Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده شیراز و زرقان در مجلس با تاکید بر ضرورت تخصصی شدن قوانین، از تشکیل 7 کارگروه و 45 کمیته تخصصی مشورتی در کنار خود، در این عرصه خبر داد.

به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری فارس از شیراز، ابراهیم عزیزی در جمع کارشناسان کارگروه اقتصاد، عمران و انرژی با بیان اینکه در حوزه قانونگذاری برای تخصصی شدن قوانین باید از متخصصان و دانش روز آنها  استفاده کرد، افزود: به همین منظور برای وضع قوانین کارآمد و ارائه طرح‌های گره‌گشا ۷ کارگروه و ۴۵ کمیته تخصصی جهت مشورت با کارشناسان و مدیران با تجربه تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون قوانین بسیاری در ادوار مجلس وضع شده اما با وجود آن، هنوز قوانین کامل و کارآمد نیستند.

عزیزی ادامه داد: عدم استفاده مناسب از کارشناسان و متخصصان امر در قانونگذاری را می توان یک دلیل مهم در وضع قوانین ناکارآمد قلمداد کرد.

 این نماینده مجلس با بیان اینکه در بیشتر موارد، قوانین از بالا به پایین دیده شده است، تصریح کرد: امروز نیاز است متخصصان و کارشناسان که در میدان های مختلف درگیر با مشکلات و معضلات هستند، در رفع این مشکلات به کمک نمایندگان آمده و نقش‌آفرین باشند.

او خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود  قوانین بسیار، هنوز در حوزه‌های مختلف خلاء قوانین وجود دارد که نشان از عدم وضع قوانین راهگشا و کارگشا برای رفع موانع در کشور است.

رئیس کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هدف از تشکیل این کارگروه‌های تخصصی مشورتی را استفاده از ظرفیت‌های علمی و تجربی عنوان کرد و گفت: امید است با تشکیل این کارگروه‌ها، با سرعت مناسب‌تری در جهت رفع مشکلات و وضع قوانین کارامد برای مردم اقدام کنیم.
انتهای پیام/ س

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز مجلس قوانین ابراهیم عزیزی کارگروه تخصصی وضع قوانین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۴۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند

به گزارش صدای ایران از ایرنا، ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «به این نتیجه رسیده‌ایم که ۵ واحد (یگان) نظامی اسرائیل در کرانه باختری مرتکب نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه شده‌اند.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: ما در حال گفتگو با دولت اسرائیل در مورد این موضوع هستیم و همه تخلفات قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) رخ داده است.

او مدعی شد: اسرائیل اقدامات اصلاحی را در مورد ۴ واحد (یگان) انجام داد. با یک واحد رایزنی‌های مداوم با اسرائیلی‌ها انجام می‌شود و تصمیم آمریکا پس از تکمیل مذاکرات انجام می‌شود.

شبکه خبری‌ای بی سی نیوز روز جمعه به وقت محلی گزارش داد: دولت بایدن تصمیم گرفته است که کمک نظامی به سه گردان ارتش اسرائیل را به رغم نتیجه گیری مبنی بر «نقض فاحش حقوق بشر» غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری، لغو نکند.

در این گزارش آمده است که این ارزیابی در نامه‌ای از سوی آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ارسال شده است.

بنا بر گزارش ها، بلینکن اعلام کرده که این تصمیم باعث تاخیر در ارائه هیچ نوع کمکی به اسرائیل نخواهد شد، اسرائیل نیز کل مبلغ اختصاص یافته توسط کنگره را دریافت خواهد کرد.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

تصویب این قانون پیروزی چشمگیری برای بایدن، دموکرات‌های کنگره و سناتور میچ مک کانل رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا است که مدت‌ها برای ارسال کمک به اوکراین تلاش می‌کرد.

سناتور چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات‌های سنا و از حامیان تداوم حمایت از اوکراین، اندکی پیش از تصویب نهایی این لایحه گفته بود: «امشب، ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهوری روسیه) از لحظه‌ای که اراده آمریکا را زیر سوال برد، پشیمان می‌شود».

این قانون شامل نزدیک به ۶۱ میلیارد دلار کمک به اوکراین، بیش از ۲۶ میلیارد دلار برای رژیم اسرائیل و ۸ میلیارد دلار برای منطقه هند و اقیانوسیه است.

دیگر خبرها

  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اعلام وصول شد
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک