Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@13:10:09 GMT

۴۰ میلیارد ریال تسهیلات کرونا در کرمان پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۹۹۶۲

۴۰ میلیارد ریال تسهیلات کرونا در کرمان پرداخت شد

رضا اسماعیلی روز شنبه در نشست با مجمع نمایندگان استان کرمان افزود: فرایند تسهیلات مربوط به کرونا به صورت سیستمی و متمرکز انجام می شود که کمی کند است و کرمان در رده پنج پرداخت قرار دارد.

وی با بیان اینکه ۴۲ هزار نفر تعهد اشتغال استان کرمان در سال جاری است تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۰ درصد تعهد اشتغال استان کرمان انجام شده و تا پایان مرداد ۲۰ درصد تعهد اشتغال باید اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان اظهار داشت: طی ۲ سال گذشته بیش از ۴۸۰ میلیارد تومان تسهیلات روستایی در این استان پرداخت شده و از بانک‌های استان درخواست داریم که همکاری ویژه‌تری داشته باشند.

وی با بیان اینکه ۳۴ درصد اشتغال استان کرمان در بخش کشاورزی است تاکید کرد: سهم تسهیلات روستایی باید متناسب با این میزان اشتغال باید باشد که در حال حاضر تسهیلات کم است.

اسماعیلی بیان کرد: در بحث طرح کارورز استقبال چندانی از این طرح در استان کرمان نشده و از نمایندگان مردم در مجلس می خواهیم تا مراجعان اشتعال را به سمت این طرح هدایت کنند.

وی گفت: ۵۲ هزار واحد کارگری و ۳۴۰ هزار بیمه شده اجباری در استان کرمان داریم  ضعیف ترین بخش، قشر کارگری است و درخواست داریم سبد کالای حمایتی ویژه کارگران تصویب شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه ۲۲ هزار نفر در استان برای بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند افزود: سالانه حدود چهار هزار و ۵۰۰ پرونده اختلافات کارگری و کارفرمائی در شوراهای حل اختلاف استان رسیدگی می شود.

بیمه شدگان کرمان چهار درصد افزایش یافت

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان گفت: در سال گذشته چهار درصد افزایش تعداد بیمه شدگان در استان را داشته ایم که از میزان متوسط کشور بیشتر است.

علی حسینی افزود: پوشش بیمه ای کل این استان چهار درصد پایین تر از کشوری است که این به دلیل میزان پوشش پایین در جنوب کرمان است، در حال که میزان پوشش در شهرستان های کرمان و سیرجان از متوسط کشوری بالاتر است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۲۰ هزار خانوار کرمانی مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان ماهیانه به این خانوارها مستمری پرداخت می شود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان اظهار داشت: در استان کرمان ۵۲ هزار کارفرما داریم که بیش از ۳۴۰ هزار نفر در این کارگاه ها به طور مستقیم مشغول به کار هستند و کارفرمایان استان یک هزار میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکاری دارند.

وی با اشاره به اینکه نگاه تامین اجتماعی باید نگاه بیمه ای باشد افزود: به عنوان مثال در قانون مشاغل سخت و زیان آور، فرد ۱۰ سال زودتر بازنشسته شده و از مستمری تامین اجتماعی استفاده می کند اما ۱۰ سال حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت نمی کند.

حسینی ادامه داد: بر اساس قانون، فرزندان دختر به شرط نداشتن همسر، می توانند از مستمری پدرشان استفاده کنند که بعضا با طلاق های صوری به این کار روی می آورند که از نمایندگان محترم درخواست کمک کنند که تامین اجتماعی بتواند روی پای خود بایستد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی ویروس کرونا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی ویروس کرونا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تسهیلات بانکی ویروس کرونا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اجتماعی استان کرمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۹۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: قراردادهای موقت کارگران ۵ ساله می‌شود؟

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229104 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی