Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:06:50 GMT

داستان ما

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۸۷۵۳

داستان ما

شهروندانی که از پیاده راه کارگر شمالی حدفاصل میدان انقلاب تا بلوار کشاورز رد شده باشند حتما چشمشان به مجسمه ای بزرگ بتنی "ما" خورده است؛ این مجسمه که کار دست "افشین صیقلی" است نمادی از همبستگی و اتحاد ملی با واژه ما را به تصویر می کشد و علاوه بر آن سوژه ای برای سلفی های گردشگران خارجی و قشر جوان به شمار می رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش اما خبرهایی جسته و گریخته از جمع آوری این مجسمه به گوش رسید؛ مجسمه ای که حتی در هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران توجه و تحسین بسیاری از اهالی فن را در پی داشت اما حالا دیگر در معرض دید عمومی نیست.

خبر جمع آوری "ما" به سرعت در شبکه های اجتماعی بین کاربران دست به دست شد تا اینکه این اخبار صدای سازنده اثر را هم درآورد.

در آن مقطع مطرح شد که ماموران شهرداری مجسمه "ما"را اردیبهشت امسال، شبانه و با جرثقیل از محل استقرارش برداشته و به انبار برده‌اند.

چیزی که افشین صیقلی سازنده اثر نیز بر آن تاکید کرده و به رسانه ها گفته: به مسئولان شهرداری منطقه ۶ تهران گفتم چرا مجسمه را برداشتید؟ و گفتند که بار اعتراضی دارد.

او یادآور شد که مجسمه "ما" به «انتهای پرتگاهی رو به دره» منتقل شده است.

شهرداری تهران: ما به دلیل مرمت جمع آوری شد

پس از این اتفاق معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات وامور بین الملل شهرداری تهران در توئیتی اعلام کرد:  "بار اعتراضی داره" پاسخ هیچکدام از مسئولین شهرداری تهران به سوالِ دلیل جابجایی نیست.

مجتبی تقوی نژاد نوشت: مجسمه ما به دلیل نیاز به مرمت وجلوگیری از آسیب بیشتر جمع آوری شده است که پس از انجام عملیات ترمیم با همکاری سازنده مجددا نصب خواهد شد.

سازمان زیباسازی: هیچ نقشی در این ماجرا نداریم

متولی ساخت و نصب مجسمه های شهری پایتخت برعهده سازمان زیباسازی شهر تهران(یکی از سازمان های زیرمجموعه شهرداری) است.

در این ارتباط معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی اما می گوید که این سازمان در نصب، جمع آوری و ترمیم آن نقشی نداشته و ندارد.

 فرزاد طالبی تاکید می کند: شنیده‌ام که شهرداری منطقه۶ می‌خواهد مجسمه را ترمیم کند که بنده فقط پیشنهاد دادم که حتما مرمت با نظر سازنده اثر انجام شود.

از سوی دیگر تورج فرهادی، شهردار منطقه۶ نیز در ارتباط با جمع آوری مجسمه "ما" می گوید: جای مجسمه مناسب نبود چراکه کنار بازارچه نصب شده بود و این خود، موجب اغتشاش بصری است و نیاز به ساماندهی دارد.

او ادامه می دهد که شناسنامه‌ای از اثر وجود نداشت و حتی مسئولان سازمان زیباسازی هم در این باره چیزی نمی دانستند.

به گفته شهردار منطقه ۶ تهران، ما گمان می کردیم نام اثر «مادر» است که به مرور زمان "دال" و "رِ" آن افتاده و تبدیل به ما شده چراکه نه شناسنامه‌ای از اثر داشتیم نه به هنرمند دسترسی داشتیم.  

فرهادی با بیان اینکه به مرور زمان عابران خطی روی مجسمه کشیده بودند و مجسمه نیاز به ترمیم داشت، یادآور شد: مجسمه را به یکی از سایت‌هایمان منتقل کردیم تا ترمیم و سپس در زمان مناسب در جایی دیگری نصب شود.

او همچنین با رد ادعای سازنده اثر که گفته مسئولان شهرداری تاکید کردند که مجسمه بار اعتراضی داشته بنابراین جمع شده، تصریح می کند: کسی از شهرداری منطقه به او چنین چیزی نگفته و نمی‌دانم این حرف‌ها از کجا آمده است.

