Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@09:57:53 GMT

ناشنوایی هم به عوارض کرونا اضافه شد

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۱۲۷۴

ناشنوایی هم به عوارض کرونا اضافه شد

از بین رفتن حس شنوایی هم در زمره نشانه‌های بیماری کرونا قرار گرفت و به عوارض متعدد این بیماری مهلک افزوده شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درحالی‌که پیش‌ از این از بین رفتن حس بویایی و چشایی در فهرست عوارض بیماری کرونا قرار داشت، دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز در تازه‌ترین تحقیقات خود پیرامون ویروس کرونا، ناشنوایی را یکی از علائم ابتلای این ویروس معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقی توسط دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز انجام شده نشان می‌دهد این ویروس می‌تواند نه‌تنها بینی و گلو بلکه گوش و استخوان ماستوئیدی جمجمه را نیز آلوده کند.

آن‌ها در مطالعه خود یک زن ۸۰ و دو مرد ۶۰ ساله را که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان‌باخته بودند، مورد تجزیه‌وتحلیل قراردادند؛ در این بررسی مشخص شد که آن‌ها این ویروس را در گوش میانی چپ و راست خود داشته‌اند.

در حالی‌که حجم نمونه برای مطالعه بسیار اندک بود اما یافته‌ها حاکی از آن است که مشکلات گوش از جمله از دست دادن شنوایی می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به کرونا ویروس باشد.

به گفته محققان این دانشگاه محاصره استخوان ماستوئید و گوش میانی توسط ویروس کرونا  ممکن است در بیماران زنده هم رخ دهد.

در حال حاضر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) علائم رایج بیماری کووید-۱۹ را تب بالا، سرفه شدید و از بین رفتن حس بویایی و چشایی معرفی کرده است که بر این اساس توصیه کرده منظور از تب بالا افزایش دمای بدن تا حدی است که به‌راحتی با پشت دست احساس شود و یا سرفه معمولی را نمی‌توان لزوماً از علائم بیماری دانست و اگر در هر ساعت فرد دچار سرفه شود می‌تواند به معنای بیماری باشد.

حمله کرونا به ارگان‌های مختلف بدن تاکنون باعث شده عوارض داخلی و بروز یافته متعددی برای این بیماری مهلک شناسایی شود و امکان دارد همچنان شاهد موارد دیگری از تأثیرات کووید-19 بر بدن افراد مبتلا باشیم .

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا ناشنوایی درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۱۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم