Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محلاتی با تاکید بر اینکه نهاد صلح گستر و مطالعات صلح گستری را وارد سیستم وقف کنیم، گفت: دانشمندان علوم اسلامی باید زمینه این موضوع را فراهم کنند، فاز جدید وقف در حوزه صلح گستری شکل گیرد و باید صلح گستری را به وقف پیوند بزند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام «محمدجعفر محلاتی»، امروز (پنج شنبه ۲ مرداد) در جمع خبرنگاران گفت: کار خبر افکار عمومی را رقم می زند و در تمشیت افکار دارند و به مرود نقش رسانه ها قوی تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متولی درمانگاه «حضرت ولیعصر (عج)» و رئیس هیئت امنای خیریه «اسلامی» شیراز با اشاره به اینکه در آستانه قرن 15 هجری شمسی هستیم و امسال آخرین سال قرن 14 هست و این نکته مهمی است امروز ما رودروی معماران قرن آینده هستیم و امروز نیاز است که گفتمان بین ما و جوانان شکل گیرد،‌ افزود: آیا قرار است قرن 14 تکرار شود و یا قرن جدیدی شکل گیرد،‌ کرونا اتفاقی ایجاد کرده که همه مردم در همه تمدن ها به انزوا کشیده شده اند و فکر می کنند که آینده چگونه است و فاز بعدی تمدن چگونه است.

وی با اشاره به اینکه به نظر من در جهان عرب، فارسی و انگلیسی زبان ها، همه دنبال جهش تمدنی هستند، تاکید کرد: تمدن جاری با معادلات جاری به بن بست رسیده است.

رئیس هیئت امنای خیریه «اسلامی» شیراز با یادآوری این مطلب اتحادیه های بزرگ اقتصادی و سیاسی در حال ورشکست شدن هستند،‌ اضافه کرد: در انگلیس وزارت امور تنهایی را ایجاد کرد و انسان ها در انزوا و تنهایی باعث شده که مردم دچار مشکلات روحی و جسمی شوند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه قلب و نبض اقتصاد جهان در نیویورک بهم ریخته است، افزود: کرونا مخاطرات را به حداکثر رسانده و یک تکان هایی به تفکرات ایجاد کرده است.

حجت الاسلام محلاتی با یادآوری این مطلب که سطح دانش عمومی جهان در حال ارتقا است، تاکید کرد: بن بست ها مشخص شده است و در آستانه عصر جدید قرار داریم و همه پیرامون عصر جدید فکر می کنند.

وی با اشاره به اینکه ما در کلاس های دانشگاهی رشته دوستی پژوهی نداریم، امروز دوستی طبیعی است ولی وقتی رسیدیم به انواع جنگ ها به این رسیدیم که دوستی را ارتقا داد، تاکید کرد: در آستانه یک جهش قرار داریم و شیراز و فارس در صلح و دوستی چه نقشی دارد.

وی با تاکید بر اینکه از مرزهای افغانستان تا نیجریه که خاورمیانه بزرگ محسوب می شود هشت جنگ جاری داریم، افزود: شیراز باید به 2 مسئله بیاندیشد که صلح گستری و ایجاد نهادهای صلح را تسری دهد، باید نهاد صلح و دوستی را ایجاد کند به نحو آکادمیک و تخصصی و نمی توانیم روی دولت ها تکیه کنیم و باید به سمن ها روی آورد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه نهاد صلح گستر و مطالعات صلح گستری را وارد سیستم وقف کنیم، اضافه کرد: دانشمندان علوم اسلامی باید زمینه این موضوع را فراهم کنند، فاز جدید وقف در حوزه صلح گستری شکل گیرد و باید صلح گستری را به وقف پیوند بزند تا سازمان های صلح ایجاد شود وگرنه محکوم به تکرار هستیم.

وی با تاکید بر اینکه وقتی مرحوم نمازی بیمارستان نمازی را ایجاد کرد به لحاظ اخلاقی ثروت خود را برای مردم گذاشت و این بیمارستان اکنون بعد 50 سال نگین سلامت در خاورمیانه است،‌ افزود: تشیع به نسبت به دیگر مکاتب اسلامی در فلسفه سیاسی نکته مهمی دارد که به آن توجه نشده است و آن اینست که شیعه نگاه شفاعت محوری دارد و شیعه باید ذاتا میانجی گر باشد.

حجت الاسلام محلاتی با اشاره به اینکه فارس باید جایگاه صلح باشد و فارس باید مهد صلح گستری در ختم جنگ ها شود، تاکید کرد:‌ ما هنوز واکنش نشان می دهیم به استمار 200 سال پیش غرب، امروز باید از واکنش به سوی کنش گری صلح برویم.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه این خیریه قدیمی ترین خیریه دینی شیراز است،‌ اضافه کرد:‌ افراد با پول های مردم خیریه راه اندازی شد و نهاد مردمی است، مردم با اعتقاد به این خیریه حضور می یابند.

حجت الاسلام محلاتی با اشاره به اینکه بین صلح و سلامت باید پیوند زده شود، افزود: صلح گستری و سلامت گستری باید ایجاد شود و تاکنون مرکز صلح و سلامت 12 همایش برگزار کرده است، از تمام رشته ها در این همایش جمع شدند.

وی با اشاره به اینکه اگر مسئولین در هر ظرفیت شخصی و اجتماعی خودش برای صلح گستری و سلامت گستری گام بردارد، به وضع خوبی خواهیم رسید، یادآور شد: فارس می تواند پیشگام افتتاح صلح گستری در جامعه در قرن جدید باشد و ایجاد نهادهای صلح گستری و سلامت گستری بذری از صلح است که قرن پانزدهم قرنی متفاوت برای این موضوعات باشد.

حجت الاسلام محلاتی با اشاره به اینکه بر اساس آیات قرآنی جامعه ای که مهروعطوفت ندارد نه ایمان دارد و نه عمل صالح، تاکید کرد: تسویه حساب ها کنار بگذاریم و فارس باید پایتخت صلح در جهان شود، شیراز به سلامت توجه کرده ولی به صلح توجه نکرده است و آثار جنگ، قرن ها نمایان می شود و باید این آثار با صلح از بین برود.

وی پیرامون دستگاه سونوگرافی هم که در این مراسم رونمایی شد، گفت: دستگاه های بیمارستانی کوچک شدن هستند و بنیاد ایرانی خیریه «رازی» که در آمریکا مستقر است این دستگاه را تامین و ارسال کرده است.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: خیریه اسلامی گفتگوهای صلح انتخاب اصلح صلح جهانی صلح و سازش صلح صلح و دوستی شیراز حجت الاسلام محلاتی شکل گیرد نهاد صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات

به گزارش پارس نیوز ، حمید جوانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز  مطالعات نهایی نشده است. جلسه ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است،  ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است