شهردار منطقه۶ پایتخت همچنین می گوید: به همکارانم گفتم که در نخستین فرصت جای مناسبی برای نصب دوباره مجسمه پیدا کنند.  

او تصریح کرد: با هنرمند هم تماس گرفتیم که اگر مایل است، مرمت مجسمه زیرنظر او انجام شود.

فرهادی با بیان اینکه هزینه‌های مرمت هم به‌عهده شهرداری است، یادآور شد: تا هفته آینده مجسمه در جای مناسب دیگری در منطقه۶ نصب خواهد شد.

مجسمه ما به پارک لاله منتقل شد

در آخرین تحول مجتبی تقوی‌نژاد، معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات شهرداری تهران از جانمایی «مجسمه ما» در ورودی شرقی پارک لاله، به منظور شروع مرمت در همان محل، توسط سازنده اثر خبر داد.

وی امروز توئیت کرد: قرار است از فردا مرمت این مجسمه توسط خود سازنده اثر انجام شود.

برچسب‌ها شهرداری منطقه شش تهران سازمان زیباسازی شهر تهران شهرداری تهران مجسمه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان زیباسازی شهر تهران شهرداری تهران مجسمه سازی سازمان زیباسازی شهر تهران شهرداری تهران مجسمه سازی سازمان زیباسازی شهرداری منطقه شهرداری تهران سازنده اثر جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۸۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و سومین جلسه شورا در تذکری با تبریک روز جهانی ماما اظهار داشت: تذکر امروز بنده در خصوص ضرورت تعیین مدیرعامل سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران است که بعد از تغییرات مدیریتی که در سازمان میادین میوه و تربار صورت گرفت، برای این سازمان از دیماه سال گذشته سرپرستی تعیین شده که هم اکنون نیز در حال فعالیت است. ضمن خسته نباشید به ایشان که عملکرد خوبی در این مدت داشته است، از شهردار تهران می خواهم وضعیت مدیریت این سازمان را تعیین و تکلیف نماید.

وی ادامه داد: لازم است شهرداری به بند "د" ماده ۱۳ اساسنامه سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران مصوب آبان ۱۴۰۲ در انتصاب فرد مورد نظر مورد توجه کند که در آن قید شده است انتخاب مدیرعامل سازمان از بین افراد واجد شرایط با حداقل مدرک کارشناسی ارشد و داشتن ۵ سال سابقه مدیریتی و اجرایی مرتبط که حداقل ۳ سال آن سابقه کار در شهرداری تهران باشد. سرپرست فعلی سازمان این شرایط را ندارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکر دیگری گفت: به استناد بند ۲۳ قانون وظایف شوراهای اسلامی است. همانطور که در روزهای اخیر شاهد بودیم بخش قابل ملاحظه‌ای از پارک لاله که گفته می‌شود ۳ هزار متر است توسط شهرداری حصار کشی شده و بر اساس اخباری که به صورت غیر رسمی از شهرداری شنیده‌ایم قرار است در آن مجموعه فرهنگی ساخته شود و تاکید داشتند که ساخت این مجموعه بدون قطع درختان صورت خواهد گرفت.

وی گفت: شهرداری منطقه عنوان می‌کند که این اقدام توسط سازمان بوستان ها صورت گرفته ما نقشی نداشتیم، اما دستور توقف داده‌ایم. سئوال بنده این است وقتی گفته می شود بدون قطع درختان یعنی در این محوطه بزرگ حدود ۳ هزار متر که حصار کشی شده هیچ درختی وجود ندارد.

نجفی ادامه داد: این با واقعیت تطابق ندارند و پارک لاله فاقد فضای این چنینی است که در آن درختان تنومند وجود نداشته باشند. البته گویا ظاهرا با پیگیری‌های اعضای شورا دستور توقف هرگونه اقدامی توسط معاون خدمات شهری صادر شده، اما وجود این حصار و اخباری که در خصوص ساخت و ساز در این پارک منتشر شده است نگرانی هایی برای شهروندان به وجود آورده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: از شهردار تهران می خواهم به فوریت نسبت به اطلاع رسانی درست و دقیق نسبت به این موضوع اقدام و دستور دهند تا حصارهایی که در این پارک کشیده شده است را بردارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش سوزی در خیابان لاله‌زار تهران
  • جزییات حادثه حریق در خیابان لاله‌زار تهران
  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران+ فیلم
  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!