Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی امروز پنج شنبه در مراسم ویدئو کنفرانس افتتاح طرح توسعه باغات دیم در اراضی شیب‌دار و کم بازده استان لرستان با حضور رئیس جمهور در سخنانی با بیان اینکه یکی از مزیت‌های بزرگ لرستان وجود اراضی شیب دار بوده به طوری که بیش از ۷۰ درصد مساحت استان شیب دار است، اظهار داشت: همچنین بارندگی بالای ۵۵۰ میلی متر نیز یکی دیگر از مزیت‌های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۷ درصد از اراضی لرستان دیم است

وی با تاکید بر اینکه با توجه به این دو ویژگی مهم، موضوع ایجاد باغات مثمر در اراضی شیب دار به عنوان یک مزیت نسبی مورد توجه است، افزود: شیب دار بودن اراضی و بارندگی بالا موجب فرسایش خاک می‌شود و خاک پشت سدها ایجاد می‌شود که احداث باغات در این اراضی مانع این امر خواهد شد.

استاندار لرستان با بیان اینکه در این راستا قرار شد که ۱۵ هزار هکتار باغ در اراضی شیب دار استان طی چهار سال احداث شود، عنوان کرد: الان حدود شش هزار هکتار از این میزان به نتیجه رسیده است و برنامه داریم که امسال نیز پنج هزار هکتار دیگر را احداث کنیم.

خادمی با اشاره به اینکه لرستان حدود ۷۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد، بیان داشت: حدود ۲۳ درصد از این اراضی آبی و ۷۷ درصد نیز دیم است که این یکی از اشکالات لرستان در این است چرا که میانگین اراضی آبی کشور ۴۴ درصد است.

ضرورت آبی کردن اراضی کشاورزی

وی با تاکید بر اینکه باید از طریق احداث سدها و سایر روش‌ها این مشکل را در استان حل کرد، افزود: همچنین از حدود سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن ارزش محصولات زراعی و باغی، ۸۱ درصد مربوط به ۲۳ درصد اراضی آبی کشاورزی استان است.

استاندار لرستان، عنوان کرد: در این راستا آبی کردن اراضی خیلی مهم است، حدود ۱۹۳ هزار هکتار از اراضی استان آبی و ۵۶ هزار هکتار از این میزان از طریق روش‌های سیستم‌های نوین آبیاری می‌شود.

خادمی، گفت: از مجموع این ۵۶ هزار هکتار، ۲۷ هزار هکتار قبل از دولت تدبیر و امید و ۲۸ هزار هکتار نیز مربوط به این دولت بوده است.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام سیلاب نیازمند مساعدت رئیس جمهور است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حمایت‌های صورت گرفته از بخش خصوصی و زیرساخت‌های استان که در سیلاب خسارت دید قابل تحسین است و بخش عمده‌ای از مشکلات را در حوزه خسارت‌های مردمی، کشاورزی و منازل مردم حل کرده‌ایم، گفت: اما در حوزه زیرساخت‌ها مشکل داریم، تعدادی از پروژه‌ها را شروع کرده‌ایم که به دلیل عدم تأمین اعتبار نیمه تمام باقی مانده‌اند.

استاندار لرستان، بیان داشت: اگر این اعتبارات تأمین نشود که پروژه‌ها را به جایی برسانیم در بارندگی بعدی آنچه که انجام داده‌ایم از بین می‌رود و در این راستا نیازمند مساعدت خاص رئیس جمهور و اختصاص اعتبار برای تکمیل پروژه نیمه تمام سال ۹۸ هستیم.

کد خبر 4981287

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار لرستان سید موسی خادمی سیلاب ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا بیرجند مسکن بهزیستی شهرستان کرج استانداری قزوین اراضی شیب دار رئیس جمهور هزار هکتار نیمه تمام پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۱۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن