Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان و فن آور ظرفیت های ویژه ای برای توسعه استان دارند گفت: این شرکت ها برای سودآوری و تولید انبوه باید به برند سازی و بازاریابی محصولات از طریق شرکت های متخصص در این زمینه اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه محمدمهدی شهریاری به همراه جمعی از مدیران پس از بازدید از پارک علم و فناوری در نشست با شرکت های مستقر در این پارک، اظهار داشت: تقویت همکاری دانشگاه ها با این مجموعه و نیز بخش خصوصی جهت حمایت از تولیدات و راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری در شکوفایی اقتصادی این مجموعه علمی، اقتصادی بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستگاه های اجرائی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و فن آور باید محصولات تولیدی این شرکت ها را متناسب با نیاز و فعالیت شان خریداری کنند.

این مسوول گفت: شایسته نیست وقتی جوانان این خطه در عرصه علم و اقتصاد دست به تولید محصولات ویژه ای می زنند دستگاه های اجرایی از سایر استانها آن محصول را خریداری کنند.

شهریاری توجه جهاد کشاورزی به ترویج محصولات دانش بنیان برای کشاورزان جهت رهایی از کشت سنتی و افزایش بهره وری را مورد تاکید قرار داد و گفت: بخش خصوصی برای بهره مندی از توان جوانان نخبه می تواند با سرمایه گذاری در صندوق پژوهش و فناوری از توان علمی و فنی آنان در توسعه اقتصادی بهره ببرند.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ساختمان مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری از پیشرفت خوبی برخودار است تصریح کرد: اعتبارات لازم جهت بهره برداری از این مرکز در هفته دولت را استانداری می پردازد.

در این نشست برخی مدیران شرکت های مستقر در پارک مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند که مقام عالی استان دستورات لازم جهت حل آنها را صادر کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آذربایجان غربی فناوری علم دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان