Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش صبح امروز(شنبه) در جریان بازدید از صنایع شهید برهان نزاجا در جمع خبرنگاران گفت: در ابتدا هدف ما از بازدید این بود که توانمندی و تخصص نیروهای این مرکز در حوزه مقابله با کرونا را مورد ارزیابی قرر داده و میزان تولیدات مواد ضد عفونی کننده و ماسک در این مرکز را مورد بازدید قرار دهیم تا برای آینده آمادگی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این مرکز انواع محلول ضد عفونی و ماسک تولید می‌شود و این مرکز می‌تواند علاوه بر تامین نیازمندی نیروی زمینی نیاز سایر نیروهای ارتش و سایر نیروهای مسلح را تامین کند و هرجایی که در کشور لازم باشد بنا به تدبیر قرارگاه امام رضا(ع) ستاد کل یا ستاد ارتش کمک کند.

دریادار سیاری ادامه داد: تولید ماسک جزو ماموریت های مرکز شهید زرهرن نیست اما با استفاده از ظرفیت خالی که داشتند و بهره گیری از توانمندی های این مرکز و دستگاه های پیشرفته ظرفیت خوبی برای تولید ماسک با کیفیت استاندارد در این مرکز ایجاد شده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: امروز همچنین بازدیدی از مرکز قطعه سازی صنایع شهید زرهرن داشتیم. به لطف خدا در این بخش هم قطعات مورد نیاز در نیروی زمینی ارتش با تیراژ بالا در حال تولید است. البته توجه به قطعه سازی یکی از تدابیر فرمانده کل قوا است.

وی با بیان اینکه ما امروز در ارتش تانک، نفربر، سامانه های پدافند هوایی و انواع شناورهای دریایی و هواپیما تولید می‌کنیم، گفت: این اقدامات در راستای همان دستوراتی است که برای قطع وابستگی بتوانیم تولیداتمان را بجایی برسانیم که نیازمندی هایمان را پاسخگو باشیم.

دریادار سیاری گفت: با توجه به شعار سال که جهش تولید است امروز مشاهده کردیم که در این مرکز جهش تولید به خوبی در حال اجرا است و قطعات در تیراژ بالا و با کیفیت خوب در حال تولید هستند. این مرکز همچنین برای بسیاری از شرکت های غیر نظامی هم قطعات تولید می کنند تا وابستگی آنها کاهش یابد.

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: پیش از انقلاب مغز متفکر تعمیرات اساسی نیروهای خارجی بودند اما افتخار ما این است که تمام تعمیرات نرم و سخت افزاری امروز توسط نیروهای خودمان انجام می شود و این از برکات انقلاب است. امروز دست نیاز به سوی هیچ کشوری دراز نمی کنیم.

وی با بیان اینکه استفاده از تحهیزات ساخت داخل یکی از مولفه های توان بازدارندگی است گفت: ما امروز در ارتش چیزی نداریم که در خارج از کشور تولید شود و درصد خیلی بالایی از تجهیزات ارتش تولید داخل هستند.

دریادار سیاری در باره همکاری با وزارت بهداشت در حوزه مقابله با کرونا اظهار داشت: در دور جدید شیوع بیماری کرونا نامه ای برای وزیر بهداشت نوشتیم و کفتیم که مانند قبل تمام نیروها و بیمارستان‌های ارتش در خدمت مقابله با کرونا هستند. امروز هم بیش از ۱۲ هزار نفر از نیروهای ارتش درگیر مقابله با بیماری کرونا هستند. در دور قبل توانستیم بیماری را در پادگان ها به خوبی کنترل کنیم و از این ناحیه در رفع آلودگی شهرها کمک خوبی انجام دهیم.

کد خبر 4982185 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: ارتش وزارت بهداشت ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی ایالات متحده آمریکا محمد جواد ظریف محمد باقر قالیباف برجام محمدجواد ظریف ایران حجت الاسلام حسن روحانی حسن روحانی مجلس ویروس کرونا سند همکاری ایران و چین شورای نگهبان عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • آغاز مرحله چهارم عملیات‌ ارتش یمن علیه اسرائیل
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم از وظایف جدی مسوولان
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند