Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رمضان امینی با بیان این مطلب گفت: تمامی شهرداری‌ها موظفند دستورالعمل ابلاغی سازمان شهرداری‌ها و دهیاریهای کشور در سال ۱۳۸۷ در زمینه ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب به روش زنده گیری در محدوده شهرداری‌ها و دهیاریها را با جدیت و به طور دقیق رعایت و پیگیری نمایند و در صورت تخطی از آن با خاطیان برخورد قانونی و قاطع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به دریافت گزارش‌های واصله از برخی شهرها و پایش صورت پذیرفته مبنی بر عدم رعایت برخی از ضوابط مقرر در دستورالعمل ساماندهی سگ‌های بدون صاحب، ادامه داد: در راستای تحقق بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداری مبنی بر وظیفه‌مندی شهرداری‌ها در جلوگیری از شیوع امراض ساریه انسانی و حیوانی و ساماندهی حیواناتی که در شهرها بدون صاحب هستند و به منظور ارتقا سلامت و بهداشت شهروندان و همچنین رعایت اصول حقوقی در برخورد با حیوانات بدون صاحب، از شهرداری‌ها خواسته شده این دستورالعمل را بطور دقیق اجرا نمایند.

امینی همچنین گفت: از استانداری‌ها و شوراهای اسلامی شهرها و روستاها نیز خواسته شده بر اجرای صحیح مفاد این دستورالعمل نظارت دقیقی به عمل آوردند و در صورت تخطی از ضوابط دستورالعمل با خاطیان برخورد قانونی صورت گیرد.

مدیر کل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان شهرداری‌ها و دهیاریهای کشور همچنین اظهار کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری هم اهمیت این موضوع مجدداً طی بخشنامه‌ای به استانداری‌ها و شهرداری‌های سراسر کشور ابلاغ شده و در آن بر لزوم اجرای جدی و دقیق تمامی مفاد دستورالعمل ابلاغی با رعایت حقوق حیوانات و پرهیز از برخوردهای غیراصولی و تطبیق اقدامات و برنامه‌های در دست انجام با دستورالعمل مذکور و تشکیل مستمر کارگروه ساماندهی حیوانات ناقل بیماری به انسان در سطح استان و شهرستان با حضور فعال تمامی اعضا تاکید شده است.

امینی همچنین بر بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای غیردولتی و تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در موضوعات اجرایی طرح از جمله در زمینه نگهداری، درمان، غذارسانی، عقیم‌سازی و سایر امور مربوطه و اطلاع رسانی پیرامون نحوه اجرای صحیح مفاد دستورالعمل و اقدامات در دست انجام به شهروندان تاکید نمود.

وی بر تسریع در راه‌اندازی مرکزی جهت ساماندهی حیوانات ناقل بیماری به انسان در استان‌های فاقد این مراکز و تعریف سازوکاری برای دریافت پیشنهادهای تشکل‌ها و سازمانهای مردم نهاد در سطح شهرها در جهت تکمیل و بهبود روش‌های اجرایی فعلی و دستورالعمل ابلاغی تاکید نمود.

کد خبر 4981400

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور رمضان امینی سگ ولگرد وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی سربازی امداد رسانی ازدواج دستگیری سارق بنیاد شهید و امور ایثارگران سرهنگ نادر رحمانی شهرداری ها بدون صاحب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش نرخ باروری در کشور

 علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. درسال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت:، اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند می شود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم.

جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند. 

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • سانحه رانندگی منجر به فوت/ برخورد رونیز با ۲۰۶
  • شهرداری و دولت اختلافی در زمینه اجرای مونوریل قم ندارند
  • بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره