Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-27@09:27:00 GMT

این خوراکی خوشمزه به سلامت قلب کمک می‌کند

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۴۷۰۰

این خوراکی خوشمزه به سلامت قلب کمک می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از نیوز نوشت: تحقیقات کالج پزشکی بیلور در هوستون، تگزاس ایالت متحده نشان می‌دهد خوردن شکلات حداقل یک‌ بار در هفته با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی همراه است.

محقق این تحقیق، دکتر چایاکیت کریتاناوونگ، گفت: نتایج تحقیق ما نشان می‌دهد شکلات به سالم نگه ‌داشتن رگ‌های خونی قلب کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: مطالعات بالینی گذشته نشان دادند شکلات برای فشارخون و برای محافظت رگ‌های خونی مفید است. 

محققان مطالعات پنج دهه گذشته را مورد بررسی قرار دادند و ارتباط بین مصرف شکلات و بیماری عروق کرونر و انسداد عروق کرونر را بررسی کردند.

این تحلیل شامل ۶ مطالعه با ۳۳۶ هزار و ۲۸۹ شرکت‌کننده بود که مصرف شکلات را گزارش کردند.

پیگیری تقریبا ۹ ساله نشان داد در ۱۴ هزار و ۴۳ شرکت‌کننده بیماری عروق کرونر، ۴۶۶۷ حمله قلبی گزارش شد.

در مقایسه با مصرف شکلات کمتر از یک ‌بار در هفته خوردن شکلات بیش از یک ‌بار در هفته با ۸ درصد کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر مرتبط بود.

دکتر کریتاناوونگ ادامه داد: شکلات حاوی مواد مغذی سالم برای قلب مانند فلاونوئیدها، متیل اکسانتین‌ها، پلی فنول‌ها و اسید استئاریک است که ممکن است باعث کاهش التهاب و افزایش کلسترول خوب (لیپوپروتئین با چگالی بالا یا کلسترول HDL) شود.

در این مطالعه که در نشریه اروپایی پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق منتشرشده به نوع خاصی از شکلات یا اندازه ایده‌آل مصرف شکلات اشاره نشده است.

دکتر کریتاناوونگ افزود: شکلات برای پیشگیری از بیماری عروق کرونر نویدبخش است، اما تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود چه مقدار و چه شکلاتی توصیه شود.

وی یادآور شد: به نظر می‌رسد مقادیر متوسطی از شکلات باعث محافظت از عروق کرونر می‌شود، اما به‌ احتمال ‌زیاد مقادیر زیاد سودمند نخواهد بود. 

این محقق هشدار داد: کالری، قند، شیر و چربی موجود در محصولات تجاری به ‌ویژه برای افراد دیابتی و افراد چاق در زمان مصرف شکلات باید مورد توجه قرار گیرد. 
 

کد خبر 533639 برچسب‌ها سلامت شکلات قلب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت شکلات قلب بیماری عروق کرونر مصرف شکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۴۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

باروری به معنای توانایی برای داشتن فرزند، به عنوان یکی از علت‌های تشکیل خانواده شناخته می‌شود؛ با توجه به اینکه سبک زندگی، الگوی غذایی و فعالیت بدنی زوجین بر قدرت باروری آن‌ها تأثیر دارد، پیروی از یک الگوی غذایی مناسب، مصرف ریزمغذی ها، فعالیت بدنی منظم و حفظ وزن مطلوب می‌تواند از بسیاری از مشکلات باروری جلوگیری کرده و سبب کاهش هزینه‌های درمان ناباروری شود. در ادامه با ۱۰ توصیه تغذیه‌ای کاربردی و مؤثر در باروری سالم آشنا می‌شویم:

سعی کنید غذا‌های غنی از آنتی اکسیدان مانند منابع ویتامین C، E و کاروتنوئید‌ها را به برنامه غذایی خود اضافه کنید و نسبت به گذشته مرکبات، فلفل سبز، توت فرنگی، گوجه فرنگی، بروکلی و میوه‌های نارنجی رنگ را بیشتر مصرف کنید.

از مصرف ماهی‌های چرب و ماهی تن، زرده تخم مرغ، شیر غنی شده و جگر گاو غافل نشوید؛ این مواد غذایی به عنوان منابع ویتامین D، می‌تواند در بارورری افراد مؤثر باشد.
منابع غذایی فولات (B۹) مانند جگر، نخود، عدس، لوبیا، آجیل و مغزدانه ها، بادام زمینی، اسفناج، مارچوبه، سبزی‌های سبز تیره، مرکبات و بروکلی را به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه کنید.

مصرف جگر، گوشت قرمز، مرغ، ماهی، لبنیات، تخم مرغ، حبوبات و مغزدانه‌ها به دلیل غنی بودن از روی، توصیه می‌شود.

بهتر است در طول هفته از منابع غذایی امگا ۳ مانند گردو، ماهی سالمون، دانه کتان، کلم بروکسل و دانه چیا مصرف کنید.

نسبت به گذشته فیبر بیشتری مصرف کنید؛ میوه ها، سبزی‌ها و غلات کامل و سبوسدار به عنوان منابع سرشار از فیبر شناخته می‌شود.

مصرف مغزدانه‌ها و حبوبات مانند عدس، نخود، لوبیا، بادام، گردو و دانه آفتابگردان بسیار حائیز اهمیت است.

توصیه می‌شود مصرف کربوهیدرات تصفیه شده مانند قند و شکر، کیک و شیرینی و انواع نان سفید کاهش یابد.

مصرف چربی‌های غیر اشباع مانند روغن‌های زیتون، کانولا و آفتابگردان به صورت متعادل و کنترل شده افزایش یابد.

سعی کنید مصرف چربی‌های اشباع مانند روغن‌های جامد و حیوانی و گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را تا حد ممکن کاهش دهید.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید