Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوع گسترده ویروس کرونا در زندان‌های آمریکا علاوه بر ایجاد نگرانی درباره جان زندانیان، به چالشی عمده برای نظام دادگستری این کشور تبدیل شده است. تاریخ انتشار: 22:01 - 03 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۳۹۶۸۳

خبرگزاری میزان – اداره زندان‌های فدرال آمریکا می‎گوید که ۵۰۰ نفر از زندانیان زن در زندان فدرال «فورت وورث» به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش‎ها، اداره زندان‌های آمریکا اعلام کرده که ۲۰۰ نفر از زندانیان زن زندان «کارسول» به کرونا مبتلا شده اند، اما روز دوشنبه گذشته این رقم ۵۰۹ نفر اعلام شده که «کارسول» را به دومین زندان آمریکا از نظر شمار مبتلایان به کرونا تبدیل کرده است.

تنها زندان «سیگوویل» در آمریکا تعداد بیشتری موارد ابتلا در مقایسه با «کارسول» دارد؛ هزار و ۱۳۲ نفر در این زندان فدرال به کرونا مبتلا شده اند.

در همین حال گزارش‌ها نشان می‌دهد که زندان‌های «اورگن» نیز به شدت با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، زندانیان در زندان «اسنیک ریور» شهر «اونتاریو» و ۲ زندان دیگر به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا قرنطینه شده اند.

اخیر رسانه‌های آمریکا از شیوع گسترده کرونا در زندان «سن کوئنتین» کالیفرنیا خبر دادند، اما اکنون گزارش‌ها حاکی از آن است که شیوع کرونا در این زندان ناشی از اقدامات نادرستی بوده که مقام‎های این زندان ایالتی اتخاذ کرده اند.

در یکی از زندان‌های ایالت «میسوری» نیز تعداد بسیاری از زندانیان زن به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، ۱۸۹ نفر از زندانیان زن و ۹ نفر از کارکنان یکی از زندان‌های این ایالت به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

پایگاه «لگال نیوز» در گزارشی به شیوع کرونا در زندان‌های آمریکا پرداخته و می‌نویسد «ویروس کرونا چالش بی سابقه‌ای را برای نظام عدالت کیفری آمریکا به وجود آورده است که یکی از این چالش‌ها شیوع کرونا در زندان هاست.»

بیشتر بخوانید: ابتلای هزار زندانی در یک زندان تگزاس موج دوم کرونا در زندان‌های آمریکا

این گزارش می‎گوید «بنا به دلایلی بدیهی، زندان‌ها می‌توانند به نگرانی بهداشتی منحصر به فردی در دوران کرونا تبدیل شوند و افراد زندانی یکی از فقرزده‌ترین و کم امکانات‌ترین گروه‌ها هستند.»

زندان‌های سراسر آمریکا طی ماه‌های اخیر به کانون اصلی انتشار ویرس کرونا تبدیل شده اند و در حال حاضر ۱۰ مورد از زنجیره‌های اصلی انتقال این ویروس در آمریکا، زندان‌ها هستند.

علاوه بر مشکلاتی مانند جمعیت زیاد زندان‌ها در آمریکا و عدم امکان فاصله گذاری اجتماعی، مقام‎های زندان‌ها در این کشور‌ها نیز اقدامات چندانی برای محافظت از زندانیان در برابر کرونا انجام نداده اند و گزارش‌ها حاکی از کمبود تجهیزات بهداشتی و محافظتی در بسیاری از زندان‌های ایالتی و فدرال است.

در حال حاضر آمریکا بیشترین شمار قربانیان و مبتلایان ویروس کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است؛ نزدیک به ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تاکنون در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا در آمریکا ویروس کرونا مبتلا شده اند زندان های آمریکا کرونا در زندان زندانیان زن زندان ها گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خیران برای آزادی ۲۴۷ زندانی جرائم غیر عمد در کرمان پیش قدم شوند
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت