Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی عصر پنجشنبه در آیین افتتاح اردوگاه صیانت و ترک معتادان با عنوان اردوگاه کرامت استان اصفهان در مبارکه افزود: تمام کارکردهای مساجد اعم از عبادی، عمرانی، اشتغالزایی و کارآفرینی، خیریه و قرض‌الحسنه برای تحقق "محله اسلامی" در دستور کار بسیج مستضعفین کشور است‌.
وی تصریح کرد: بطور قطع در محله اسلامی آسیب‌های اجتماعی مثل اعتیاد و مواد مخدر وجود ندارد لذا پیشگیری از ابتلای به اعتیاد، آگاهی بخشی و آموزش مردم در برابر این پدیده شوم در مساجد دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: برخی آسیب‌های اجتماعی از سوی رهبر معظم انقلاب حائز اهمیت شناخته شده‌اند که باید با وحدت و همکاری همه دستگاه‌ها، جبهه‌ای برای مقابله با آن تشکیل دهیم.
وی ادامه داد: در نخستین ‌گام باید باور کنیم که توانایی ریشه کن کردن اعتیاد را داریم لذا اگر سپاه و بسیج در این امر ورود پیدا می‌کنند به منزله آن است که این اقدام یک الگو برای تکثیر و مبنا قرار گرفتن در مراکز دیگر شود.
سردار سلیمانی تصریح کرد: اگر عنوان کرامت بر این اردوگاه‌ها نهاده شده به این معناست که نظام تلاش می‌کند با حفظ کرامت و جایگاه انسانی افراد مبتلا به اعتیاد با آنها برخورد کند.
وی با بیان اینکه جهان امروز، جهان نبرد الگوهاست، ادامه داد: در یکسو الگوی مردم سالاری اسلامی قرار دارد که بر محور خدا و ارزش‌های اسلامی به دنبال اعتلای انسان است و در سوی دیگر دموکراسی غربی است که با حذف خدا، از  انسان محوری و اومانیسم به سوی سرمایه پرستی و کاپیتالیسم حرکت دارد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: امروز آنچه بر مبنای فرهنگ لیبرالیستی و کاپیتالیستی غرب ارزش دارد، ثروت است‌ لذا می‌بینیم در شرایط کرونایی، بیمارستان‌های آمریکا از ارائه خدمت به بیمار کرونایی بدون پول سرباز می‌زنند.
وی ادامه داد:  این نبرد، نبرد الگوهاست بنابراین دشمن از تمام ظرفیت ها استفاده می‌کند تا با ترویج اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در داخل شکاف ایجاد کند  از همین رو  باید حواسمان باشد تا نگذاریم این شکاف عمیق شود.
سلیمانی اظهار داشت: ریزش‌های نسل جوان غیرقابل جبران است زیرا این افراد سرمایه‌های اجتماعی کشور محسوب می‌شوند و باید تلاش کنیم حرکت عمومی در برابر آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد شکل گیرد.
وی تصریح کرد: مجموعه بسیج در این میدان با حفظ استقلال در ماموریت و مسوولیت دستگاه‌ها در طول آنها قرار دارد نه در عرض و موازی آنها لذا هرجا نیاز به تکمیل، کمک و ارائه برخی ظرفیت‌ها باشد، بسیج آماده خدمت رسانی است تا در ادامه مسوولیت دستگاه ها ایفای نقش کند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز بسیج با چنین نگرشی به مردم، پایه مطالعاتی را آغاز کرده و شیوه‌هایی را در معرض اندیشه‌ورزی قرار داده است که  پس از تایید با تکیه بر نیروی عظیم بسیج در خدمت رسانی عملیاتی خواهد شد.
وی راه‌اندازی اردوگاه‌های کرامت را از جمله برنامه‌های بسیج در مقابله با آسیب اجتماعی اعتیاد برشمرد و افزود: این اردوگاه‌ها فقط برای سم‌زدایی نیست بلکه اشتغال و صیانت را دنبال می‌کند و امیدواریم این افراد روزی به کارآفرینانی نمونه تبدیل شوند.
مراسم افتتاح مرکز صیانت و ترک معتادان با عنوان اردوگاه کرامت استان اصفهان با حضور سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج و عباس رضایی استاندار استان در اردوگاه امام علی (ع) مبارکه برگزار شد.
مرکز درمان، کار و صیانت سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان در مجموعه بالغ ۶ هکتار زمین و ۲ هزار ۶۰۰ متر ساختمان به عنوان بهترین و مرکز درمان کار و صیانت کشور با هزینه بالغ بر یکصد میلیارد ساخته شده و برای تکمیل آن ۴۰۰  میلیارد ریال نیاز است.
این اردوگاه به عنوان پنجمین اردوگاه کشوری بعد از مراکز استان‌های تهران، قم، فارس و کرمان است.

