Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@17:21:33 GMT

برگزاری کارگاه‌های مجازی کانون در رشته‌های مختلف

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۸۵۲۷

برگزاری کارگاه‌های مجازی کانون در رشته‌های مختلف

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا افتخاری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: فعالیت دوره‌های تخصصی برخط (آنلاین) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، اواخر تیرماه با برگزاری کارگاه‌های شعر و قصه، موسیقی، حال خوش زندگی، پویانمایی و داستان‌نویسی خلاق، آغاز شده است.

وی ادامه داد: کانون فارس با اقدام به برگزاری کارگاه‌های مجازی به صورت برخط (آنلاین) و با استفاده از مربیان باتجربه، تابستان پربار و بانشاطی را برای کودکان و نوجوانانی که به‌دلیل شیوع ویروس کرونا امکان فعالیت حضوری در مرکز ندارند را ایجاد کرده تا آموزش در ایام کرونا تعطیل نشود و علاقه‌مندان برنامه‌های فرهنگی هنری کانون از فعالیت‌های مورد علاقه خود باز نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته افتخاری، نقاشی، کلاژ، داستان‌نویسی خلاق، طراحی، شعر سرایی خلاق، نوشتن‌خلاق، سفال، نجوم، پرورش نگاه پژوهشگر، اریگامی، کارگردانی نمایش، نمایشنامه‌نویسی، زبان بدن، ساخت عروسک، شعر و قصه، تذهیب، گام‌به‌گام تا اندیشه، پویانمایی، کارگاه مهارت‌ها و حال خوش زندگی، زیست‌شناسی، موسیقی کودک و کارگاه انتخاب پرداخت متن از جمله فعالیت‌هایی است که قرار است در کانون فارس و در قالب ۲۶ کارگاه آنلاین برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: این روزها ۵ کارگاه شعر و قصه، موسیقی، حال خوش زندگی، پویانمایی و داستان‌نویسی در حال برگزاری است.

افتخاری، گفت: کارگاه «شعر و قصه» روزهای یکشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۷ الی ۱۸ برگزار می‌شود و راهبری این دوره را مژده دستوری کارشناس مسؤول فرهنگی کانون فارس برعهده دارد. وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این کارگاه، لذت‌بخشی و انتقال غیرمستقیم مفاهیم تربیتی و تقویت مهارت‌های ساده زندگی به کودکان عنوان شده است.

به گفته مدیرکل کانون پرورش فارس، در این دوره تخصصی، تلاش می‌شود تا علاوه بر دست‌یابی به اهداف گفته شده، رفع نیازهای عاطفی کودکان و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در میان مخاطبان هم انجام شود.

وی تصریح کرد: علاقه‌مندان یادگیری موسیقی کودک به شیوه‌ی ارف، روزهای یکشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۰ الی ۱۱ با حضور در این کارگاه از آموزش‌های فرشید جعفری، کارشناس مسؤول هنری کانون فارس بهره‌مند می‌شوند.

افتخاری در ادامه، افزود: تأثیرات فراگیری موسیقی در سنین کودکی، بالا بردن فعالیت دو نیم کره مغز، نقش پذیری، تقویت هوش شنوایی، رشد ذهنی کودک، تسلط و کنترل بدن، تقویت مهارت‌های گفتاری، افزایش ضریب هوشی، افزایش اعتماد به نفس، افزایش قدرت یادگیری ریاضیات و کشف اصوات سازهای مختلف، اهداف این کارگاه آموزشی است. ساز مورد استفاده در کارگاه موسیقی مجازی، فلوت ریکوردر، برای سنین ۶ تا ۱۰ سال تعیین شده است.

وی افزود: کارگاه داستان‌نویسی خلاق (مقدماتی) روزهای شنبه و چهارشنبه ساعت ۱۷ تا ۱۸ برگزار می‌شود و راهبری آن را راضیه احمدی، مربی ادبی کانون فارس بر عهده دارد.

مدیرکل کانون پرورش فارس، اعلام کرد: در فعالیت داستان‌نویسی، طی یک فرایند مشخص، با طرح درس‌های مدون و متوالی، عناصر داستان و فنون و شگردهای نوشتن داستان توسط مربی به عضو آموزش داده می‌شود؛ شناخت درست از اجزای تشکیل‌دهنده یا همان عناصر داستان توسط نوجوان، خلق یا آفرینش اثر داستانی توسط عضو با تکیه بر تجربه‌های فردی و مهارت افزایی در زمینه نقد و بررسی داستان، از اهداف کارگاه داستان‌نویسی است.

وی افزود: کارگاه پویانمایی مقدماتی دیگر فعالیتی است که روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۷ تا ۱۸ برگزار می‌شود و الهام خسری مربی هنری کانون فارس، علاقه‌مندان را با این هنر آشنا می‌کند.

افتخاری، ادامه داد: در این کارگاه اعضا با فلیپ بوک و توماتروپ آ، به منظور آشنایی با اهمیت سرعت و دقت آشنا می‌شوند و در فضای استاپ موشن انیمیشن را می‌آموزند.

وی با بیان اینکه کارگاه «حال خوش زندگی» روزهای یک‌شنبه و سه شنبه ساعت ۱۱ تا ۱۲.۳۰ برگزار می‌شود، افزود: راهبری این دوره را اعظم ایزدی کارشناس فرهنگی کانون فارس برعهده دارد.

افتخاری، ادامه داد: در این کارگاه ۸ مهارت مثبت روان‌شناختی که عبارت است از مهارت‌های خودباوری، جرأت‌مندی، مهارت امید، خوش‌بینی، مهارت معنویت، شادی و نشاط و مهارت روابط مثبت و هوش هیجانی، آموزش داده می‌شود. ایجاد خودباوری و بهره‌گیری از مهارت‌های مثبت رفتاری در مخاطبان، تقویت توانمندی اعضای نوجوان در مقابله با هیجان‌ها، صفات مثبت با رویکرد پیش‌گیرانه و آینده‌نگر و با هدف پاسخ‌گویی به نیازهای کودکان و نوجوانان، از مهم‌ترین اهداف برگزاری این دوره تخصصی است.

به گزارش خبرنگار مهر، واحدهای فرهنگی، فناوری اطلاعات و روابط عمومی اداره کل کانون فارس، به شماره تماس ۳۸۳۰۲۴۸۰ داخلی ۲۱۶و ۳۸۳۹۱۴۲۱ پاسخگوی علاقه‌مندان به ثبت‌نام و شرکت‌کنندگان در دوره‌های تخصصی برخط کانون فارس و اطلاع‌رسانی و رفع مشکلات احتمالی هستند.

کد خبر 4982385

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز کانون پرورش فکری فارس زهرا افتخاری ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا اقامه نماز جمعه بیرجند ازدواج مسکن وزارت بهداشت حال خوش زندگی برگزار می شود داستان نویسی علاقه مندان کانون فارس شنبه ساعت شعر و قصه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • راهیابی نوجوان سمنانی به جمع استعدادهای نویسندگی کشور
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • نگارش داستان امام قلی خان قهرمان مبارزه با استعمار در خلیج فارس
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر