶ مرداد ماه به عنوان هفته ملی مهارت نام گذاری شده است و در این هفته برنامه ها و فعالیت های مختلفی از سوی آموزش فنی و حرفه ای به منظور آشنایی هر چه بیشتر افراد با این مهم و همچنین با هدف ترویج آموزش های فنی و حرفه ای و کارآموزی ارایه می شود.

 

در این راستا گفتگویی با« منصور جلیلوند»  مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی در راستای اهمیت آموزش های مهارتی و فعالیت های انجام شده در این راستا داریم.

 

 

در رابطه با آموزش های مهارتی در استان و اهمیت آن بفرمایید؟

آموزش فنی و حرفه ای فعالیت های گسترده در راستای مهارت آموزی و آموزش های کاربردی دارد که این فعالیت ها باید بر اساس  نیاز سنجی و مطالعه هر منطقه و شهرستان باشد تا خروجی مناسبی را نیز داشته باشیم.

 

 تهیه بانک اطلاعاتی از نیازها، توانمندی ها و پتانسیل های هر منطقه امری ضروری است و  این مهم سبب می شود تا همه آموزش ها منجر به اشتغال پایدار شود.

 

استفاده بهینه از فضای مجازی نیز می تواند بسیار موثر باشد و در این زمان که همگان به این فضا دسترسی دارند می توانیم با برنامه ریزی صحیح و دقیق می در این ایام که با ویروس کرونا روبرو شده ایم به فعالیت های آموزشی در فضای مجازی بپردازیم چرا که آموزش هیچ گاه متوقف نمی شود.

 

تاکید بر حرکت همگان با علم روز

 

این مقام مسئول همچنین بر حرکت همگام با علم روز تاکید کرد و گفت: ما باید خود را به علم روز مجهز کنیم و با جمع آوری بانک اطلاعاتی از نیازهای منطقه و افراد جامعه می توانیم هر چه بهتر کار کنیم.

 

مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی همچنین بر استفاده از داده ها در راستای بهبود کسب و کار تاکید کرد و اظهار کرد: داده ها به عنوان یک منبع طلایی و مخزن مهم برای ما است که باید اطلاعات صحیح را از آن استخراج و بهره برداری کنیم.

 

تولید محتوا آموزشی از اولویت ها

 

جلیلوند با تاکید بر اینکه ما در آموزش فنی و حرفه ای به دنبال این هستیم که تولید محتوا داشته باشیم، گفت: ما در دوران کرونا بیش از ۲۰۰ محتوا تولید کردیم که امروز مورد استفاده قرار گرفته است.

 

وی اضافه کرد: این محتوای آموزشی با توجه به شرایط کرونایی و با هدف ارایه آموزش‌های کاربردی تحت وب در فنی و حرفه‌ای استان مرکزی تولید شده است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه این آموزش‌ها در خوشه‌های اصلی شامل صنعت، خدمات و کشاورزی و در قالب ۱۸۳ فیلم آموزشی ۱۰ دقیقه‌ای تهیه و در ۲ کانال بارگذاری شده است، ادامه داد: فیلم‌های آموزشی ۹۰ دنبال کننده دارند که نشان دهنده استقبال کارآموزان از محتوای آموزشی است.

 

وی داشتن نگاه علمی به کار را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: ما توجهمان نگاه علمی به کار است و امروز به دنبال این هستیم که داده ها و اطلاعات خود را کامل کنیم چرا که اگر این مهم به درستی اجرا شود یک انقلاب مهارتی اتفاق خواهد افتاد.

 

این مقام مسئول اظهار کرد: با تلاش مضاعف می توانیم خودمان را به سطوح بالا برسانیم و موفقیت های چشمگیری در بخش های مختلف آموزشی و کاری داشته باشیم.

 

 

فعالیت 36 آموزشگاه فنی و حرفه ای در راستای تولید ماسک و گان

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در ایام شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از مراکز، آموزشگاه های فنی و حرفه ای بیکار ننشستند، گفت: ۳۶ آموزشگاه این اداره کل با شیوع ویروس کرونا به تولید ماسک و گان پرداختند.

 

وی با بیان اینکه در ایام شیوع کرونا کمبود ماسک و گان یک معظل بزرگ در کشور بود ادامه داد: آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان مرکزی در این زمان پای کار آمدند و با تمام توان به تولید پرداخته و  تولیداتشان را رایگان در اختیار مردم و کادر پزشکی قرار دادند.

 

این مقام مسئول ضمن تقدیر از آموزشگاه ها و افرادی که در این راستا به کمک مردم و کادر پزشکی شتافتند، گفت: این نشان از اهمیت آموزش های مهارتی است و فعالیت آموزشگاه های ما در این راستا همچنان ادامه دارد.

 

اجرای طرح «کارآموزی در محیط واقعی کار»

جلیلوند در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طرح کارآموزی در محیط واقعی کار اشاره کرد  و گفت: طرح «کارآموزی در محیط واقعی کار» یا همان طرح قدیم استاد و شاگردی در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است تا افراد آموزش های را که دیده اند در محیط واقعی کار به اجرا در آورده و بتواند در آینده در همان محیط مشغول به کار شوند.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در ادامه به فعالیت آموزش گاهی سیار نیز اشاره کرد و ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا در استان، در فعالیت آموزش‌های سیار روستایی و شهری وقفه ایجاد شد و این مهم سبب شد تا آموزش‌های مجازی توسعه یابد.

 

 

تاکید بر ارتباط هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه

جلیلوند در ادامه بر ارتباط هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه تاکید کرد و گفت: استان مرکزی استانی صنعتی و کشاورزی و یکی از قطب‌های مهم کشور در حوزه صنعت و خدمات در قلب کشور قرار دارد و باید بیش از پیش به این مهم پرداخته شود.

 

این مقام مسئول بر تولید علم در دانشگاه‌ها و بکارگیر آن در صنعت را ضروری دانست و بیان کرد: آموزش‌های مهارتی این زنجیره را تکمیل می کند.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه استان مرکزی به ‌عنوان یکی از پنج قطب صنعتی کشور باید در حوزه مهارتی و تامین نیروهای متخصص بیش از گذشته فعال باشد، ادامه داد:لازمه این مهم نیازسنجی و یادگیری آموزش های مهارتی در کنار تحصیل علم و دانش است.

 

مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی همچنین بر شناسایی نخبگان مهارتی در استان نیز تاکید کرد و ادامه داد: امروز بخش صنعت به حضور فعال این نخبگان نیازمند است و ما باید در این راستا تلاش کنیم.

 

جلیلوند ضمن تقدیر از همکاری و همدلی رسانه ها با آموزش فنی و حرفه ای بیان کرد: اطلاع رسانی به موقع و شفاف رسانه سبب گرایش هر چه بیشتر افراد به این آموزش ها می شود و انتظار می رود رسانه بیش از پیش در کنار ما باشند.

 

این مقام مسئول شروع هر کار در کشور را با آموزش همراه دانست و گفت: اگر ما آموزش را جدی بگیریم می تواند در همه کارها موفق عمل کنیم.

 

وی با بیان اینکه اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی با بیش از ۲۴۰ آموزشگاه آزاد و ۲۱ مرکز دولتی کار آموزش های مهارتی را در استان بر عهده دارد، گفت: در سال های اخیر شاهد استقبال گسترده تر افراد از این آموزش ها بوده ایم.

 

فعالیت۸۴  آموزشگاه فنی و حرفه ای فعال در بهار سال جاری

 

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید، افزود: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری جهش تولید نامیده شده است وظیفه ما این است که با آموزش های مهارتی حلقه اتصال بین صنعت و دانشگاه باشیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به شیوع ویروس کرونا در کشور و استان و تعطیلی بسیاری از مراکز اشاره کرد و گفت: در این ایام بسیاری از آموزشگاه های ما نیز تعطیل شده ولی در این ایام در کنار کادر بهداشت و درمان پای کار آمدند و مهارت های خود را در قالب دوخت ماسک و گان در راستای کمک به هموطنان و کادر پزشکی به نمایش گذاشتند.

 

این مقام مسئول به فعالیت ۸۴آموزشگاه استان در بهار سال جاری اشاره کرد و گفت:  ۲۹۰ هزار ساعت دوره آموزش مهارتی در مراکز فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در مدت مذکور برگزار شده است.

 

وی با بیان اینکه۷۸۱ نفر در این مدت در ۱۷ رشته و ۶۷ حرفه آموزش‌های مهارت های لازم را کسب کردند، اظهار کرد: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۸۰۳ نفر معادل ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نفر ساعت در 212 کلاس‌ آموزشی آموزشگاه استان شرکت کردند.

 

مدیرکل جدید آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی با بیان اینکه این تعداد در ۳۱ رشته و ۳۰۶ حرفه‌ آموزش های لازم را فرا گرفتند، ادامه داد: ۱۱۱ درصد تعهد این اداره کل در آموزش کسب شده است.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان مرکزی آموزش فنی و حرفه ای اراک فنی و حرفه ای استان مرکزی محیط واقعی کار آموزش های مهارتی شیوع ویروس کرونا آموزش های مهارت مقام مسئول آموزش ها آموزشگاه ها مهارت آموزی چه بیشتر ماسک و گان فعالیت ها اداره کل مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۱۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای