Web Analytics Made Easy - Statcounter

   سردار گودرزی در حاشیه سفر به خراسان شمالی با اشاره به تشکیل قرارگاه هوشمند‌سازی در مرزبانی اظهار داشت: مرزبانی به عنوان خط مقدم نیروهای مسلح در حراست از مرز های کشور باید خود را از استفاده از تجهیزات فاوایی، به روز و قوی کند.​

‌فرمانده مرزبانی ناجا از ابلاغ ‌تشکیل قرارگاه هوشمندسازی مرزی کشور به  فرماندهان  و معاونان فاوا فرماندهی مرزبانی سراسر کشور افزود: ‌وظیفه مرزبانی هر کشور دفاع از حدود و ثغور یک کشور است، ‌جایگاه و اهمیت مرزبانی بر کسی پوشیده نیست و امروز امنیت مطلوبی در مرزها حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ‌با تاکید بر تحقق شعار سال " جهش تولید" خاطر نشان کرد: محور اصلی فعالیت مرزبانان نیروی انتظامی در مرزها، شناسایی دست‌های پنهان و ریشه‌ای در بحث قاچاق کالا، سوخت، سلاح ، مهمات و مقابله جدی با پدیده شوم قاچاق است.

سردار گودرزی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: مرزنشینان در حاشیه مرزها اعم از آبی و خشکی کشور، نقش به سزایی در تولید امنیت دارند و تعامل مطلوبی بین سران طوایف، متنفذین، مرزنشینان و مرزبانان وجود دارد و مرزهای ایران اسلامی از ثبات و امنیت لازم برخوردار هستند.

وی به کشفیات مواد مخدر در چهار ماهه اول سال جاری در مرزهای کشور اشاره کرد و افزود:طی این مدت 46 تن انواع مواد مخدر کشف که نسبت به مدت مشابه سال قبل 87 درصد افزایش کشفیات را نشان می دهد.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده مرزبانی ناجا از هوشمندسازی و استفاده از تجهیزات نوین در حوزه مرز خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر بخشی از مرزها هوشمند شده و در تلاش هستیم که از سیستم های الکترونیکی،اپتیکی،رادارها،پهپادها و دوربین های حرارتی برای پایش استفاده کنیم که این دوربین ها می تواند به مرزبانان در کنترل شبانه روزی مرزها کمک کند.‌

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خراسان شمالی نیروهای مسلح نیروی انتظامی قاچاق ایران اسلامی مواد مخدر دوربین شبانه روزی خراسان شمالی دوربین شبانه روزی مواد مخدر نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور

رضا پسندیده دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره براینکه طی هرساله بنیاد برکت از طرح‌های اقتصادی در سراسر کشور حتی از مناطق محروم و کم توسعه یافته بسته‌های حمایتی تخصیص می‌دهد، گفت: از ابتدای سال گذشته (۱۴۰۲)، تمرکز ویژه‌ای در زمینه زنجیره‌های سبز و آبی داشتیم؛ زنجیره سبز مربوط به کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به این حول محوری است و زنجیره آبی مربوط به صنایع آبزی پروری و صنایع وابسته به آن محسوب می‌شود.

دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: برای هر زنجیره (سبز و آبی) یک کمیته مجزا و تخصصی ایجاد شده که تمام تصمیمات طرح‌های اقتصادی بنیاد برکت به صورت جزئی بررسی و اتخاذ شود و با متولیان هر ارگان مانند جهاد کشاورزی، شرکت شهرک کشاورزی، نظام مهندسی کشوری و افراد فعال این صنعت، مسؤولیت تصمیم‌گیری‌های مهم در این زمینه را عهده دار هستند. همچنین در حوزه زنجیره آبی افراد متولی از ارگان‌های شیلات، اتحادیه آبزیان، شهرک‌های کشاورزی، سازمان تحقیقات شیلات و افراد فعال حوزه آبزی پروری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دو سال گذشته در حوزه زنجیره سبز در زمینه خورد و خانگی ۲۲ هزار طرح، کسب و کار متوسط ۹۴ طرح و در زمینه زنجیره آبی ۸ هزار طرح خورد و خانگی و ۴۶ هزار طرح کسب و کار متوسط در سراسر کشور توسط بنیاد برکت تأمین مالی شد؛ همچنین در سال جاری توسعه اشتغال این زنجیره‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

پسندیده در خصوص حمایت بنیاد در زمینه صادرات این طرح‌ها، ادامه داد: علاوه بر صادرات، در زمینه توسعه بازار این طرح‌ها بسته‌های حمایتی در نظر داریم که موجب گسترش بازار و رفع شکاف‌های چالشی کشور شود.

این مسؤول در ادامه هدف اساسی بنیاد برکت را عنوان کرد و گفت: هدف اصلی شناسایی چالش و موانع کشور است که با کشف شکاف‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری مناسب برای مطلوب شدن شرایط در این زمینه خواهد کرد، ناگفته نماند، این بنیاد تنها مسؤولیت تأمین مالی را بر عهده دارد و هیچ‌گونه تصدی‌گری وجود ندارد.

کد خبر 6091387 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • نیروهای مسلح استان بوشهر با تمام توان در حال خدمت هستند
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی کشف شد
  • کشف بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز دوغارون