Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری ساینس‌دیلی،  برای ساخت این آندوسکوپ مینیاتوری از یک فیبر اپتیکی با قطر کمتر از نیم‌میلیمتر استفاده شده که شامل یک غلاف محافظ است. سپس از یک تکنیک میکروچاپ سه‌بعدی برای چاپ لنز این دستگاه استفاده شده است که قطر آن کمتر از ۰.۱۳ میلی‌متر است که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیست.
این فیبر اپتیکی به یک اسکنر OCT متصل می‌شود که یک کاوشگر انعطاف‌پذیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکنر OCT فناوری اسکن حساس به عمق سه‌بعدی است و از نور نزدیک به طیف مادون قرمز استفاده می‌کند تا به عمق بافت نفوذ کند و با استفاده از نور تابیده و بازتاب شده می‌تواند تصاویر سه‌بعدی زنده از بافت تولید کند.

با استفاده از این روش می‌توان ساختار تمام اندام‌های دور از دسترس را مورد بررسی و اسکن دقیق قرار داد.
عمکلرد این دوربین در مشاهده و اسکن رگ‌های خونی موش زنده موفقیت‌آمیز گزارش شده است.
نتایج این مطالعه در نشریه  Light Science & Applications منتشر شده است.

برچسب‌ها پرینتر سه بعدی آزمایش خون انجمن فیزیک آمریکا چاپ سه بعدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پرینتر سه بعدی آزمایش خون چاپ سه بعدی پرینتر سه بعدی آزمایش خون چاپ سه بعدی سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،مدیر تعاون روستائی استان آذربایجان غربی در اولین جلسه کمیته فنی سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیرساخت های شبکه تحت پوشش استان اظهار داشت: طرح موضوعات مربوط به مسائل و مشکلات شبکه تحت پوشش و پیگیری نارسایی ها و کاستی ها و توسعه زیرساخت ها در جهت برون رفت از وضعیت فعلی تشکل ها مهمترین اولویت مورد انتظار مدیریت استان و دغدغه اصلی اعضای کمیته فنی میباشد.   میر جمال ساداتی با اشاره به عناوین طرح های ارائه شده به دبیرخانه کمیته فنی استان افزود: طرح های درخواستی و پیشنهادی اداره تعاون روستایی و شبکه تحت پوشش شهرستان های ارومیه، پلدشت، میاندوآب، سلماس، بوکان، اشنویه و خوی به تعداد ۱۶ طرح مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت اجرای ۱۰ طرح با رعایت دستورالعمل ها و آئین نامه های اجرائی و موضوعی به تصویب رسید.   وی تصریح کرد: در اولین جلسه کمیته فنی استان، احداث باسکول و تجهیز مراکز خرید محصولات کشاورزی، احداث گلخانه، راه اندازی روستا بازار، توسعه مکانیزاسیون و فروش اموال مازاد شبکه تحت پوشش برای تبدیل به احسن نمودن، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • گزارش‌زنده؛ ایران ۲ - تایلند ۰
  • ایران - تایلند؛ گزارش زنده
  • تیاگو موتا؛ سرمربی بعدی یوونتوس
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!