Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی ؛ سید محمد جمالیان در حاشیه نشست دوم مردادماه قرارگاه زیستی استان در جمع خبرنگاران با اشاره و تاکید به مطلب فوق بیان کرد : ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک در روزهای گذشته تکمیل و قسمتی از بیمارستان آیت‌الله خوانساری نیز که مربوط به بستری بیماران کرونایی بود ، در مدت ۲۴ ساعت گذشته تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد : در چند روز گذشته موارد ابتلا و بستری در شهرهای استان مرکزی ( به خصوص اراک ) افزایش یافته و وضعیت استان مرکزی نسبت به ماه گذشته نامناسب تر شده ؛ به طوری که در تیرماه ۲۶۵۰ نفر از مردم استان مرکزی با میانگین روزانه ۸۶ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
جمالیان متذکر شد : اگر وضعیت با این روند ادامه یابد و همه مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی نگیرند ، در روزهای آینده شرایط که هم‌اکنون اضطراری و خطرناک است ، نامطلوب تر هم خواهد شد.
نیاز به آماده سازی بیمارستان صحرایی با ادامه تکمیل ظرفیت بیمارستان های استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید به اینکه با ادامه روند افزایشی موارد ابتلا و بستری بیماران و محدودیت امکانات و تجهیزات و کاهش توان کادر درمانی ، با مشکل مواجه خواهیم شد و باید به فکر آماده سازی بیمارستان سوم هم باشیم ، افزود : تنها بیمارستان باقی مانده در شهر اراک امیرکبیر و بیمارستان تامین اجتماعی است که ظرفیت محدودی دارند ؛ نیاز است در کنار یکی از بیمارستان‌های اراک یک سوله به عنوان بیمارستان صحرایی با دستگاه‌های مناسب اکسیژن به زودی ایجاد شود.
وی وضعیت دیگر شهرهای استان شامل فراهان ، کمیجان و خمین را نارنجی و شهرهای شازند ، ساوه ،محلات ، زرندیه ، خنداب ،تفرش ، آشتیان را نیز در وضعیت زرد به لحاظ ابتلا به کرونا عنوان کرد و گفت : بر اساس گزارش های روسای بیمارستان ها که روزانه ارائه می شود ، ظرفیت بیمارستان‌های دلیجان و کمیجان و همچنین دو بیمارستان مدرس و شهید چمران ساوه تکمیل شده و با ادامه این روند ، سرریز بیماران باید به اراک منتقل شود که در شرایط فعلی نگرانی جدی در خصوص نبود توان پاسخگویی به نیازها را داریم .
ابتلای ۱۴۶ نفر از کادر درمان استان به کرونا
جمالیان در بخش دیگری از صحبت های خود از ابتلای ۱۴۶ نفر از پزشکان و پرستاران استان شامل ۹۰ نفر از کادر درمانی دانشگاه و ۵۶ نفر از نیروهای بیمارستان تامین اجتماعی به بیماری کووید ۱۹ خبر داد و بیان کرد : مجوز استخدام پرستار در استان مرکزی برای جبران کمبود نیرو داده شده اما به دلیل شرایط سخت ، افراد داوطلب کم بودند. با توجه به گذشت ۵ ماه از شیوع این بیماری ، قطعا کادر درمان استان تاب و توان روزهای اول را ندارند.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در پایان تصریح کرد : همه باید برای مقابله با این بیماری کمک و همکاری کنند و هرکس مسئولیت خود را به خوبی ایفا کند ، زیرا با روند فعلی در فصل پاییز و زمستان که شرایط بحرانی تری پیش‌بینی شده ، با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد .
جمالیان متذکر شد : با توجه به اینکه سرعت شیوع ویروس کرونا بالا است ، اگر مردم و مسئولین همکاری نکنند و مصوبات مربوط به قرارگاه پدافند زیستی استان با جدیت نظارت و اجرا نشود ، افزایش مشکلات و آمار ابتلا و فوتی ها در روزهای آینده را به دنبال دارد.

46

کد خبر 1414118

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان مرکزی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۰۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا

محمود حقیقت رئیس بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی اظهار کرد: درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در گروه گوارش کودکان بیمارستان نمازی شیراز برای نخستین بار در دنیا انجام شد.

او ادامه داد: این روش ابداعی توسط دکتر ایرج شهرامیان برای درمان کودکی ۹ ساله مبتلا به افتادگی راست روده یا پرولاپس مخاطی رکتوم به کار گرفته شد.

حقیقت گفت: هرچند استفاده از این روش درمانی برای بزرگسالان متداول است، اما تاکنون این شیوه اندوسکوپیک برای کودکان به کار گرفته نشده بود.

او با بیان اینکه بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی شیراز به علت ارائه خدمات فوق تخصصی پذیرای بیمارانی از سراسر کشور است، افزود: ابداع این روش جدید کم تهاجمی نویدبخش درمان کودکان با مشکلات گوارشی از سراسر کشور در این بیمارستان است.

ایرج شهرامیان فوق تخصص گوارش کودکان و مبدع این روش نوین هم بیان کرد: رکتوم آخرین قسمت روده و دارای بافتی نرم است که در برخی کودکان به علت بیماری‌های مختلف و یا شل بودن اسفنکتر خارجی هنگام دفع از بدن کودک بیرون می‌آید و با درد و گاهی با خونریزی همراه است.

او ادامه داد: در این روش نوین، اندوسکوپ وارد روده شده و مخاط اضافی رکتوم بیمار را برمی‌داریم.

شهرامیان گفت: این روش نوین در کوتاه‌ترین زمان و بدون عوارض و خونریزی و یا نیاز به بستری بیمار انجام می‌شود.

او افزود: روش نوین اندوسکوپیک را علاوه بر پرولاپس مخاطی رکتوم در درمان دیگر مشکلات گوارش کودکان از جمله رفلاکس، ERCP به منظور بررسی مجاری صفراوی و پانکراس و پوشن تروسکوپی نیز به کار می‌گیریم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • اعلام هشدار هواشناسی سطح زرد
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • پرسپولیس در دو گروه تمرین کرد ، وضعیت مبهم بیرانوند برای بازی با سپاهان
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی