Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، محمد مهاجری  با اشاره به اینکه کرونا تاثیر زیادی بر انتخابات ۱۴۰۰نخواهد داشت، اظهار کرد: برگزاری انتخابات با شرایط بیماری کرونا امکان پذیر است، البته طبق قانون ،انتخابات باید در یک روز برگزار شود اما اگر راهی پیدا کنند تا انتخابات در سه یا چهار روز برگزار شود،  از شکل گیری اجتماع جلوگیری و فاصله اجتماعی رعایت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیماری کرونا فی نفسه نمی تواند خیلی بر میزان مشارکت تاثیر بگذارد اما نمی توان تاثیر آن را بر افزایش مشکلات اقتصادی و  یاس و ناامیدی مردم منکر شد. احتمال دارد بخشی از جامعه به خاطر مشکلات اقتصادی، امید خود به آینده را از دست داده و کمتر در انتخابات شرکت کند. البته تا زمان انتخابات زمان زیادی باقی است و باید صبر کرد زیرا ممکن است اتفاق های خوبی رخ دهد.

مهاجری با بیان اینکه گروه‌های سیاسی و دست اندرکاران کشور نباید کاری کنند که نشاط سیاسی تضعیف شود، خاطر نشان کرد: در مقطع انتخابات فضای تخریب علیه دولت، مجلس و شورای نگهبان تشدید می شود  و هرچند این فضای تخریب شدیدتر باشد، مردم امید خود را بیشتر از دست می دهند. اگر اجازه تخریب داده نشود، بر مشارکت بیشتر مردم می توان امید داشت.

وی در پایان با اشاره به انتقاداتی که به برگزاری انتخابات مجلس یازدهم وارد شد، گفت: اگر شورای نگهبان تمهیداتی در نظر بگیرد که این انتقادات کاهش یابد، می تواند بر افزایش مشارکت تاثیر مثبتی بگذارد.

 

اخبار مرتبط دیدگاه دو فعال اصولگرا درباره انتخابات 1400/ مهاجری: ما وقتی پیروز می شویم که رقیب جدی در مقابل‌مان وجود نداشته باشد/ گمانه زنی غفوری فرد از احتمال کاندیداتوری قالیباف، جلیلی، باهنر، ضرغامی و... بخش زیادی از مشکلات کرونا با مشارکت مردم برطرف شده است استاندار اردبیل:همکاری مردم سیر صعودی کرونا را متوقف کرد انتقاد یک فعال اصولگرا از رییس صداوسیما به دلیل انحصاری بودن آگهی‌ها در رسانه ملی احتمال اینکه کرونا برای تهدید بیولوژیک مسئولان استفاده شود وجود دارد

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا مشکلات اقتصادی محمد مهاجری انتخابات 1400 امید به آینده کرونا سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی