Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@02:42:31 GMT

تورم توان تولید بخش پوشاک را کاهش داده است

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۸۱۵۸

تورم توان تولید بخش پوشاک را کاهش داده است

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با اشاره به آسیب و ضربه سخت اقتصادی تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک از کرونا، گفت: تورم نیز توان تولید را کاهش داده است. به گزارش پول نیوز، ابوالقاسم شیرازی در مورد وضعیت تولید پوشاک اظهار داشت: متاسفانه از اواخر سال گذشته که ویروس کرونا در کشور شیوع یافت ضربه سخت اقتصادی بر واحدهای تولید پوشاک وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اظهار داشت: عدم استقبال مردم از بازار شب عید به علت ویروس کرونا باعث شد تولیدات که با قصد فروش در شب عید تهیه و آماده شده بود بر روی دست تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک بماند و به این ترتیب این بخش از صنوف دچار ضرر مالی فراوانی شدند.

وی با بیان اینکه با ادامه رکود بازار امکان عرضه این تولیدات از بین رفت، گفت: عرضه پوشاک باید در فصل مناسب انجام شود و وقتی که زمان آن طی شود امکان استقبال مشتریان از آن کالا کاهش می یابد.

شیرازی با بیان اینکه در اوایل تابستان جهش خوبی در بازار پوشاک احساس شد، گفت: اما زمان آن بسیار کوتاه بود زیرا با شیوع موج دوم کرونا دوباره بازار کساد شد.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات تامین مواد اولیه است، گفت: تولید کنندگان در حال حاضر برای تامین نخ، برخی پارچه ها، زیپ و حتی دکمه با مشکل مواجهند.

وی با اشاره به وابستگی اصناف مختلف به یکدیگر گفت: رونق بازار پوشاک بستگی به برگزاری مراسم جشن و سوگواری دارد و وقتی امکان برگزاری مراسم جشن و سوگواری به دلیل کرونا وجود نداشته باشد لذا مردم نیز اقدام به خرید لباس نمی کنند .

وی افزود: افزایش هزینه های تولید از قبیل افزایش قیمت مواد اولیه، دستمزد کارگر، اجاره بها از دیگر مشکلات بخش تولید است.

شیرازی با بیان اینکه تورم توان خرید تولیدکنندگان را کاهش داده است، گفت: افزایش تورم، سرمایه را تحلیل داده و ادامه این وضعیت رکود و در نتیجه منجر به شکست بخش های مختلف تولید پوشاک می شود.

وی با بیان اینکه علیرغم وجود مشکلات باید به آینده امیدوار بود، اظهار داشت: تولید کنندگان باید خود را با شرایط جدید تطبیق دهند و براساس شرایط و میزان تقاضا تولید کنند تا تولیداتشان به فروش رود.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با تاکید بر اینکه برای رونق تولید پوشاک باید صادرات را توسعه داد، گفت: شرایط اقتصادی کشور ایجاب می کند که با یافتن بازارهای خارجی صنعت پوشاک را توسعه دهیم و برای این کار باید مطابق استانداردهای جهانی تولید کرد.

وی با بیان اینکه برای توسعه صنعت پوشاک باید به بخش خصوصی اختیارات بیشتری داده شود، بیان داشت: پوشاک موتور محرک و پیشران صنعت نساجی است لذا اگر صنعت نساجی رونق یابد و پوشاک رونق نداشته باشد این چرخه فلج می شود بنابراین باید با توسعه بازارهای صادراتی بازار پوشاک را رونق دهیم تا صنعت نساجی هم به حرکت خود ادامه دهد.

شیرازی با بیان اینکه باید تقاضای مردم به سمت مصرف پوشاک داخلی تحریک شود، اظهار داشت: لذا دولت باید با بسته های حمایتی از تولید کنندگان حمایت کنند تا تولیدات داخلی با حداقل قیمت به مصرف کننده داخلی برسد.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک اظهار داشت: حدود 95 درصد تولید کنندگان پوشاک را واحدهای کوچک و متوسط تشکیل می دهند که کمتر مورد حمایت قرار دارند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ویروس کرونا در ایران شب عید تولیدات داخلی پوشاک فصل تابستان تولید پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند نزولی قیمت دلار شروع شده است

احمد اشتیاقی گفت: افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است. زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

 

احمد اشتیاقی، تحلیلگر بازار‌های مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به این موضوع که جنگ و مسائل سیاسی بر بازار‌های مالی اثر می‌گذارد و این امر صرفا به ایران اختصاص ندارد، گفت: با رخ دادن جنگ، بی ثباتی در اقتصاد ایجاد می‌شود و این بی ثباتی در روند بازار‌های مالی اثر می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه بازار ارز در جامعه‌ای مانند ایران که در آن انتظارات تورمی پررنگ است، با هر تنش سیاسی دچار التهاب می‌شود، اظهار کرد: ایجاد نوسان در بازار ارز با حمله به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ کشورمان به رژیم صهیونیستی و درگیری‌های بعدی طبیعی است، ولی با کاهش این تنش سیاسی روند صعودی نرخ ارز متوقف یا کاهشی می‌شود. در حال حاضر نیز مشاهده می‌شود که دلار با کاهش چند کاناله به کف کانال ۶۰ هزار تومان رسیده و روند نزولی آن آغاز شده است.

 

اشتیاقی تاکید کرد: با اقدامات بانک مرکزی تورم از ۴۷ به ۳۲ درصد کاهش یافت و رشد نقدینگی به ۲۴ درصد رسید، بنابراین، رشد محدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ دلار کاملا طبیعی است.

 

وی افزود: با رشد تورم قیمت تمامی کالا‌ها نیز رشد می‌کند و در این وضعیت اگر دلار نیز به اندازه ۱۵ درصد رشد کند هنوز با رشد ۳۰ درصدی تورم فاصله دارد که این مهم حاصل اقدامات بانک مرکزی است. در این میان اگر بانک مرکزی بتواند همین روند را ادامه دهد به نتایج مثبتی خواهیم رسید.

 

این تحلیلگر بازار‌های مالی با اشاره به این موضوع که افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است، اظهار داشت: زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • در بازار هیجانی ارز خریدار ندارد
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است