Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران تفاهم‌نامه ارائه تسهیلات ۵۰۰ میلیارد ریالی برای ایجاد اشتغال در ۱۰ روستای بابل، با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور در فرمانداری ویژه بابل به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شد تسهیلات ویژه‌ای برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در روستای فیل‌بند اختصاص یابد.

قربانعلی ولی‌زاده‌بورا فرماندار ویژه بابل در جلسه شورای اشتغال این شهرستان که با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور برگزار شد، با بیان اینکه ۱۵۹ آب‌بندان با مساحت ۱۹۸۷ هکتار در شهرستان بابل وجود دارد، اظهار کرد: در سال گذشته ۴۶۲۰ تن ماهی از این آب‌بندان‌ها به کشور عراق صادر شد

وی تصریح کرد: در سال گذشته حدود ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات به پرورش عسل در بابل در نظر گرفته شد که حدود ۳۰ درصد افزایش تولید را به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مردم از ما مسئولین ناامید هستند و باید امید را برگردانیم، اظهار کرد: مجلس به‌زودی تصمیمات مهمی در حوزه اقتصاد خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: متاسفانه فعالیت جهادی در موضوع اقتصاد که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده را ندیده‌ام، بخشی از این موضوع به ما بستگی دارد؛ باید آسیب‌ها شناسایی و برای آن راهکاری تعیین شود.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به زودی در صحن مجلس تصمیمات مهمی در این بخش گرفته خواهد شد، گفت: باید بانک اطلاعاتی از نیروهای بیکار شهرستان سریع‌تر شکل بگیرد.

وی افزود: در هدف اولیه، ۱۰ منطقه شهرستان بابل مورد پایش در حوزه اشتغال قرار می‌گیرند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران نیز در این جلسه، با اشاره به اینکه ۴ هزار هکتار از جنگل مازندران را برای زراعت چوب درنظر گرفته‌ایم، گفت: شهرستان بابل در سال گذشته در ۷ شاخص اقتصادی عملکرد خوبی داشت.

وی با بیان اینکه شهرستان بابل ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی، علمی و دانشگاهی دارد، تصریح کرد: برنامه‌های جهش تولید در دو برش دستگاهی و شهرستانی با ۳۰ اولویت به فرمانداران ابلاغ شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران خاطرنشان کرد: انتظار داریم شهرستان بابل از ظرفیت بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه به خوبی استفاده کند.

خیریان‌پور اظهار کرد: از محل بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه تسهیلات ۲۷۰ میلیارد تومانی داریم.

وی با اشاره به اینکه ۱۵۶۱ میلیارد تومان تسهیلات در سطح استان به موضوع کرونا اختصاص داده شد، اظهار کرد: در بحث تسهیلات روستایی بالغ بر ۳۴۰ میلیارد تومان در استان پرداخت داشتیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی در بحث برنج و مرکبات و صنایع تبدیلی در شهرستان بابل داریم، تصریح کرد: امسال ۴۰۰۰ هکتار در سطح استان برای صیانت از جنگل و تامین ارز بحث زراعت چوب را در نظر گرفتیم.

اصغر نورالله‌زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور نیز در این جلسه، اظهار کرد: بابل و مازندران ظرفیت خوبی در گردشگری دارند، باید به دنبال ایجاد صنایع تبدیلی باشیم؛ شاید امکان‌پذیر باشد از برنج ۱۰‌ها محصول تولید شود. 

وی با اشاره به اینکه در حوزه عسل گرده، تولید ژل رویال و پرورش ملکه، ظرفیت‌های خوبی در بابل وجود دارد، تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید مراکز رشد و نوآوری‌ای ایجاد کنند که به بخش‌های کشاورزی و باغی خدمات ارایه دهند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور با بیان اینکه ما آمادگی داریم در بابل جشنواره برترین بسته‌بندی را در حوزه کشاورزی و مرکبات برگزار کنیم، خاطرنشان کرد: منطقه فیل‌بند بابل ظرفیت خوبی برای حوزه گردشگری دارد؛ ما آمادگی داریم برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری با ساخت خانه‌هایی روستایی تسهیلات ارایه کنیم.
نورالله زاده در پایان گفت: تلاش می‌کنیم تا تیرماه سال آینده تسهیلات لازم را به‌عنوان بسته حمایتی ایجاد اشتغال در شهرستان بابل داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اشتغالزايي مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور شهرستان بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید اسلام موسوی عصر امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال گذشته ۲۲۰۰ کولر، ۱۷۸ هزار و ۵۴۹؛ بسته معیشتی و ۴۶ هزار و ۵۶۸ بسته لوازم‌التحریر به دانش آموزان نیازمند اهدا شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خوزستان افزود: همچنین در سال گذشته با پرداخت ۲ هزار و ۵۵۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۲ هزار و ۷۴۵ میلیارد ریال، چهار هزار و پانصد شغل توسط بسیج سازندگی در استان ایجاد شد.

وی تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰۵ واحد مسکونی توسط گروه‌های جهادی احداث و ۱۵۲۲ واحد مسکونی تعمیر و ۱۵۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد با مشارکت این نهاد احداث شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خوزستان گفت: در زمینه منابع طبیعی و محیط زیست نیز ۱۱ هزار و ۶۷۲ هکتار بیابان زدایی صورت گرفت و در سطح یک هزار هکتار مدیریت روان‌آب انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت ۱۰ کیلومتر معابر و راه روستایی خوزستان و تخصیص یک هزار تن قیر و آبرسانی به ۱۸۹ روستای استان توسط بسیج سازندگی استان بیان کرد: تفاهمنامه‌هایی با اداره کل ورزش و جوانان برای تجهیز ایستگاه‌های نجات غریق خوزستان، تفاهم‌نامه پنج جانبه بین کمیته امداد، بنیاد شهید، فنی و حرفه‌ای و بسیج سازندگی در زمینه آموزش و اشتغال، توانمند سازی و تحول اجتماعی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی و اقتصاد مقاومتی امضا شده است.

کد خبر 6095323

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث