Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتابخانه مرکزی خرم‌آباد پس از گذشت 19 سال هنوز 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، این در حالیست که در سال‌های متوالی وعده افتتاح این پروژه از سوی مسئولان داده شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، ۱۹ سال از آغاز عملیات اجرایی پروژه کتابخانه مرکزی خرم‌آباد می‌گذرد اما روند لاکپشتی اجرای این پروژه سبب شده کتابخانه مرکزی شهر خرم‌آباد نیز همانند سایر پروژه‌های نیمه کاره استان به تاریخ بپیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلنگ پروژه کتابخانه مرکزی خرم‌آباد سال ۸۰ بر زمین زده شد تا شاید گره‌ای از مشکل کمبود فضای کتابخانه‌ای استان باز کند اما ۱۹ سال گذشت و هنوز این پروژه اندرخم یک کوچه است و هر بار افتتاح این پروژه در حد وعده باقی می‌ماند.

این کتابخانه که در فهرست پروژه‌های اقتصاد مقاومتی قرار داشت و بنا بود فاز نخست آن تا پایان خرداد ماه سال ۹۶ به بهره‌برداری برسد اما این رویا هنوز رنگ واقعی به خود نگرفته است و هر سال افتتاح این پروژه به سال بعد موکول می‌شود.

افتتاح نشد!

علی جهان آرا مدیرکل سابق نهاد کتابخانه‌های عمومی لرستان در اسفند ماه سال ۹۶ در راستای بهره‌برداری از کتابخانه مرکزی خرم‌آباد اظهار داشت: این پروژه در سنوات گذشته تخصیص اعتبارات بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان داشته است که با فشار اصحاب رسانه به عنوان مطالبه جدی فرهنگی، این بودجه در سال ۱۳۹۵ به سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافت که میزان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آن را جذب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه این کتابخانه در خرداد ماه سال ۱۳۹۷ فاز اول آن افتتاح خواهد شد، افزود: در حال حاضر این کتابخانه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که افتتاح فاز اول آن شامل سالن مطالعه، مخزن، سالن آمفی تئاتر و حوزه اداری اداره کل کتابخانه‌های استان لرستان است.

مدیرکل سابق کتابخانه‌های استان لرستان با بیان اینکه تاکنون پنج میلیارد تومان هزینه این کتابخانه شده است، عنوان کرد: برای تکمیل آن به حدود چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیازمندیم؛ اگر رسانه‌ها در سال‌های نخستین کلنگ زنی این طرح، ورود جدی و بهتری داشتند، همان سال‌های اولیه با هزینه بسیار کمتری ساخته می‌شد.

باز هم تمدید وعده!

باز هم وعده افتتاح این پروژه در خرداد ماه سال ۹۷ محقق نشد؛ وی در یکم خرداد ماه سال ۹۷ افتتاح این پروژه را به دهه فجر موکول کرد و گفت: فاز نخست این پروژه دهه فجر امسال بعد از ۱۷ سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

لرستان در زمینه سرانه فضای کتابخانه‌ای جایگاه مناسبی ندارد که تکمیل پروژه کتابخانه‎های لرستان می‌تواند نقش مهمی در این راستا داشته باشد؛ روند کند تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی تاکنون انتقادات بسیاری به دنبال داشته و بهره‌برداری از این پروژه یکی از مطالبات جدی مردم استان بوده که متاسفانه تاکنون محقق نشده است.

فرشته طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهارداشت: در هر شهرستان حداقل یک پروژه کتابخانه نیمه کاره وجود دارد که در دست ساخت است؛ سال گذشته اعتباری مدنظر گرفته شد اما آنگونه که باید اعتبار تخصیص نیافت.

 

۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی پس از ۱۹ سال

وی افزود: پروژه کتابخانه مرکزی خرم‌آباد حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، این پروژه دو فاز است که یک فاز آن خریداری تجهیزات است که روز به روز قیمت آن افزایش می یابد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان عنوان کرد: درراستای تکمیل این پروژه قراردادی با شرکتی از قزوین بسته شده که مجری راه و شهرسازی است؛ سال گذشته توجه خوبی به کتابخانه مرکزی شد و امسال هم انتظار داریم با توجه به قول‌هایی که داده شده مسئولان استانی و سازمان برنامه و بودجه اعتبار خوبی لحاظ کنند تا بتوانیم فاز نخست این پروژه را تکمیل کنیم.

وی با بیان اینکه تکمیل پروژه کتابخانه نیازمند تامین اعتبار است بیان کرد: اگر اعتبار خوبی تخصیص دهند امسال می‌توانیم کتابخانه مرکزی را به بهره‌برداری برسانیم.

کتابخانه مرکزی خرم‌آباد نیازمند اعتبار

طهماسبی تصریح کرد: انتظار داریم مسئولان استانی بحث کتابخانه‌ها را به صورت ویژه ببینند، مدت زمان زیادی از کلنگ زنی این پروژه‌ها گذشته و نیاز است این پروژه‌ها به سرانجام برسند.

وی خاطرنشان کرد: سال ۹۹ نیز با رایزانی‌های لازم و مساعدت استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که امیدواریم با تخصیص مطلوب اعتبار پروژه در سال جاری در آینده نزدیک شاهد افتتاح فاز اول این کتابخانه باشیم.

مهرداد ویسکرمی نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت پروژه کتابخانه مرکزی خرم‌آباد عنوان کرد: با برنامه‌ریزی و تلاش صورت گرفته، پیگیری برای تخصیص اعتبار پروژه کتابخانه مرکزی خرم‌آباد در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان کرد: خوشبختانه برای این کتابخانه ۱۰ میلیارد اعتبار درنظر گرفته شده است که امیدواریم با اختصاص این میزان اعتبار پروژه امسال تکمیل و به بهره برداری برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروژه کتابخانه مرکزی خرم آباد درصد پیشرفت فیزیکی افتتاح این پروژه بهره برداری خرداد ماه سال میلیون تومان کتابخانه ها پروژه ها ۱۹ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد

لطیفی با بیان اینکه در این شرایط نهادهای امنیتی و بانک مرکزی مصمم هستند تا تدابیری بیاندیشند که نرخ گذاری کانال‌های تلگرامی بر قیمت کالاها اثر گذار نباشد، تصریح کرد: سفته بازان بازار ارز برای اینکه اثرگذاری مخرب خود را در حوزه بازار ارز حفظ کنند با موج سواری بر حوادث و اتفاقات، پالس‌های منفی را به بازار غیر رسمی ارز مخابره می‌کنند که این موضوع بر زندگی و معیشت مردم آثار منفی دارد.

سید روح اله لطیفی، فعال اقتصادی و سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در گفتگو با ایسنا بیان کرد: یکی از دلایل نوسان نرخ ارز در هفته‌های اخیر به عوامل سیاسی و خبرهای منفی شبکه‌های اجتماعی باز می‌گردد که در این زمینه کانال‌های تلگرامی در تلاش بودند تا با افزایش نوسانات بازار ارز و به چالش کشیدن این بازار سودهای هنگفتی را به دست بیاورند.

تلاش برای خنثی سازی اثر کانال‌های تلگرامی

وی با بیان اینکه در این شرایط نهادهای امنیتی و بانک مرکزی مصمم هستند تا تدابیری بیاندیشند که نرخ گذاری کانال‌های تلگرامی بر قیمت کالاها اثر گذار نباشد، تصریح کرد: سفته بازان بازار ارز برای اینکه اثرگذاری مخرب خود را در حوزه بازار ارز حفظ کنند با موج سواری بر حوادث و اتفاقات، پالس‌های منفی را به بازار غیر رسمی ارز مخابره می‌کنند که این موضوع بر زندگی و معیشت مردم آثار منفی دارد.

این تحلیلگر اقتصادی عنوان کرد:  با توجه به تحولات سیاسی ماه‌های اخیر، سفته بازان با ورود شوک‌های منفی سعی در ملتهب کردن بازار ارز داشتند و دارند تا از این طریق به سوءاستفاده شخصی بپردازند؛ اما بانک مرکزی به بازار ارز ورود کرد و توانست با مدیریت در زمان مناسب این بازار را کنترل کند. بانک مرکزی علاوه بر کنترل بازار ارز سعی کرد تا نیازهای واقعی ارزی مانند نیازهای وارداتی ماشین آلات، کالاهای اساسی، کالاهای کشاورزی و... را تامین کند. این رویداد به بازار پالس مثبت صادر کرد، در نتیجه بازار ارز آرام شد.

عدم جهش  ناگهانی ارز بعد از پاسخ موشکی ایران به صهیونیست‌ها

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: همچنین بعد از اینکه ایران پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی داد و به این رژیم صهیونیستی حمله موشکی کرد، بعضی از رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی صحبت از افزایش نرخ ارز می‌کردند؛ اما در عمل مشاهده کردیم که نرخ ارز کاهش یافت. این موضوع نشان می‌دهد که بانک مرکزی با تدابیر ویژه ای که اندیشیده است، انتظارات تورمی و بازار ارز را به خوبی مدیریت کرد و قادر است تا نرخ ارز را به کانال‌های قبلی بازگرداند.

این تحلیلگر اقتصادی اضافه کرد: در آن زمان عده‌ای از نرخ دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان صحبت می‌کردند و به دنبال افزایش نارضایتی بین مردم بودند، اما با تدبیر بانک مرکزی رشد نرخ ارز نه تنها متوقف شد، بلکه احتمال بازگشت نرخ ارز به کانال‌های قبلی تقویت شد و امیدواریم که نرخ ارز تا کریدور ۵۰ هزار تومان هم کاهش یابد.

وی اضافه کرد: همچنین امیدوار هستیم که بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب تامین نیازهای تولیدی کشور با نرخ ارز پایین‌تر و حمایتی محقق شود تا هم رشد تولید و هم افزایش کیفیت تولید را در کشور شاهد باشیم و در ادامه معیشت مردم نیز بهبود یابد.

دیگر خبرها

  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • وعدۀ افتتاح بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۱۴۰۴
  • وعده قالیباف درباره اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان