Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علی صوفی دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات درباره جانشین محمدرضا عارف در ریاست شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، گفت: نام‌هایی که امروز مطرح می‌شود همه نظرات شخصی است.

وی ادامه داد: الان شورای عالی سوم آن موانع قانونی که قبلا داشته را برطرف کرده و اکنون یک نهاد رسمی و حقوقی است که طبق اساسنامه آن هر گونه تغییر و تحول و تصمیماتی که درباره ارکان این شورا باید اتخاذ شود که یکی هم همین بحث هیات رئیسه است سازو کار مشخصی دارد؛ بنابراین این شورا به عنوان یک نهاد که متشکل از احزاب و افراد است؛ به عنوان یک نهاد رسمی فعالیت خود را شروع کرده و در اساسنامه هم دائمی تلقی می‌شود، یعنی یک نهاد موقتی و برای انتخابات نیست و هم از نظر موضوعی جامعیت دارد و هم از نظر زمانی فعالیتش محدودیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صوفی افزود: یکی از ارکان شورای عالی؛ هیات رئیسه است که هیات رئیسه را هم مجمع عمومی تعیین می‌کند؛ بنابراین رفتن محمدرضا عارف یا موسوی لاری در آستانه پایان کار هیات رئیسه قبلی تحت عنوان استعفا یا هر نام دیگری امری طبیعی است؛ به بیانی دیگر آقای عارف می‌شد استعفا هم ندهد، بلکه از اعضای هیات رئیسه فعلی هر کدامشان که داوطلب حضور در هیات رئیسه بعدی نباشند می‌توانند کاندیدا نشوند.
بیشتر بخوانید: شورای عالی سیاستگذاری اصلاح می‌شود یا منحل؟/ معمای جایگزینی عارفوزیر تعاون دولت اصلاحات گفت: همانطور که عرض کردم وقتی که این دوستان استعفا داده یا کناره گیری می‌کنند باید هیات رئیسه جدید تعیین شود که این هیات رئیسه در شورای عالی سیاست‌گذاری مطرح خواهد شد؛ اساسا تا الان جلسه شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان بعد از انتخابات ۹۸ و بعد از استعفای این دو بزرگوار تشکیل نشده است.

دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات بیان کرد: به عبارتی دیگر یعنی هنوز شورای عالی سیاست گذاری استعفا‌ها را بررسی نکرده که بخواهد جایگزین آن مطرح شود، اما جایگزین حتما باید از بین اعضا باشد و هر کسی که بیرون از اعضا مطرح می‌شود در درجه اول باید به عضویت شورای عالی سیاست گذاری در بیاید یا از کانال حزبی و یا به صورت شخص حقیقی باید معرفی شود و به عنوان شورای عالی سیاست گذاری پذیرفته شود؛ در حالی که هیچ یک از این مراحل طی نشده و بنابراین بحث تعیین جایگزین عارف هنوز در مراحل ابتدایی است.

او در پایان گفت: بنابراین تا زمانی که جلسه شورای عالی سیاست گذاری تشکیل نشود همه این موضوعات گمانه زنی و خارج از چهارچوب حقوقی شورای عالی سیاست گذاری است. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محمدرضا عارف شورای عالی سیاستگذاری شورای عالی سیاست گذاری گذاری اصلاح هیات رئیسه یک نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت به هیچ وجه به موضوع ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی‌های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح‌ها و لوایح بگذارند. آن‌ها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون‌ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت‌تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می‌توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره‌های قبل دولت‌ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کار‌های اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی‌شود؟!
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند