Web Analytics Made Easy - Statcounter

به هرگونه شکایت از دفع بی اختیار ادرار به نحوی که فرد با اراده خود قادر به کنترل آن نباشد بی اختیاری ادراری گفته میشود. بی اختیاری ادراری ممکن است در سنین مختلف از کودکی تا کهنسالی و در هر دو جنس با علل مختلف رخ دهد.


مهمترین انواع بی اختیاری ادراری در زنان شامل :

بی اختیاری ادراری فوریتی : در این نوع معمولا دفع بی اختیار ادرار همراه با حالت فوریت شدید وجود دارد به نحوی که فرد در هنگام احساس ادرار نمیتواند تا رسیدن به دستشویی ادرارش را کنترل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی اختیاری ادراری استرسی : معمولا ریزش ادرار در هنگام افزایش فشار شکمی مانند سرفه ، عطسه و زور زدن وجود دارد. این نوع بی اختیاری در خانم ها شایعتر است و حدود نیمی از موارد بی اختیاری ادراری را شامل میشوند.

بی اختیاری ادراری مداوم : در این حالت دفع بی اختیار ادرار به نحوی که فرد هم در بیداری و هم در خواب ، در طی راه رفتن ، نشستن و بدون هیچگونه فشار شکمی یا احساس فوریت به طور مداوم در حال ریزش ادرار است.

بی اختیاری ادراری در زنان اثر بسیار محدود کننده ای بر زندگی اجتماعی آنان میگذارد به نحوی که شغل ، انجام فرائض دینی ، فعالیت جنسی ، مسافرت ها ، ورزش ، شیوه غذا خوردن و حتی لباس پوشیدن بیمار را تحت تاثیر قرار میدهد. بعلاوه این بیماری زمینه را برای عفونت ادراری بویژه در خانم های مسن فراهم میکند.

مهمترین عوامل خطرساز در بروز این مشکل در خانم ها معمولا تعداد حاملگی های قبلی ، نوع زایمان ها ، چاقی ، سن بالا ، سیگار کشیدن ، رژیم غذایی و بیماریهای طبی مانند دیابت و سابقه جراحی های لگنی هستند.                                                                                                   

 جهت بررسی این مشکل معمولا پزشک متخصص پس از معاینه و بررسی آزمایشگاهی و تصویر برداری ، ابتدا نوع بی اختیاری ادراری را مشخص میکند. در صورت شدت بی اختیاری ادراری بررسی های تکمیلی شامل نوار مثانه و سیستوسکپی باید توسط متخصص ارولوژی برای بیمار انجام شود.

در انتخاب نوع درمان ، تشخیص نوع بی اختیاری ادراری و شدت آن و وجود همزمان افتادگی مثانه و رحم بسیار مهم هستند . معمولا در موارد خفیف بی اختیاری ادراری که همراه با افتادگی احشا لگنی نباشد ، درمان طبی و فیزیوتراپی کف لگن توصیه میشود ولی در موارد شدید و همراه با افتادگی مثانه و یا رحم معمولا درمان جراحی انجام میشود.در صورت تمایل به داشتن اطلاعات بیشتر در مورد بی اختیاری ادراری در زنان و شیوه های درمانی آن شما میتوانید به سایت خانم دکتر منصوره منصوری    متخصص ارولوژی مراجعه بفرمایید.

www.drmmansoori.com

لینک کوتاه: asriran.com/0036Eb

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بی اختیاری ادراری در زنان بی اختیاری ادراری در زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی