Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان کانادایی برنامه‌ای طراحی کرده‌اند که رفتار تلفن‌های هوشمند کاربران را برای نظارت بر سلامت آن‌ها دنبال می‌کند. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه دالهاوزی کانادا برنامه‌ای ساختند که اطلاعاتی از تعاملات اجتماعی ضبط می‌کند. این برنامه با هدف ایجاد بینشی از سلامت روانی جوانان بخصوص در دوران قرنطینه طی بحران ویروس کرونا طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این برنامه داده‌های جمع‌آوری شده توسط تلفن هوشمند شرکت‌کننده‌ها را دنبال کرده و اطلاعاتی درباره ارتباطات، فعالیت‌های فیزیکی و اولویت‌های تفریحی آن‌ها جمع‌آوری می‌کند. ۱۵ نوع داده از جمله تاریخچه تماس‌ها، ورودی پیام‌ها، زمان صفحات نمایش، تنظیمات موسیقی و زمان خواب از تلفن‌های هوشمند جمع‌آوری شدند.   علاوه‌بر داده‌های بدست آمده از ورودی تلفن‌های هوشمند، محققان از کاربران درخواست کردند تا گزارش‌های شفاهی هفتگی از حالت‌های خود را ارسال کنند. کاربران در کلیپ‌های صوتی ۹۰ ثانیه‌ای درباره احساسات خود، اضطراب و راحتی صحبت کرده و با ۵ سطح آن‌ها را رتبه‌بندی می‌کنند.
محققان تاکید کردند که محتوای ارتباطات کاربران برای آن‌ها مهم نیست و در تدوین و پردازش داده‌های شخصی جمع‌آوری شده، اصول اخلاقی کاملا رعایت شده و آن‌ها به محتوای هیچگونه تماس یا پیامی دسترسی ندارند؛ اما نسبت به معیار‌های دیگری مانند فرکانس ارتباطات یا فشار وارد بر صفحه کلید حین تایپ کردند، حساس هستند.
ریتا اُرجی دانشمند علوم کامپیوتری گفت: «وقتی مردم احساسی هستند، مثلا عصبانی‌اند تمایل دارند که پیامی ارسال کنند. در این مورد هم سرعت تایپ کردن و هم فشار وارد بر صفحه کلید تغییر می‌کند. درواقع ما می‌خواهیم حالت آن‌ها از اضطراب تا افسردگی را تشخیص بدهیم. برای این موضوع نیاز نیست از محتوای پیام خبر داشته باشیم تنها لازم است که به آن‌ها گوش کرده و از نحوه صحبت کردن آن‌ها حالت احساسی‌شان را تشخیص دهید.»
وی افزود: «منظور ما از ردیابی پیام یا تماس درواقع چیزی که می‌گویید یا شخصی که با او در ارتباط هستید، نیست. ما تنها فرکانس آن‌ها را بررسی می‌کنیم. شرکت کنندگان ابتدا رضایت‌نامه‌ای که لیست انواع داده‌های مورد نظر را نشان می‌دهد، امضاء می‌کنند و خیال آن‌ها از امنیت محتوای تلفن خود راحت است. درنهایت داده‌های جمع آوری شده رمزگذاری و در یک مکان امن در دانشگاه نگهداری می‌شوند.»
این برنامه به کاربران اجازه می‌دهد تا روحیه خود را ارزیابی کرده و کلیپ‌های صوتی ارائه دهند و احساسات خود را بیان کنند. همچنین برای بهبود زیست جسمی و روحی از درمان رفتاری- شناختی استفاده کرده و زمینه‌های خاصی از اضطراب ر ابرطرف می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امنیت اطلاعاتی سلامت روان دستاورد جدید محققان تلفن همراه تعاملات اجتماعی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همراه پرخرج
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار