Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «محمودرضا مرادی» روز پنجشنبه در جلسه اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شهرستان اسلام آبادغرب، افزود: بیمارستان این شهرستان در اولویت تجهیز وزارت بهداشت قرار دارد و این بیمارستان همچون یک بیمارستان نوساز با تمام امکانات لازم و ‌نو تا یک ماه پس از تحویل، تجهیز می‌شود. 

وی اظهار داشت: اسلام آبادغرب مهمترین شبکه از نظر جمعیت، توانمندی، موقعیت و تنوع تخصص و ‌خدمات است و راه‌اندازی بیمارستان و ‌توسعه قابل قبول آن بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او گفت: بازسازی این بیمارستان با تاخیر انجام شده و اکنون نیز باید به طور کامل و بی نقص آماده و تجهیز شده و شروع به خدمت کند. 

وی تاکید کرد که بیمارستان نباید کمبودی داشته باشد و همه امکانات و فضاها باید به نحو مطلوب آماده شود. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه همچنین تاکید کرد: فعالیت مستمر دانشگاه برای نظارت، رفع نقص و تحویل جزء به جزء بیمارستان در ماه جاری انجام شود.

وی اعلام کرد که توسعه بیمارستان قدیم از هر لحاظ همچون هتلینگ بیمارستانی، گسترش اتاق عمل، اورژانس، تجهیزات پزشکی، تاسیسات فنی و ... نیاز شهرستان و جزو ضروریات و برنامه های دانشگاه است.

مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: مرحله دوم بیمارستان اسلام آبادغرب توسط سازمان مجری ساختمان های دولتی وابسته به وزارت راه و شهرسازی ساخته شده و دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه هیچ گونه نقشی در این‌موضوع نداشته و تنها به عنوان بهره بردار تحویل گیرنده است. 

«خلیل عسکری» افزود: دانشگاه از منظر جبران خسارت مادی، مجازات مرتکبین و خسارات عدم النفع، اقدام به طرح شکایت و ارایه دادخواست کرده و نیز جبران خسارات معنوی به لحاظ اینکه تلقی عمومی این بوده که دانشگاه سازنده بیمارستان بوده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: اعتقاد دانشگاه جایگاه مهم و ‌تقویت شهرستان اسلام آباد است و در این راه تلاش می کند. 

«قباد محمدی» افزود: تجهیزات مورد نیاز و به روز بیمارستان و تقویت شهرستان به مرور در حال تحویل از وزارت بهداشت است. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: بیمارستان اسلام آباد جنرال و کامل بوده و تعداد و کیفیت متخصصان شهرستان مناسب است، اما امکانات رفاهی باید برای آنان فراهم شود.

بهمن روشنی افزود: هدف ما تقویت این شهرستان از نظر خدمات درمانی است.

معاون‌ توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه گفت: تیم فنی دانشگاه برآوردهای لازم از نیازمندی ها ، ایرادها و نواقص ساختمان فاز دو بیمارستان را انجام داده است. 

«فریبرز ایمانی» افزود: مشکلات بیمارستان به درستی به مدیران ارشد استان و وزارت انتفال می یابد و برای تحویل آن لازم است تاییدیه مقاوم سازی و ‌مسوُولیت به دانشگاه تحویل شود.

بخش عمده ای از (فاز دوم) بیمارستان اسلام آبادغرب در جریان زلزله ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ غرب استان کرمانشاه دچار آسیب شد در حالی که چند ماه قبل از زلزله به بهره برداری رسیده بود و مرحله اول آن که قدمت زیادی داشت نسبت به مرحله دوم آسیب کمتری دید.

در جریان سفر محمد اسلامی وزیر راه و شهر سازی در بهمن ماه سال ۹۷ به استان کرمانشاه پیمانکار پروژه وعده کرد که حتی پیش از پایان قرارداد و تا تابستان ۹۸ طرح را به پایان برساند، اما بازسازی این بیمارستان به دلیل مسائل حقوقی مدتی متوقف شد و به تازگی با پیگیری های استاندار کرمانشاه از ابتدای بهمن قرارداد بازسازی آن منعقد شده و اکنون پیمانکار در حال فعالیت است.

شهرستان اسلام آبادغرب با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در ۱۰۰ کیلومتری غرب کرمانشاه واقع شده است. 

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه اسلام آباد غرب کرمانشاه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسلام آباد غرب کرمانشاه زلزله اسلام آباد غرب کرمانشاه زلزله بیمارستان اسلام اسلام آبادغرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران