Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی جوهری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از روند آماده سازی اولین زورخانه استاندارد گیلان در رشت اظهار داشت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر آیین جوانمردی، تمام تلاش ما معطوف به حفظ و تقویت این رشته ورزشی است و همچنین باید از تمام ظرفیت ها جهت توسعه این ورزش پهلوانی استفاده کنیم.

وی افزود: راه اندازی و سرمایه گذاری در ورزش ساحلی زورخانه ای نیز یکی دیگر از راه های مهم شناساندن این ورزش به دنیا می باشد تا شرایط برای توسعه بین المللی این رشته بیش از پیش فراهم شود چون مسابقات ورزش های ساحلی جایگاه ویژه ای در سراسر جهان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به این امر ، در این راستا با راه اندازی این ورزش زیبا و اصیل ایرانی، سال ۹۷ مسابقات رده سنی نوجوانان را برگزار کردیم و همچنین یکی از اهداف مهم ما نیز برگزاری این مسابقات در دو رده سنی نوجوانان و جوانان می باشد.

رئیس فدراسیون ورزش های زورخانه ای در خصوص بازدید از زورخانه های گیلان اشاره و بیان کرد: هم اینک شاهد آماده سازی اولین زورخانه استاندارد گیلان در رشت هستیم که با افتتاح آن ، می توان مسابقات مهم کشوری و بین المللی را به میزبانی رشت  برگزار کرد.

جوهری خاطرنشان کرد: همچنین از زورخانه در حال احداث شهرستان فومن گیلان نیز بازدید شده و قرار است که این زورخانه با هماهنگی و همکاری فرمانداری و سایر مسئولان این شهر و همچنین اداره ورزش و جوانان گیلان و هیات ورزش زورخانه ای این استان در هفته تربیت بدنی در مهرماه سال جاری افتتاح شود.

وی در ادامه به وضعیت هیات ورزش زورخانه ای و پهلوانی گیلان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: عملکرد چند سال اخیر هیات گیلان بسیار مناسب است و این استان توانسته در تمامی بخش ها عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد که یکی از دلایل موفقیت این هیات در سطح کشور، تعامل خوب اعضای این هیات است که توانسته عملکرد خوبی را از خود بر جای بگذارد و امیدواریم که روند رو به رشد گیلان در ورزش زورخانه ای ادامه یابد.

کلنگ احداث اولین زورخانه استاندارد گیلان آبان ماه سال گذشته توسط دکتر محمدباقر نوبخت در مجموعه ورزشی شش هزارنفره شهدای رشت به زمین زده شد و قرار است که این زورخانه پس از یک سال به مرحله بهره برداری برسد.

برای به بهره برداری رسیدن و افتتاح این مجموعه ، اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال پیش بینی شده که این مجموعه در یک طبقه با اسکلت فلزی و شامل سالن اصلی ، جایگاه تماشاگران ، سالن بدنسازی  و بخش اداری و مالی احداث می شود.

هم اینک بیش از ۶۰۰ ورزشکار در رشته ورزش زورخانه ای و پهلوانی در استان گیلان فعالیت دارند که از این تعداد، حدود ۴۰۰ ورزشکار دارای کارت بیمه ورزشی این رشته هستند و به طور سازمان یافته فعالیت دارند و همچنین ۳۰ مربی ، پنج داور و ۲۹ مرشد در سطح استان گیلان در رشته ورزش زورخانه ای به فعالیت مشغولند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش زورخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی نکو لعل آزاد سه شنبه شب در حاشیه مجمع عمومی سالیانه هیأت ورزش‌های ناشنوایان، اظهار داشت: خیلی خوشحالم که در استان قهرمان خیز مازندران هستم، استانی که زادگاه امامعلی حبیبی‌ها، حسن یزدانی‌ها و.. است.

لعل آزاد افزود: مازندران همیشه در همه رشته‌ها افتخار ورزش کشور بوده است و در اکثر رشته‌های ورزشی ما ناشنوایان بزرگی داشته‌ایم که در رویدادهای مختلفی افتخارآفرینی کردند.

وی با بیان اینکه، امیدوارم همیشه ورزش مازندران بدرخشد، افزود: امیدواریم با پتانسیلی که در استان مازندران است، همیشه در ورزش و مخصوصاً در ورزش ناشنوایان بدرخشید.

رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان تاکید داشت: هیأت‌های ما در استان‌ها باید تقویم ورزشی منسجم داشته باشند و توجه به بحث همگانی در ورزش ناشنوایان خیلی مهم است باید تلاش کنیم که ناشنوا در خانه نماند و با اجرای برنامه‌های مختلف ناشنوایان و کم شنوایان برای ورزش کردن ترغیب کنیم.

وی ادامه داد: همه خانواده‌ها و در مدارس و همه باید کمک کنند تا ناشنوایان به سمت ورزش بیایند وباید کیفیت کار را بالا ببریم تا افتخارات و مدال‌آوری‌ها افزایش پیدا کند.

ساخت خانه ورزش ناشنوایان

پژمان احمدی رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان مازندران در این مجمع اظهار داشت: ما همیشه شرمنده ورزشکاران پرتوان ناشنوایان مازندران هستیم، اینجا مهد استعداد است و اگر شبانه روز هم برای این عزیزان کار کنیم باز هم کم است.

احمدی به عملکرد هیأت در سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: به دنبال این هستیم و تلاش می‌کنیم با کمک اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون و حمایت خیرین ورزشی، یک سالن اختصاصی به عنوان خانه ورزش ناشنوایان در سال‌های آینده داشته باشیم.

رئیس هیأت ورزش ناشنوایان استان مازندران تاکید داشت: حمایت از ورزشکاران ناشنوا وظیفه ماست و انتظار داریم همه ارگان‌ها به ورزش ناشنوایان ویژه و اختصاصی نگاه کنند و شرایط ورزشکاران ناشنوا را بهتر درک کنند.

در حاشیه این مراسم از سوی مصطفی لعل آزاد، با اهدای لوحی از زحمات پژمان احمدی رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان تقدیر شد.

همچنین در پایان مراسم، از قهرمانان، ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان ورزش ناشنوایان تقدیر و تجلیل شد.

کد خبر 6099932

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • نامه تاج به وزیر ورزش درباره فصل آینده لیگ برتر فوتبال
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود