Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تحولات داخلی آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری این کشور، تاثیر مهمی بر روند افکار عمومی دارد. تاریخ انتشار: 10:59 - 04 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۰۵۳۲ خبرگزاری میزان – آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور، شاهد تحولات عمده‌ای است که بیشتر در عرصه داخلی رخ می‌دهند؛ هرچند تحولات خارجی نیز همچنان بر عرصه سیاسی آمریکا تاثیرات قابل ملاحظه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهم‌ترین تحولات و حوادث آمریکا در ساعات گذشته عبارتند از:
- خروج نظامیان آمریکایی از بسمایه: نیرو‌های ائتلاف در هفته جاری پایگاه «بسمایه» عراق را ترک می‌کنند.
- ورود افراد ناشناس به کنسولگری تعطیل شده چین در آمریکا: چند فرد ناشناس روز شنبه، با استفاده از زور وارد کنسولگری تعطیل شده چین در شهر «هیوستون» آمریکا شدند.   شاهدان می‌گویند یکی از این افراد «کلیف سیگرووز»، مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در امور ماموریت‌های خارجی بود.   این درحالی است که دو عضو اداره امنیت دیپلماتیک وزارت خارجه آمریکا، به عنوان محافظ در مقابل در این ساختمان ایستادند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا و سفارت چین در این کشور در این مورد پاسخی ارائه ندادند.
- کرونا در آمریکا: براساس جدیدترین آمارها، تاکنون ۱۴۸ هزار و ۴۹۰ آمریکایی بر اثر ابتلا به بیماری «کرونا» جان خود را از دست دادند؛ ضمن اینکه ۴ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۳۲۷ آمریکایی نیز به این بیماری مبتلا شده اند.
- تصویب کمک دفاعی به رژیم صهیونیستی در سنای آمریکا: سنای آمریکا بودجه دفاعی به مبلغ ۳.۳ میلیارد دلار را برای سال ۲۰۲۱ رژیم صهیونیستی تصویب کرد.   این کمک شامل ۵۰۰ میلیون دلار کمک به برنامه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی مانند «گنبد آهنین»، «فلاخن داوود» و «آرو ۳» است.
- طرح اتهام علیه ۱۸ معترض در پورتلند: دادستان‌های آمریکا، علیه ۱۸ معترض حاضر در اعتراض‌های خیابانی شهر «پورتلند» در ایالت «اورگان» طرح اتهام کردند؛ این معترضان در روز‌های گذشته دستگیر شدند.   اقدام آمریکا در اعزام نیرو‌های پلیس فدرال به شهر‌های مختلف با انتقاد دفتر حقوق بشر سازمان ملل مواجه شد.   گزارش‌ها از گشت زنی خودرو‌های بدون آرم پلیس در شهر پورتلند و دستگیری معترضان حکایت دارند.
- اقدامات و اظهارات جدید ترامپ: «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا اخیرا اعتراف کرد که در جریان اعتراض‌ها و ناآرامی‌های دو ماه گذشته در سراسر این کشور، شمار زیادی دستگیر شده اند.
وی همچنین با امضای فرمانی محدودیت‌های موجود در صادرات پهپاد‌های مسلح را کاهش داد.
- آتش سوزی در یک مرکز تجاری در لس آنجلس: یک مرکز تجاری روز شنب در «لس آنجلس» دچار حادثه آتش سوزی شد.
- انتصاب معاون ترامپ به عنوان دبیرکل سازمان همکاری و توسعه اقتصادی: یک مقام ارشد دولت آمریکا از انتصاب «کریستوفر لیدل»، معاون ترامپ به عنوان دبیرکل سازمان همکاری و توسعه اقتصادی خبر داد.   این تاجر نیوزیلندی که اکنون هماهنگ کننده سیاست کاخ سفید است، تابعیتی دوگانه داشته و پیشتر رییس ارشد مالی «مایکروسافت» و معاون «جنرال موتورز» بود.  بیشتر بخوانید:  درگیری شدید در پورتلند  آتش سوزی گسترده در نیوجرسی - جبهه جمهوریخواهان ثروتمند مخالف ترامپ متشکل‌تر شد: تحولات آمریکا نشان می‌دهد که جبهه‌ای از جمهوریخواهان ثروتمند برای مخالفت با ترامپ ایجاد شده است.   این امر سبب کاهش قابل ملاحظه کمک‌های اقتصادی به کمپین انتخاباتی ترامپ شده است.
- نظرسنجی افکار عمومی در آمریکا: نظرسنجی افکار عمومی در آمریکا از تغییر مجدد روند‌ها حکایت دارند.   براساس نظرسنجی «فاکس نیوز»، «جو بایدن»، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در ایالت «پنسیلوانیا»، با اختلاف ۱۱ درصد از ترامپ پیش است.   براساس این نظرسنجی، بایدن در ایالت‌های «مینه سوتا» و «میشیگان» نیز از ترامپ جلوتر است.   یافته‌های نظرسنجی «گرویس» نیز نشان می‌دهد بایدن در دو ایالت «میشیگان» و «ویسکانسین» برتری قابل ملاحظه‌ای بر ترامپ دارد.   در مجموع وضعیت در ایالت‌های کلیدی «ویسکانسین»، «میشیگان»، «پنسیلوانیا»، «کارولینای شمالی»، «فلوریدا» و «آریزونا» در روز شنبه، ۴ مرداد، با اختلاف به نفع «جو بایدن» است.
«فلوریدا»، ایالت بحران زده و کلیدی جمهوریخواهان نیز براساس دو نظرسنجی «سنت پت پولز» و «کوئینیپیاک» به بایدن رای خواهد داد.
این در حالی است که رضایتمندی از عملکرد ترامپ براساس نظرسنجی‌ها حدود ۴۰ درصد است.   - تیراندازی در پایگاه هوایی فلوریدا

تیراندازی در پایگاه نیروی هوایی آمریکا در ایالت فلوریدا به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن یک نفر دیگر منجر شد.

به گزارش اسپوتنیک، تیراندازی در یک پایگاه نیروی هوایی در ایالت فلوریدای آمریکا یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت.

در بیانیه‌ای که این پایگاه نیروی هوایی منتشر کرد، آمده است «در حادثه تیراندازی در پایگاه هوایی هورلبورت آمریکا در فلوریدا، یک نفر کشته و یک نفر زخمی شد؛ شناسایی فرد مقتول در ۲۴ ساعت آینده انجام و اطلاع رسانی می‌شود.»

این پایگاه حادثه مذکور را «اختلال مسلحانه داخلی» توصیف کرد.

دفتر تحقیقات ویژه نیروی هوایی، بررسی و تحقیقات مربوط به این حادثه را آغاز کرد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ تیراندازی در پایگاه نیروی هوایی یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه

مسائل مختلفی این روز‌ها بر تحولات منطقه سایه انداخته است. اما در این بین می‌توان به سه مساله که به نظر می‌رسد تاثیر بیشتری بر تحولات منطقه دارند، اشاره کرد. یکی از این مسائل تجمعات اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا، اروپا، استرالیا و کاناداست که موجی جهانی را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و سیاست‌های آمریکا ایجاد کرده است. تاثیر اعتراضات دانشجویی به حدی است که مقامات آمریکایی نمی‌توانند، بی‌تفاوت از کنار آن عبور کنند. به همین دلیل رئیس جمهور آمریکا نیز به مهم واکنش نشان داده است. 

‌نباید فراموش کرد که تحت تاثیر اعتراضات دانشجویی و مردمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه اقدامات مناسبی نیز در برخی کشور رقم خورد است. برای نمونه اعتراضات در ترکیه سبب شد، مقامات این کشور تصمیم بگیرند تا روابط تجاری خود را با اسرائیل قطع کنند. علاوه بر این کلمبیا نیز چنین رویکردی را در پیش گرفته است.
مساله دوم که تحولات منطقه تحت تاثیر آن قرار دارد، عملیات «وعده صادق» است. برای نمونه این اقدام ایران واکنش آمریکا و متحدانش را در پی داشته است و اثرات آن را در سفر وزیر امورخارجه آمریکا به منطقه و تحرکات مربوط به آتش‌بس می‌توان دید. افزون بر این گروه‌های مقاومت نیز در سایه عملیات وعده صادق اقدامات گسترده‌تر و جدی‌تر را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار داده‌اند. برای نمونه یمنی‌ها وارد چهارمین مرحله از برنامه‌های‌شان برای حمایت از مردم غزه شده و اعلام کرده‌اند که حوزه عملیاتی آن‌ها به مدیترانه نیز گسترش پیدا کرده است. حزب الله لبنان نیز این روز‌ها مراکز جدی‌تری را مورد حمله قرار می‌دهد. 

در این بین مسائل داخلی رژیم صهیونیستی را باید سومین مساله‌ای دانست که این روز‌ها روی تحولات منطقه سایه انداخته است. به عبارت دیگر موج استعفا‌هایی که رژیم صهیونیستی با آن رو به رو است در کنار گسترش تظاهرات علیه کابینه بنیامین نتانیاهو از دیگر مسائلی است که این روز‌ها روی تحولات منطقه تاثیر گذار است.

‌در این بین اظهار نظر‌ها درباره برقراری آتش بس نیز بیش از گذشته منتشر می‌شود و می‌توان گفت احتمال برقراری آتش بس در حدود ۲۱۰ روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد این روز‌ها بیشتر است. اما توقف جنگ برای نتانیاهو به معنای سقوط و شکست در جنگ است. در واقع این روز‌ها آمریکایی‌ها در حال بررسی این مساله است که بین بنیامین نتانیاهو و برقراری آتش بس کدام یک را انتخاب کنند؟
این در حالی است که در این شرایط حماس توانمندتر از گذشته در‌صحنه مذاکرات غیر مستقیم ظاهر شده است و پذیرش آتش بس به معنای پیروزی حماس و مقاومت است. این مساله نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در عرصه دیپلماسی نیز بسیار ضعیف است.

دیگر خبرها

  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • تصویر هوایی از متفرق کردن دانشجویان دانشگاه جنوب فلوریدا با گاز اشک‌آور (فیلم)