Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@02:55:59 GMT

چیلر در ساختمان و کاربردهای آن

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۲۹۸۹

چیلر در ساختمان و کاربردهای آن

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،مهمترین کاربرد چیلر در ساختمان، تأمین آب خنک برای مصارف مختلف است. آب خنک در ساختمان های مسکونی به جهت سیستم های تهویه می باشد؛ اما در سیستم های صنعتی، آب خنک برای واحدهای تولیدی و خدماتی به کار می رود. انتخاب چیلر برای ساختمان با توجه به توان دستگاه و بودجه اولیه انجام می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربردچیلر در ساختمان

کمابیش با کاربرد چیلر در ساختمان آشنا هستیم. انواع چیلرها که به دو دسته چیلرهای آب خنک و چیلرهای هوا خنک تقسیم می شوند، هر دو برای انواع ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی کاربرد دارند. نقش اصلی تاسیسات چیلر در تامین آب خنک برای ساختمان است. آب خنک تولید شده توسط این دستگاه ها در مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. اساس کار چیلرها بر مبنای یک انتقال حرارت میان دو سیال با راندمان بالا است. گرمای مبادله شده، از آب جاری در تجهیزات چیلر، خارج می‌شود و به این ترتیب، آب خنک شده در مجرای خروجی به جریان می افتد و به سمت مسیر هدف ارسال می شود.

کاربرد چیلر تراکمی

ساختمان های تجاری ساختمان های اداری ساختمان های مسکونی واحدهای صنعتی

انواع چیلر

برای انواع چیلر در ساختمان ، مدل های مختلف را می توانید سفارش دهید. نکات مختلفی نیز وجود دارد که هنگام خرید چیلر مناسب برای هر ساختمان باید در نظر داشته باشید. اگر تجربه ای در زمینه خرید یک چیلر مناسب ندارید، ابتدا لازم است با کارشناسان با تجربه در حوزه مشورت کنید.چیلر ها به دو نوع چیلر تراکمی و جذبی تقسیم بندی می شوند.

انواع چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی اسکرال چیلرهای تراکمی اسکرو چیلرهای تراکمی پیستونی چیلرهای تراکمی سانتریفیوژ

چیلر صنعتی و غیر صنعتی

بسیاری از مشتریان با تجهیزات داخلی چیلر آشنا نیستند و نمی دانند که هر کدام از اجزا چه وظایفی بر عهده دارند. به طور مثال، زمانی که می خواهید یک چیلر صنعتی خریداری کنید، قطعاً به توان بالای دستگاه نیاز دارید تا بتواند آب خنک را در کوتاه ‌ترین زمان تامین کند و با فشار مناسب به سمت مسیر هدف ارسال نماید. برای چیلرهای صنعتی، ظرفیت بالای خنک کنندگی و توان بالای موتور الکتریکی، اهمیت زیادی دارد. 

همچنین هنگام خرید چیلر مناسب برای ساختمان لازم است تجهیزات کنترل کننده دما و فشار داخل دستگاه دقت داشته باشید. برخی از چیلرها توانایی تنظیم دما در محدوده دمای استاندارد، تا حدود ۳۰ درجه یا حداکثر ۳۵ درجه سانتیگراد را دارند. برخی از انواع چیلر برای ساختمان می توانند آب را در دمای کمتر از ۳۰ درجه خنک کنند. انتخاب انواع چیلر برای ساختمان کاملاً به نیاز و بودجه اولیه بستگی دارد.

پارامترهای خرید چیلر

انتخاب مدل چیلر برای ساختمان های مسکونی، ساختمان های تجاری و ساختمان های صنعتی با یکدیگر متفاوت است. ساختمان های مسکونی با توجه به تعداد واحدها و متراژ به چیلری با ظرفیت مناسب و منحصر نیاز دارند. برای خرید چیلر مناسب و نصب در ساختمان توجه داشته باشید که مصرف برق دستگاه و همچنین مصرف آب توسط چیلر چقدر است. بهینه سازی مصرف انرژی در چیلر به کار رفته است، بنابراین این تجهیزات موجب صرفه جویی در مصرف انرژی شده و هزینه ها را کاهش می دهند. اگر تصمیم دارید چیلر مناسب بخرید باید بدانید که این تجهیزات به تعمیرات و نگهداری مداوم نیاز دارند. ساختمان های مدرن، همگی مجهز به سیستم تامین آب خنک هستند، بنابراین بهترین مکان برای نصب چیلر در ساختمان، موتورخانه است.

اجزای چیلرهای تراکمی

کمپرسور کندانسور شیر انبساط اواپراتور

خرید چیلر تراکمی

چیلر تراکمی باید با توجه به پارامترهای فنی و مهندسی انتخاب گردد تا ضمن کارایی بالا موجب صرفه جویی در مصرف انرژی نیز گردد. برای انتخاب و خرید چیلر مناسب و همچنین سیستم های تهویه مطبوع مانند دستگاه هواساز و ایرواشر و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره مشخصات فنی دستگاه ها و دریافت قیمت، مجموعه تهویه آران انرژی را به شما پیشنهاد می کنیم.

 

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار چیلر ساختمان های مسکونی چیلرهای تراکمی چیلر تراکمی انواع چیلر آب خنک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۲۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان تغذیه و سلامت افراد دیابتی را به خوردن انواع خاصی از میوه‌ها تشویق می‌کنند که نه تنها برای بدن مفید هستند بلکه به کنترل انسولین خون نیز کمک می‌کنند.

به گزارش سایت تخصصی نیو ایج آنلاین، فهرستی از میوه‌های مفید برای کنترل انسولین در بیماران دیابتی عبارتند از:

- گریپ فروت قرمز که یکی از سالم‌ترین و مناسب‌ترین گزینه‌ها برای افراد دیابتی است و مصرف روزانه نصف این میوه توصیه می‌شود.

- مصرف انواع توت‌ها نیز به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان و فیبر خوراکی زیاد و ویتامین‌های مختلف برای سلامت این بیماران موثر است.

- هندوانه و طالبی نیز به دلیل دارا بودن ویتامین‌های B و C و بتاکاروتن و پتاسیم نیز برای بیماران دیابتی توصیه می‌شود.

- میوه دیگری که مصرف آن برای دیابتی‌ها توصیه می‌شود، هلو است که سرشار از ویتامین‌های A و C، پتاسیم و فیبر خوراکی است.

- زردآلو نیز از میوه‌های تابستانی سرشار از فیبر خوراکی و ویتامین A است که ذخیره کربوهیدرات آن، پایین و خوردن آن برای افراد دیابتی مفید است.

- سیب بخصوص پوست آن، حاوی آنتی‌اکسیدان و منبع غنی از فیبر خوراکی و ویتامین C است.

- مصرف گلابی و کیوی و پرتقال نیز به دلیل داشتن پتاسیم و فیبر خوراکی فراوان و کربوهیدرات اندک برای افراد دیابتی توصیه می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • انواع کیف دوشی های مناسب برای استایل بهتر + 3 مدل عک
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