مبارکه در ۴۵ کیلومتری غرب اصفهان قرار  دارد.

برچسب‌ها اصفهان سازمان بسیج مستضعفان پیشگیری از اعتیاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان سازمان بسیج مستضعفان پیشگیری از اعتیاد اصفهان سازمان بسیج مستضعفان پیشگیری از اعتیاد آسیب های اجتماعی بسیج مستضعفین سازمان بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۶۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران امروز با حضور محمد شیری شهردار منطقه ۱۵، سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران و عبدالمجید رحمانی، دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، در باب الرضای پایتخت برگزار شد.

محمد شیری شهردار منطقه در این جلسه با اشاره به آمار آسیب‌های اجتماعی منطقه ۱۵، نسبت به سایر مناطق ۲۲ گانه پایتخت گفت: از اواخر سال گذشته طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی به طور گسترده با هدف پاک سازی سیمای شهر از پدیده‌های ناهنجار معتادان متجاهر، تکدی گری، زباله گردی و مسأله کودکان در دستور کار قرار گرفت.

وی به اجرای طرح‌های متنوع اجتماعی طی سنوات گذشته اشاره کرد و گفت: گرچه این طرح‌ها تا حدودی موفق بودند، اما برای موفقیت کامل، نیازمند همکاری و هم افزایی تمام دستگاه‌های ذیربط و برنامه ریزی همه جانبه بود که خوشبختانه در این دوره مدیریت شهری طرح خوب ساماندهی آسیب‌های اجتماعی به منظور رفع دغدغه و نارضایتی شهروندان از ابتدای سال کلید خورد.

شهردار منطقه، در ادامه به نقطه قوت طرح مذکور نیز اشاره کرد و افزود: در طرح‌های گذشته به دلیل کمبود ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر متأسفانه پس از جمع آوری معتادان متجاهر دوباره آنان به سطح شهر برمی گشتند، لیکن در این طرح با افزایش ظرفیت چند یاورشهر سطح تهران توسط شهرداری تهران معتادان متجاهر پس از جمع آوری مجدداً به شهر برگشت نمی‌شوند، بلکه به کمپ‌های مورد نظر انتقال و مراحل درمان آنان طی می‌شود.

شیری در پایان با اشاره به اینکه با اجرای این طرح از اواخر سال گذشته و ابتدای سال حال و هوای محلات تغییر یافته است به توضیح اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: به همین منظور تاکنون ۸۵۳ معتاد متجاهر، ۴۸ کودک کار، ۴۶ زباله گرد و ۷ متکدی از سطح نواحی هفتگانه منطقه جمع آوری شده‌اند.

سیمای بصری شهرها، نخستین شاخص ارزیابی است

سید محمد فیاض مدیرکل نظارت، پیگیری و هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در این جلسه، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده همکاران منطقه ۱۵ در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: این طرح نه تنها در منطقه ۱۵ بلکه در شهر تهران در اولویت است.

وی به سختی کار در حوزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: نخستین شاخص ارزیابی هر شهری، موضوع سیمای بصری آن شهر نظیر فضای سبز، آراستگی محیطی و بحث آسیب‌های اجتماعی آن شهر به شمار می‌آید که خوشبختانه این طرح به نسبت طرح‌های پیشین توانسته موفق تر عمل کند.

فیاض به اهتمام و همت مضاعف شهرداران نواحی در اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: در این طرح ۳ گشت شامل گشت نواحی، گشت پسماند و گشت آسیب‌های اجتماعی پیش بینی شده که برای کسب نتیجه مطلوب این ۳ بخش را به طور مستمر در دستور کار قرار دهید.

وی همچنین بر برخورد گام به گام با مقوله زباله گردها اشاره کرد و گفت: در این حوزه به مواردی نظیر قانون مدیریت پسماند، راه اندازی گشت، نظارت مستمر بر کیفیت اقدامات پیمانکاران، مدیریت یکپارچه پسماند و … توجه کنید.

عبدالمجید رحمانی، دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران نیز در این جلسه ضمن عرض خداقوت و تشکر از مدیریت شهری منطقه ۱۵ در اجرای طرح مذکور به تشکیل قرارگاه اجتماعی در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: سال گذشته با مصوبه دولت در خصوص آسیب‌های اجتماعی اختیاراتی به شهردار تهران تنفیذ شد.

وی افزود: بر همین اساس طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که از دغدغه شهردار تهران بود از ابتدای سال در اولویت کار مناطق ۲۲ گانه تهران قرار گرفت و ظرفیت بالای پذیرش، هم افزایی دستگاه‌های ذیربط، ساماندهی اتباع بیگانه و …از مزیت‌های این طرح است که با جدیت در حال اجراست.

کد خبر 6092218

دیگر خبرها

  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد