Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداد ناجا با اشاره به استمرار و تشدید نظارت های بهداشتی و پیشگیرانه در مراکز آموزشی و پادگان ها، گفت: وضعیت بهداشت در این اماکن مطلوب است و تاکنون موردی از بستری و فوت ناشی از کرونا در بین فراگیران و کارکنان وظیفه نداشته ایم.

به گزارش ایسنا، سردار محمدرضا حسینی اظهار کرد: با توجه به موج دوم همه گیری کرونا با ابعاد وسیع تری که در شدت علائم و سرعت انتقال نسبت به موج اول دارد، جدیت در رعایت اصول و دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیرانه به ویژه در مراکز تجمعی نظیر پادگان ها و مراکز آموزش بیش از پیش ضروری و الزام آور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداد ناجا با اشاره به بازدیدهای اخیر از چند آموزشگاه علمی تخصصی ناجا در خصوص وضعیت بهداشت و رعایت شیوه نامه و دستورالعمل های پیشگیری از کرونا در این مراکز گفت: طی بازدیدهایی که از آموزشگاه علمی تخصصی شهید چمران ناجا در کرج، آموزشگاه علمی تخصصی شهید بهشتی ناجا در اصفهان و مرکز آموزش محمد رسول الله (ص) ناجا در شهرستان بیرجند به عمل آمد، وضعیت سلامت کارکنان وظیفه و کیفیت اجرای ارکان شیوه نامه های بهداشتی مورد نظارت و ارزیابی قرار گرفت.

وی افزود: مهمترین رکن شیوه نامه بهداشتی در مراکز آموزشی و پادگان ها که رعایت فاصله ایمن حداقل یک متر بین افراد در آسایشگاه ها، سالن های غذاخوری و کلاس های درس است، در مراکز مورد بازدید به خوبی رعایت می شود.

معاون بهداد ناجا تصریح کرد: با توجه به دغدغه ای که در خصوص استفاده از حمام و سرویس های بهداشتی وجود داشت، تمهیداتی به منظور پیشگیری از ازدحام و تجمع در این اماکن در نظر گرفته شد و آموزش های مرتبط در این راستا به کارکنان وظیفه و فراگیران ارائه شد.

حسینی، استفاده از ماسک در مراکز تجمعی به ویژه پادگان ها و مراکز آموزش را از دیگر اصول مورد تأکید شیوه نامه بهداشتی عنوان کرد و افزود: ماسک های M750 به میزان کافی از سوی آماد و پشتیبانی ناجا در پادگان ها و مراکز آموزش ناجا توزیع شده و خوشبختانه در بازدیدهایی که از مراکز آموزش به عمل آمد شاهد بودیم استفاده از ماسک در این اماکن، تبدیل به هنجار و رفتار شده است.

سردار حسینی با بیان اینکه شست و شوی صحیح دست ها، مهم ترین راه پیشگیری از انتقال ویروس کرونا محسوب می شود، خاطرنشان کرد: در بازدیدهای نظارتی از پادگان ها و مراکز آموزش، توجه به رعایت بهداشت دست ها و شست و شوی مکرر با در اختیار داشتن صابون مایع کافی در این مراکز مورد تأکید قرار دارد.

وی افزود: خوشبختانه با تعاملی که فرماندهان مراکز آموزش با معاونت آماد و پشتیبانی ناجا دارند در زمینه تأمین صابون مایع کافی در این مراکز دغدغه ای نداریم.

معاون بهداد ناجا وضعیت بهداشت تغذیه و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سالن های غذاخوری مراکز آموزشی مورد بازدید را مطلوب و رضایت بخش ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ارکان شیوه نامه بهداشتی در آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری این مراکز به خوبی در حال اجراست.

وی با اشاره به تقلیل دوره های دو و سه ماهه آموزش سربازی در جریان همه گیری کرونا، این اقدام را در کاهش سرایت و شیوع کرونا مؤثر دانست و افزود: در موج اول کرونا بسیاری از مراکز آموزشی ناجا تعطیل بود و نسبت به جذب کارکنان وظیفه اقدام نشد اما با توجه به اینکه بسیاری از مأموریت های ناجا برعهده سربازان وظیفه است و بعد از چند ماه جذب کارکنان وظیفه صورت پذیرفت، در حال حاضر با شروع موج دوم همه گیری کرونا ما تعداد بیشتری سرباز وظیفه داریم و حفظ سلامت این عزیزان مستلزم تشدید نظارت هاست.

سردار حسینی با قدردانی از همکاری و اهتمام فرماندهان مراکز آموزشی ناجا به نظارت و آموزش های بهداشتی و پیشگیرانه، تصریح کرد: خانواده ها هیچ نگرانی در خصوص سلامت فرزندان خود نداشته باشند، بهداشت و سلامت فراگیران و کارکنان وظیفه از ابتدای شیوع کرونا در اولویت توجه سلسله مراتب فرماندهی ناجا قرار داشته و نظارت ها همچنان با قوت ادامه دارد.

وی گفت: به لطف خدا و با رعایت اصول پیشگیرانه در مراکز آموزشی و پادگان ها تا به حال در بین فراگیران و کارکنان وظیفه، موردی از بدحالی، بستری و مرگ ناشی از کرونا نداشته ایم.

دکتر حسینی با بیان اینکه دغدغه خانواده ها در خصوص سلامت فرزندانشان قابل احترام است، به آنها اطمینان خاطر داد: بهداشت پادگان ها و مراکز آموزشی و وضعیت سلامت فراگیران و کارکنان وظیفه تحت نظارت و پایش مستمر قرار دارد و از کوچکترین اهمال و قصور در رعایت اصول بهداشتی و پیشگیرانه در این اماکن، چشم پوشی نمی شود.

معاون بهداد ناجا در پایان، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی را یک وظیفه اخلاقی و شرعی ذکر و تصریح کرد: باید زندگی کردن با وجود سختی ها و محدودیت های ناشی از کرونا را بپذیریم و سبک زندگی با این ویروس را بیاموزیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پادگان مراکز آموزشی و پادگان ها پادگان ها و مراکز آموزش بهداشتی و پیشگیرانه معاون بهداد ناجا ناشی از کرونا شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست