Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس رنجکش روز شنبه در نشست بررسی فرصت های سرمایه گذاری شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان رشت با مدیران اجرایی استان افزود: هریک از این شرکت ها با توجه به ماهیت مردمی و فرصت بهره مندی از پشتیبانی های قانونی می توانند در صورت هدایت صحیح به سمت سرمایه گذاری های جدید،  زمینه های توسعه اقتصادی منطقه را فراهم آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت : جلب مشارکت های مردمی و ظرفیت های موجود در بدنه اجتماعی به عنوان سرمایه های مهم توسعه از اهداف پشتیبانی دولت در شکل گیری این تعاونی ها است.
وی خاطرنشان کرد: این تعاونی ها باید بتوانند از سرمایه های موجود در جامعه به سمت بهره وری و تولید ارزش افزوده و ثروت استفاده کنند.
رنجکش تصریح کرد:  زمینه های بسیار خوبی برای ورود شرکت های توسعه و عمران در شهرستان ها در زمینه سرمایه گذاری و هدایت سرمایه های مردمی در اختیار، وجود دارد که باید با نگاه خلاقانه و نوآوری در ایجاد فرصت های جدید انجام شود.
وی حضور این شرکت ها در ایجاد نهادهای پشتیبان برای ساماندهی شبکه های تولید و توزیع محصولات مختلف در بخش های کشاورزی،  صنعتی و گردشگری ، صنایع چوب و سلولزی،  صادرات محصولات تولیدی  و یا مشارکت در پروژه های عمرانی، بازار بورس و سرمایه را به عنوان بخشی از زمینه های فعالیت با توجه به استعدادهای استان و شرایط فعلی اقتصادی برای ورود این شرکت ها عنوان کرد.
وی گفت : حضور در بازارهای جدید کسب و کارها و استفاده از فرصت هایی که هم اکنون در کشور ایجاد شده و پشت سر گذاشتن نگاههای سنتی به سرمایه گذاری می تواند دریچه های جدیدی را به روی  متولیان و سیاستگذاران شرکت های تعاونی توسعه و عمران بگشاید.
رنجکش اظهار داشت : موفقیت این شرکت ها در پیشبرد اهداف توسعه ای و عملیاتی کردن سرمایه های مردمی و افزایش ارزش افزوده از آنها نیازمند نگاه متفاوت و هوشمندانه در بهره مندی از فرصت های سرمایه گذاری است.
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان افزود :  از نظر قانونی و دستورالعمل های دولت زمینه های حمایت از طرح های شرکت های تعاونی توسعه و عمران در شهرستان ها وجود دارد که در صورت ارائه آنها استانداری گیلان و فرمانداری ها می توانند حمایت ، راهنمایی و پشتیبانی های لازم را داشته باشند اما این پشتیبانی ها زمانی تحقق می یابد که شرکت ها با برخورداری از دانش روز ، تجربه و مهارت و بهره مندی از امکانات و منابع، زمینه های جدیدی از سرمایه گذاری ها یا برنامه های توسعه ای شهرستان و استان را رقم بزنند .
هشت شرکت تعاونی عمران و توسعه در گیلان فعال و مراحل ثبت دو شرکت دیگر نیز در حال انجام است.

برچسب‌ها استانداری گیلان تعاونی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری گیلان تعاونی گیلان استانداری گیلان تعاونی گیلان توسعه و عمران سرمایه گذاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۹۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • بیش از ۱۰۰ همت سرمایه گذاری در گیلان اجرایی می شود
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور