Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در آخرین هفته تیر ۹۹ شاهد ریزش چشمگیر قیمت در بازار ارز و طلا  بودیم که این موضوع  فعالان بازار های مالی را متعجب کرد البته بازار سرمایه از این قاعده مستثنی نبود و همگام با بازار ارز و سکه تصمیم به تغییر وضعیت خود گرفت به طوری که برحلاف هفته های گذشته شاخص بورس با اُفت مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار ارز در کاهش قیمت رکورد زد

در آخرین هفته تیر ۹۹ دلار و یورو به ترتیب با قیمت ۲۳ هزارو ۱۰۰ تومان و ۲۵ هزارو ۴۰۰ تومان معامله شد که در روزهای بعد با کاهش قیمت مواجه شد به طوری که دلار با کاهش ۲ هزارو ۸۰۰ تومان با قیمت ۲۰ هزارو ۳۰۰ تومان خرید و فروش شد و یورو نیز ۲ هزارو ۱۰۰ تومان ارزان شد و در آخرین روز هفته با رقم ۲۳ هزارو ۳۰۰ تومان فروخته شد .

سکه  به کانال ۹ میلیون تومان نزدیک شد 

بازار طلا و سکه نیز همانند بازار ارز با ٱفت قیمت مواجه بود به طوری که در نخستین روز هفته سکه به قیمت ۱۱ میلیون و ۳۰ هزار تومان فروخته شد و طلای ۱۸ عیار نیز به نرخ یک میلیون و ۳۸ تومان رسیده بود.

در روزهای بعد ٱفت قیمت طلا و سکه تشدید شد و در برخی از ساعات معاملات کاهش قیمت به حدی بود که نرخ سکه وارد کانال ۹ میلیون تومان که در نهایت در آخرین روز هفته با کاهش حدود ۸۷۰ هز هزار تومانی قیمت سکه به رقم ۱۰ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان رسید.

هر گرم طلای ۱۸ عیار بیش از ۱۰۰ تومان کاهش یافت 

طلای ۱۸ عیار نیز با کاهش ۱۰۸ هزار تومانی با قیمت ۹۳۰ هزار تومان معامله شد .

با وجود افزایش اونس جهانی نرخ سکه و طلا کاهش یافت 

نادر بذر افشان دبیرهیات مدیره  اتحادیه طلا، جواهر و سکه تهران در گفت و گو با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: به طور کلی از ابتدای هفته نرخ  طلا و سکه به دنبال کاهش قیمت ارز در بازار روندنزولی را تجربه کرد و از نوسان کمتری برخودار بود.

اوافزود: در چهارمین هفته تیر ۹۹ انس جهانی حدود ۴۰ دلار  افزایش یافت که این افزایش در بازار‌های داخلی تاثیر چندانی نداشت.

اُفت قیمت ارز دلیل اصلی کاهش نرخ طلا و سکه 

بذر افشان تصریح کرد : اصلی ترین علت کاهش قیمت طلا و سکه ریزش قیمت دلاراست  که بر بازار های داخای تاثیر گذاشت و با وجود افزایش اونس جهانی شاهد کاهش چشمیگر نرخ طلا و سکه بوده ایم.

دبیرهیات مدیره  اتحادیه طلا، جواهر و سکه تهران گفت: با کاهش قیمت طلا و سکه ، شاهد کاهش ۷۰ درصدی تقاضا در بازار بوده ایم که امیدواریم با کنترل بیشتر بانک مرکزی بر بازار ارز ثبات در بازار طلا و سکه حاکم شود.

 

بورس وارد فاز استراحت شد 

همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت : در آخرین هفته تیر ۹۹ با نزدیک شدن شاخص کل بورس به مرز۲  میلیون واحد باعث شد بازار سرمایه در معرض شناسایی سود توسط معامله گران قرار بگیرد.

او افزود : بازار سرمایه بعد از هر رشد مثبت شاخص وارد یک دوره استراحت و همگن شدن قیمت سهام می شود که سهامدارانی که سهام خود را باقیمت پایین خریداری کرده اند با خرید و فروش سهام سود خود را شناسایی کنند و قیمت تمام شده آن را بررسی کنند .

دارابی  اظهار کرد: نوسانات شدید در بازار ارز و بازار های موازی علت اصلی فراز و فرود شدید شاخص کل  در بوس بود  که به دنبال آن باعث شد  بازار سرمایه حالت احتیاطی به خود بگیرد .

این کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: انتظار می رود که دوره  اصلاح قیمت   و استراحت در روزهای آینده همراه بازار سرمایه باشد چراکه شاخص بورس به میزان قابل توجه ای رشد کرده است و افزایش حجم معاملات می تواند برای بازار بسیار مفید باشد و سرمایه گذاران فرصت ارزیابی مجدد سهام های خود را به دست می آورند  و معتقدم در هفته آینده حجم معاملات در بورس افزایش میابد.

 

 

انتهای پیام / 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار های مالی بازار سرمایه قیمت طلا قیمت سکه بازار سرمایه هفته تیر ۹۹ هزار تومان کاهش قیمت بازار ارز طلا و سکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۷۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش بسیار جزئی به ۲۳.۵ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • عبور از دژاووی بورسی
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است