Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش سی‌ان‌بی‌سی اینترنشنال، بحران ویروس کرونا تاثیر قابل توجهی بر صنعت آموزش الکترونیک داشته است.

در ماه مارس، هنگامی که کووید-19 به عنوان یک بیماری همه‌گیر توسط سازمان بهداشت جهانی اعلام شد، دانلود برنامه‌های آموزشی در سراسر جهان در مقایسه با میانگین هفتگی در سه ماهه چهارم 2019، 90درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حتی پیش از اینکه جهان گرفتار بیماری کووید-19 شود، انتظار می‌رفت صنعت آموزش الکترونیکی، با توجه به حرکت کلاس‌ها به سمت آنلاین شدن، تا سال 2025، 350میلیارد دلار ارزش داشته باشد، که میزان آن سه برابر ارزشی که در سال 2015 داشت، بود.

این روند با استقبال سرمایه‌گذاران روبرو شد و بسیاری از کارآفرینان در این صنعت سرمایه‌گذاری کردند.

در نمودارهای ارائه شده، میزان رشد صنعت آموزش الکترونیکی و همچنین میزان دانلود برنامه‌های آموزشی در کشورهای مختلف، در طول بیماری همه‌گیر ویروس کرونا را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین مقایسه صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله/ «ارزش»، معادلات را به هم زد آمریکایی‌ها در کدام بخش‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند؟/ بازار سهام بیشترین اعتماد را از آن خود کرد استفاده ۵۰کشور از ردیاب ویروس کرونا/ تاثیر این برنامه‌ها بر حریم خصوصی افراد سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش امروز در بازار سهام / معاملات پنج سهم اول، قفل شد کدام کشورها از تاثیر کووید-19 بر گردشگری بیشترین آسیب را می‌بینند؟/ ضرر قابل توجه اسپانیا و ایتالیا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش مجازی سازمان بهداشت جهانی آموزش ویروس کرونا کووید ۱۹ آموزش الکترونیکی شبکه شاد برنامه های آموزشی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور

مرتضی شاه میرزایی معاون وزیر نفت گفت: موضوع اصلی ما خوراک صنعت پتروشیمی ها است و ما وظیفه داریم راهبرد رهبر انقلاب به سرانجام برسد.

او افزود: صنعت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی توانسته خوب عمل کند چرا که در گذشته هیچ سرمایه‌گذاری انجام نشد،امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی‌ها است و از این لحاظ بی نیاز شویم.

وی با اشاره به تنوع سبد محصولات پتروشیمی ایران با بیش از ۵۵۰ گرید مختلف تصریح کرد: صنعت پتروشیمی ایران همکاری و سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی با کشورهای همسو از جمله روسیه و کشورهای حوزه آسیای میانه در قطب‌های توسعه‌ای به‌ویژه در مناطق ماهشهر، چابهار و جاسک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور